2009 Ekim Anneleri

cnm bence saç rengini,kilonu problem yapma inanıyorumki böylede çok güzelsin....:asigim:ve hamileykende bakımlı olabilirsin yerimsenibenşuanki saç rengine göre makjaj yap ve kendini nsl mutlu hissediosan öle ol...hem bebişin doğunca saçını istediğin renge boyatırsın ve uzun aradan sonra güzel bi değişiklik olur...bence şuannın tadını çıkarrrr:asigim:

cnm çok geçmiş olsun....arkadaşımda hamileliğinin ilk aylarında dişleriyle ilgili problem yaşamıştı tedavi oldu ve inanki hiçbir problemde yaşamadıyerimseniben

cnm çok geçmiş olsun....arkadaşımda hamileliğinin ilk aylarında dişleriyle ilgili problem yaşamıştı tedavi oldu ve inanki hiçbir problemde yaşamadıyerimseniben[/B]

benim 2tane 20 lik disin cekilmesi gerekiyor bugun doktora gidecegim bir sakincasi yoksa izin verir sanirim

benimki de donup kalmıştı vee kalakalmıştı gerçektenmi şaka yapmıyosun demi bak benle dalga geçme duygularımla oynama çok istiyoum biliyosun gerçek özben dedikçe şaka değil demi diye diye bi hal olmuştu ben zaten şoka girmişim ağlama krizine falan girdim öle diyim sana kaydirigubbakcemile3:CüvCüv:

aynen esimin tepkileride boyleydi sanki niye kandiracaksam:)valla bende soktaydim cevremdekilere soyledikce bende kendime gelmeye baslamistim:)

meraba kızlar cok sık giremiyorum cunku dusuk tehlikesi oldugu icin surekli yatıyorum. Bugun kontrolum var ama bu gece cok korkttum karnımın agrısıyla uyandım normalde adet olmama gereken tarih adet doneminde karın agrısı olabilecegini okudum ama dusuk tehlikesi olan biri olarak cok korkuyorum ya durmussa kalbi Allah korusun gecen hafta iyiydi sizde oldumu adet doneminde agrı dua edin ne olur 1 saat sonra drr da olucam cok endiseliyimsenağlama senağlama senağlama

ahh ben bir doğurayım. Çocuğu kocama vercem. Eve gelmeden kuaföre gideceğim :) kaydirigubbakcemile3 Ordanda zayıflama merkezlerine filan..
Sonrada doğruuuu alışverişeeeeeeeeeee :jeyyar:
kaydirigubbakcemile3

canim dualarimiz seninle Allah yardimcin olsun.ins.onemli bir durum yoktur icini ferah tut SIKINTI yapma .senden iyi haberler bekleyecegiz canim.ara sira bende de agri oluyor ama normal diyor doktorlar kanaman yoksa normalidir canim

tatlim sen 9ay karninda tasiyip sonra biraz zor verirsin kocana:)valla zaten bir kac saatte bir emecegi icin bebeksiz hayaller biraz zor canim:)sen o hayalleri biraz daha ertele:)

ahh ben bir doğurayım. Çocuğu kocama vercem. Eve gelmeden kuaföre gideceğim :) kaydirigubbakcemile3 Ordanda zayıflama merkezlerine filan..
kaydirigubbakcemile3

Sakin oll rahatla. Bak ne güzel 1 saat sonra bebeğini Sağlıkla göreceksin. İnan bunaa :1hug: Karın ağrısı yaşayacağımız en normal şey çünkü bebeğin büyüyor tatlımm:CüvCüv:
Hadi bakalım güzel haberlerini bekliyoruz

kaydirigubbakcemile3

şimdi neden kuföre gitmyorsun tatlım ben gene günlüük hayatımdaki istediğim zaman gene gidiyorum sende git bakımsız olma bence bi bebişe yenilme bak kendine valla ben sana diyimm kuaförüne git manikürünü yaptır fönünü çektir kaşlarını aldır ohh kokoş bi hamiş ol sende herkes bakakalsın canım :)))))kaydirigubbakcemile3 :CüvCüv:

kaydirigubbakcemile3

cnm benim ya güldürdün beniiiyerimsenibenşimdide git fönünü çektir makyajını yap şimdide yapabilirsin...ben günlük yaşamıma devam ediom wolla...hamişim uykucuyum arasıra midem berbat die kendimi bırakmadımm...:asigim:

lal ve gizem maasallah kizlar size yaaa ozendim valla.kuafore gitmek bile bi enerji istiyor benim 2 adim atmaya halim yok ama toparlanayim bende kuafordeyim yoksa en paspal hamis olarak isim yapacagim:)

cnm dualarım seninle:Saruboceq: içini ferah tut....kendinede dikkat ettt..allahın izniyle inşlah bebişin seni bırakmıyacakkkk...iiyi haberlerini bekliyoruz cnmm..bize haber vermeyi unutmayerimseniben

lal ve gizem maasallah kizlar size yaaa ozendim valla.kuafore gitmek bile bi enerji istiyor benim 2 adim atmaya halim yok ama toparlanayim bende kuafordeyim yoksa en paspal hamis olarak isim yapacagim:)

bencede cnmmm...çık kuaförüne git...bak kendine...evde otur otur nezaman kadar..hem insan kötüyüm dedikçe iyice kötü olurrr...tadını çıkarmak lazım bu dönemin...:asigim:

selam hanımlar biz ggeldik maşallah ne güzel sohpet.biz biraz önce kontrolden geldik sormayın teyzeleri bi kıpır kıpırız doktorumuzda şaşırdı bu kadar küçük olupta bu kadar hareketlisini görmedim hiç diyo :))) babamızı zaten sormayın dudağında uçuk çıktı adamın heyecandan :)) bu arada bende öle bakımsız duramayanlardanım bir tek ruj süremiyorum oda midemi daha çok bulandırdığı için ama saçlar hep fönlü makyajım yerinde.zaten şık şıkırdım giyinmesse3m kötü hissediyorum.birde bu gün doktorumuzla konuştuk düşük tehlikemiz kalmamış bu sebeple gittiğimiz hastahanenin spor salonu var hamilelere aylartına göre özel çalışmalar hazırlayan tamamen doktor denetiminde orayada kaydımızı yaptırdık yarın sporada başlıyoruz :)))) ay çok mutluyum

yaa valla canım hamişlerim size şöle diyim gecen gün bi gittim röfle zamanı gelmişti saçlarımın kestirdim katlarını yerine getirdim daha bi doğal oldu boyatamadım ama olsun onunda zamanı var neysem manikürümü yaptırdım şöle ojlerimi dsürdürdüm ohh valla dedim daha doğmadan beni bakımsız kılacakmış bu bebiş ama yok öle yapma kaydirigubbakcemile3 gittim kendime geldim ne mide bulantısı ne uyku üstüne bide kocama yemek ısmarlattırdım o kadar güzel olmuşum günlerden sonra ama :))))))

Ah benim kokoş hemşerimmmm kaydirigubbakcemile2
Manikür hamile iken zararlı diye duydum. Mikrop kaparsak bebekte etkileniyor ya. Tabi temiz yere gitmek lazım ama yinede belli olmaz diyorum. Saç kestirmek iyi değil diyorlar yaşlılar ama nedenini bilmiyorumm-tatlicadiarzu- korkuyorum.
Ama diğerleri çin bahanem olmamalı değilmi. Tamam yabugünden itibaren değişim başlıyorrrr.... Artık bende ışıldayacağımm :dilcikar:
Ama kendime önce gidip güzel bir hamile pantolonu almalıyım. Şapşal şapşal gezinmiim ortalıkta :tomato:
Seviyorum sziiiiiiiiiii

süper yaa her özel hastanede var mı acaba bu uygulama bende gitmek istiyom yaaaaaaaaaa ayy hayırlısı olsunn tatlım kaç haftalıksın şuan sen böle kıpır kıpır yaramaz bi beişin var :CüvCüv:

canım hemşerim manikür için kendi malzemelerimi götürüyorum ben bide ince ayrıntıya girmiyor kuaförümetlerini temizliyor oje düzgün dursun yeter diye :))) saçlara gelince annanem döndü saçlarımı görünce ne dedi biliyonuzmu gülmekten geberdim gördünmü şimdi dedi saçlarını da kestirdin çocuğun boyu kısa olacak kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…