bende 2 kilo verdim ama karnım çıktı:))))))))))))))
cnm bence saç rengini,kilonu problem yapma inanıyorumki böylede çok güzelsin....:asigim:ve hamileykende bakımlı olabilirsin yerimsenibenşuanki saç rengine göre makjaj yap ve kendini nsl mutlu hissediosan öle ol...hem bebişin doğunca saçını istediğin renge boyatırsın ve uzun aradan sonra güzel bi değişiklik olur...bence şuannın tadını çıkarrrr:asigim:Kızlar benim Sarı renkte harika saçlarım vardı belime kadar. Son derece Güzellerdi. Ve ben Hamile olduğumu öğrenmeden 1 gün önce sıkılıp biraz kısaltıp kahverengiye boyattım. Şimdi çok pişmanım. Kendimi sönük sıradan biri gibi hissediyorum. Yeniden boyatamamda çok zararlıymış bebeğe. Kendimi sevmediğimden makyaj filanda yapmıyorum. işte iyice saldık kendimizi((
Kıyafetlerimde dar geliyo içine giremiyorum. Bitane hamile pantolonu aldım oda giydikçe bolarıyor. Görseniz serseriler gibiyimmmm :tomato:
Yazın gelmesini bekliyorum şimdi. Uçuşan şifon kumaşlar incecik ketenler filan beni belki kendime getirir senağlama
Sizde benim gibimisinizzz yoksa hala eski günlerdeki gibi bakımlı ve hala ışıltılımısınızz???
tunaydinnn guzel hamisler nasilsiniz?
ya kizlar disim agriyor20likdisim abse yapmis sislik var bugun disciye gidecegim bakalim hamile oldugum icin pek birsey de yapamazda ins. bir cozum bulur.hamile oldugumu ogrendigim hafta gidip cektirecektim 20lik disleri kaldi hamileyim diye ins. 9 ay acisini cekmem
cnm çok geçmiş olsun....arkadaşımda hamileliğinin ilk aylarında dişleriyle ilgili problem yaşamıştı tedavi oldu ve inanki hiçbir problemde yaşamadıyerimseniben[/B]
evet bende cok hissetmek istiyorum sanki o gunler uzakmis gibi geliyor ama bir bakmisiz tekmelemeye baslamislar:)
bende 9 subatta ogrenmistim hamile oldugumu aynen sanki dun gibi aklimda hele haberi alinca esimin bana inanmayisini hic unutmayacagim:)
aklima gelmisken anlatayim sizlere:)
ha bugun ha yarin derken adetim 5gun gecikti ama sanki adet olacakmisim gibi belim agriyor bende bekliyorum adet olmayi neyse pazar aksami icime kurt dustu esime dedim eger sabah adet olmazsam sabahin 8inde gidip gebelik testi alip geleceksin
ama gece sabaha kadar uyuyamadim stresten ,sonra baktim yine bir gelisme yok esimi gonderdim 3tane gebelik testi aldirdim:)hemen yaptim sonuc 2.cizgi silik bir sekilde cikti kadinlar kulubundeki forumlara baktim arkdaslar hamilesin 2.cizgi ciktiysa dedi esime gosterdim nasil seviniyor falan ben ilk basta uzuldum acikcasi kafamda yoktu ,dil ogreniyorum falan .2gun sonra burda saglik ocagi gibi bir yere gittik arkdasla bir testte orda yaptik sonuc yine ayni gorevli hamilesin tebrikler dedi.bende esimi aradim canim dedim yanlis alarm mis bebek yokmus falan esim uzuldu sonra gittim bebek esyalari aldim emzik birkac kiyafet falan geldim evin birkac yerine koydum neyse esim geldi eve nerdeyse gozunun onunde bebek sapkasi var gormuyor beni aldi gulmek sonra oda saniyor ki bebek yok diye seviniyorum ondan guluyorum :)bende tuttum emzigi elime aldim baska yere koydum bu sefer gordu:)aaa bu ne diyor eee bende artik hamileyim dedim o anda esim dondu kaldi hadi canim gercekten mi diyor evet diyorum yine soruyor:)bir kac dakika boyle gecti ve sonunda sarilip aglastik:)
benimki de donup kalmıştı vee kalakalmıştı gerçektenmi şaka yapmıyosun demi bak benle dalga geçme duygularımla oynama çok istiyoum biliyosun gerçek özben dedikçe şaka değil demi diye diye bi hal olmuştu ben zaten şoka girmişim ağlama krizine falan girdim öle diyim sana kaydirigubbakcemile3:CüvCüv:
meraba kızlar cok sık giremiyorum cunku dusuk tehlikesi oldugu icin surekli yatıyorum. Bugun kontrolum var ama bu gece cok korkttum karnımın agrısıyla uyandım normalde adet olmama gereken tarih adet doneminde karın agrısı olabilecegini okudum ama dusuk tehlikesi olan biri olarak cok korkuyorum ya durmussa kalbi Allah korusun gecen hafta iyiydi sizde oldumu adet doneminde agrı dua edin ne olur 1 saat sonra drr da olucam cok endiseliyimsenağlama senağlama senağlama
ahh ben bir doğurayım. Çocuğu kocama vercem. Eve gelmeden kuaföre gideceğim :) kaydirigubbakcemile3 Ordanda zayıflama merkezlerine filan..
Sonrada doğruuuu alışverişeeeeeeeeeee :jeyyar:
kaydirigubbakcemile3
meraba kızlar cok sık giremiyorum cunku dusuk tehlikesi oldugu icin surekli yatıyorum. Bugun kontrolum var ama bu gece cok korkttum karnımın agrısıyla uyandım normalde adet olmama gereken tarih adet doneminde karın agrısı olabilecegini okudum ama dusuk tehlikesi olan biri olarak cok korkuyorum ya durmussa kalbi Allah korusun gecen hafta iyiydi sizde oldumu adet doneminde agrı dua edin ne olur 1 saat sonra drr da olucam cok endiseliyimsenağlama senağlama senağlama
ahh ben bir doğurayım. Çocuğu kocama vercem. Eve gelmeden kuaföre gideceğim :) kaydirigubbakcemile3 Ordanda zayıflama merkezlerine filan..
kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3
lal ve gizem maasallah kizlar size yaaa ozendim valla.kuafore gitmek bile bi enerji istiyor benim 2 adim atmaya halim yok ama toparlanayim bende kuafordeyim yoksa en paspal hamis olarak isim yapacagim:)
şimdi neden kuföre gitmyorsun tatlım ben gene günlüük hayatımdaki istediğim zaman gene gidiyorum sende git bakımsız olma bence bi bebişe yenilme bak kendine valla ben sana diyimm kuaförüne git manikürünü yaptır fönünü çektir kaşlarını aldır ohh kokoş bi hamiş ol sende herkes bakakalsın canım :)))))kaydirigubbakcemile3 :CüvCüv:
süper yaa her özel hastanede var mı acaba bu uygulama bende gitmek istiyom yaaaaaaaaaa ayy hayırlısı olsunn tatlım kaç haftalıksın şuan sen böle kıpır kıpır yaramaz bi beişin var :CüvCüv:selam hanımlar biz ggeldik maşallah ne güzel sohpet.biz biraz önce kontrolden geldik sormayın teyzeleri bi kıpır kıpırız doktorumuzda şaşırdı bu kadar küçük olupta bu kadar hareketlisini görmedim hiç diyo :))) babamızı zaten sormayın dudağında uçuk çıktı adamın heyecandan :)) bu arada bende öle bakımsız duramayanlardanım bir tek ruj süremiyorum oda midemi daha çok bulandırdığı için ama saçlar hep fönlü makyajım yerinde.zaten şık şıkırdım giyinmesse3m kötü hissediyorum.birde bu gün doktorumuzla konuştuk düşük tehlikemiz kalmamış bu sebeple gittiğimiz hastahanenin spor salonu var hamilelere aylartına göre özel çalışmalar hazırlayan tamamen doktor denetiminde orayada kaydımızı yaptırdık yarın sporada başlıyoruz :)))) ay çok mutluyum
Ah benim kokoş hemşerimmmm kaydirigubbakcemile2
Manikür hamile iken zararlı diye duydum. Mikrop kaparsak bebekte etkileniyor ya. Tabi temiz yere gitmek lazım ama yinede belli olmaz diyorum. Saç kestirmek iyi değil diyorlar yaşlılar ama nedenini bilmiyorumm-tatlicadiarzu- korkuyorum.
Ama diğerleri çin bahanem olmamalı değilmi. Tamam yabugünden itibaren değişim başlıyorrrr.... Artık bende ışıldayacağımm :dilcikar:
Ama kendime önce gidip güzel bir hamile pantolonu almalıyım. Şapşal şapşal gezinmiim ortalıkta :tomato:
Seviyorum sziiiiiiiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?