allah razı olsun kızlar çok teşekkür ederim dilekleriniz için inşşah sorunsuz geçer hepmizin hamişligi , işyeride stresli tabi evde olsam(
elalıcim yok ben hiç kan vermedim hiç test yaptırmadım hamişlikten beri doktorum yeni test istemişti işte ama artık şişli etfaldeki bu bayana gitmeye karar verdim çok ilgiliydi hemde devlet hastanesi bi sürü test yaptırdı bana a da z ye tarıo herşeyi inşallah sonuçlarda iyi çıkar 25 marta 2li test için gün verdi
allah razı olsun kızlar çok teşekkür ederim dilekleriniz için inşşah sorunsuz geçer hepmizin hamişligi , işyeride stresli tabi evde olsam(
elalıcim yok ben hiç kan vermedim hiç test yaptırmadım hamişlikten beri doktorum yeni test istemişti işte ama artık şişli etfaldeki bu bayana gitmeye karar verdim çok ilgiliydi hemde devlet hastanesi bi sürü test yaptırdı bana a da z ye tarıo herşeyi inşallah sonuçlarda iyi çıkar 25 marta 2li test için gün verdi
elalı seninle aynnıyız büyümüştür tabi kolları bacakları gözleri bile belli biliomusun kocaman maşallah baş popo mesafesi 4,5 cm dedi doktor bacakları katarsak 6,5cm felan oluo mercimekler ne çabuk büyüyolar sende göreceksin tatlım hepimiz saglıkla kucagımıza alacagız inşallah ,
evet emelcim burası daha içime sindi hem maddi açıdan hem manevi olarak çok ii oldu
Kızlar sİze bİrŞey soracaĞım sİzler kasıklarınızda bİr Şeyİn attıĞını hİssedİyormusunuz kalp atıŞı gİbİ ama Çok ender olan bİrŞey ????
özgecim senin haftandayken banada oluyodu :))
Selam kızlar nasılsınız yarın doktora gİdİcem İnŞ meleĞİİde kalp atıŞlarınıda duyarız dua edİn olurmu bİze sİzler nasılınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?