- 13 Haziran 2008
- 891
- 7
- 643
- 40
4bu sabah arkadaşımın bebişi dünyaya gelmiş 8 aylıkken 2,850 gr doğmuş normal doğumyapmış ve çok kolay doğum olmuş normalde 8 aylık doğum tehlikelidir ama ikiside iyiymiş çok şükür.
ya canım benim böyle yatınca falanda sanki bişeyler atıyor çok garip birde hamile kalmadan önce evde istediğin şekilde uzanırsın ya ben şimdi mesela sağa yatıyorum bi garip oluyorum düz yatıyorum bi garibim yani Allah Allah deyip duruyorum kasık kısmında atan bişeyler var sanki şimdi durumda malum ya benim anlayamadım gitti az önce yine oldu da o yüzden bi sorayım dedimkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Kızlar benim Sarı renkte harika saçlarım vardı belime kadar. Son derece Güzellerdi. Ve ben Hamile olduğumu öğrenmeden 1 gün önce sıkılıp biraz kısaltıp kahverengiye boyattım. Şimdi çok pişmanım. Kendimi sönük sıradan biri gibi hissediyorum. Yeniden boyatamamda çok zararlıymış bebeğe. Kendimi sevmediğimden makyaj filanda yapmıyorum. işte iyice saldık kendimizi((
Kıyafetlerimde dar geliyo içine giremiyorum. Bitane hamile pantolonu aldım oda giydikçe bolarıyor. Görseniz serseriler gibiyimmmm :tomato:
Yazın gelmesini bekliyorum şimdi. Uçuşan şifon kumaşlar incecik ketenler filan beni belki kendime getirir senağlama
Sizde benim gibimisinizzz yoksa hala eski günlerdeki gibi bakımlı ve hala ışıltılımısınızz???
Kızlar benim Sarı renkte harika saçlarım vardı belime kadar. Son derece Güzellerdi. Ve ben Hamile olduğumu öğrenmeden 1 gün önce sıkılıp biraz kısaltıp kahverengiye boyattım. Şimdi çok pişmanım. Kendimi sönük sıradan biri gibi hissediyorum. Yeniden boyatamamda çok zararlıymış bebeğe. Kendimi sevmediğimden makyaj filanda yapmıyorum. işte iyice saldık kendimizi((
Kıyafetlerimde dar geliyo içine giremiyorum. Bitane hamile pantolonu aldım oda giydikçe bolarıyor. Görseniz serseriler gibiyimmmm :tomato:
Yazın gelmesini bekliyorum şimdi. Uçuşan şifon kumaşlar incecik ketenler filan beni belki kendime getirir senağlama
Sizde benim gibimisinizzz yoksa hala eski günlerdeki gibi bakımlı ve hala ışıltılımısınızz???
tunaydinnn guzel hamisler nasilsiniz?
ya kizlar disim agriyor20likdisim abse yapmis sislik var bugun disciye gidecegim bakalim hamile oldugum icin pek birsey de yapamazda ins. bir cozum bulur.hamile oldugumu ogrendigim hafta gidip cektirecektim 20lik disleri kaldi hamileyim diye ins. 9 ay acisini cekmem
geçmiş
olsun canım benim ya bende tam ne soracaktım sze sabah benim kasıklarımda sanki nabız gibi bişi atıyordu acaba oynuyormu ama daha ufak değilmi yaaa:uhm:
bende hiç kendime bakmıyorum...giyecek kıyafetim bile yok 1 pantolon 3 hırka...dolap ağzına kadar dolu ama ben içlerine giremiyorum......offfff of
aaaa kizlarr simdi farkettimm biz buyumusuz yaa 8+6 olmusuz:)duygulandim simdi yarin 9.hafta yazacak vaybee valla sizi bilmem ama bence zaman cabuk geciyor.
kac kilo aldin arkdasim? herkes gider mersine ben gider tersine hesabi ben 3 kilo verdim.
nurefsann seninle aynıyız canım dediğin gibi maşallah zaman hızlı geçiyo ama biraz daha büyüseler kıpırdamalarını hissetsek bizde, böyle merak edip duruyorum ben bebişim napıyo hiç sesi çıkmıyo diye...
evet arkadaşım zaman çok çabuk geçiyor ben 11 subatta öğrendiğim zamanı daha dün gibi hatırlıyorum tatlım ama baksana şimdi 9 haftalığım ayy meleklerimiz büyüyomu neee :CüvCüv::teytey:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?