2009 Ekim Anneleri

Kızlar benim Sarı renkte harika saçlarım vardı belime kadar. Son derece Güzellerdi. Ve ben Hamile olduğumu öğrenmeden 1 gün önce sıkılıp biraz kısaltıp kahverengiye boyattım. Şimdi çok pişmanım. Kendimi sönük sıradan biri gibi hissediyorum. Yeniden boyatamamda çok zararlıymış bebeğe. Kendimi sevmediğimden makyaj filanda yapmıyorum. işte iyice saldık kendimizi ((
Kıyafetlerimde dar geliyo içine giremiyorum. Bitane hamile pantolonu aldım oda giydikçe bolarıyor. Görseniz serseriler gibiyimmmm :tomato:
Yazın gelmesini bekliyorum şimdi. Uçuşan şifon kumaşlar incecik ketenler filan beni belki kendime getirir senağlama
Sizde benim gibimisinizzz yoksa hala eski günlerdeki gibi bakımlı ve hala ışıltılımısınızz???

bijoux; canim Allahsabir versin ama denir ya Her serde bile bir hayir vardir ilerde daha buyuk uzuntuler cekmeyeceksin ins.Allah en kisa zamanda saglikli bir bebek nasip etsin.dualarimiz seninle.
benim bi kardesim vardi spina bifidali dogdu sirti acik basi su topluiyor ayaklari tutmuyor canim 2ay yasadi ama acilarindan surekli agliyordu o agladikca annem agliyordu demek istedigim boyle bir durum yasamak cok zor.
ins. saglikli bebislerin olur ....

pembeinci gozunaydin arkdasini tebrik ederim Allah hayirli omurler versin ins.

4

canim ben banyo bile yapamiyorum birak bakimibasim donuyor ayaga kalkinca fazla hareket edemiyorum biraz toparlanayim ins. ozaman kendime bakacagim.

evet oluyor bana hala oluyor hatta, dün akşam uzanmıştım sağ tarafıma yattım pıt pıt hızlı hızlı atmaya başladı bariz bir şekilde hemde ayy bebişim sıkıştı herhalde dedim hemen döndüm sırt üstükaydirigubbakcemile3.

tunaydinnn guzel hamisler nasilsiniz?
ya kizlar disim agriyor 20likdisim abse yapmis sislik var bugun disciye gidecegim bakalim hamile oldugum icin pek birsey de yapamazda ins. bir cozum bulur.hamile oldugumu ogrendigim hafta gidip cektirecektim 20lik disleri kaldi hamileyim diye ins. 9 ay acisini cekmem

Canım ben elimden geldiğince kendimi toparlamaya çalışıyorum şimdiye kadar bakımlıydım şimdiden sonra da bunu elden bırakmak istemiyorum açıkçası çünkü evet kötü hissediyorum bazen ama biraz yüzümü renklendirip kendimi zorlayıp bir yürüyüşe çıkmak beni rahatlatıyor çünkü psikolojim de bu ara enteresan bir şekilde oynak kafamçokkarıştı yani bir saatim bir saatime uymuyor desem yeridir a.s bence zamanımız varken kendimize mümkün olduğunca bakalım bu minnoşlar doğunca tüm zamanımızı alacaklar sanırım:roflol:

Maviş güzel haberlerle gel inşallah bu mucizeyi bir an önce gör inşallah :Saruboceq:

Antikacım yazı sabah sabah çok iyi geldi valla ellerine sağlık kaydirigubbakcemile2

valla şeker bende hiç bakım yapamıyorum, banyo yaparken bile midem bulanıyor ve kusuyorum mümkün olduğunca çabucak çıkımaya çalışıyorum sabahları dişimi hızla fırçalayıp yüzümü yıkıyorum sadece eskiden olsa jeller tonikler kremler sürerdim hiç canım istemiyor kıyafetler desen senin dediğin gibi bol şeyleri giyiyorum alternatifimde azaldı , arkadaş emel kendine gel hasta değilsin hamilesin diyo ama nafile gelemiyorum kendime............mirmirmirmir

geçmiş
olsun canım benim ya bende tam ne soracaktım sze sabah benim kasıklarımda sanki nabız gibi bişi atıyordu acaba oynuyormu ama daha ufak değilmi yaaa:uhm:

sevgili bijoux öncelikle geçmiş olsun ne desek ne yapsak boş ama neler hissettiğin çok çok iyi anlayorum bende ilk bebeğimi ağustosta kaybettim kalb atışları durduğu için aldırmak zorunda kaldım parça kaldı 1 ay sonra tekrar kürtaj ettiler kaldımı oda malumya adetimide kürtajdan 3,5 sonra gördüm şükürler olsun şimdi hamileyim bunda bile sorunlar çıktı keseyi gördüler bebeği göremediler göremezsek yine kürtaj dedi ama şükürler olsun gördük kalp atışlarınıda duyduk

sana bir tavsiyem olacak bende bir genetik bölümüne git ve kanda pıhtılaşma ile ilgili testleri iste yapmaları için birazda yalan söyle bu senin ve birdahaki hamileliğin için yardımcı olabilir çünkü ben gittim doktorlar 2 yada 3 kayıptan sonra yapabiliriz dedi bende kendim genetik bölümüne başvurdum bizim ailede halamın kızında vardı ama şu ana kadar böyle bir şeye rastlamamıştım ve kanda pıhtılaşma çıktı şimdi iğne kullanıyorum bir sürü vitamin tavsiyem sende bir genetik bölümüne git 1 tane yerine 2 tane söyleyebilirsin en azından araştırırlar ailedeki kalp krizi geçiren varsa bu konuda çok etkili bu benim tavsiyem tekrar geçmiş olsun allah birdaha yaşatmasın canım

bende hiç kendime bakmıyorum...giyecek kıyafetim bile yok 1 pantolon 3 hırka...dolap ağzına kadar dolu ama ben içlerine giremiyorum......offfff of

pembeinci gözünaydın tebrik ediyorum allah tamamına erdirsin arkadaşım hepimizinkini

tatlim erken ama bende hissediyorum sonrada acaba kendi nabzimla mi karistiriyorum diye dusunuyorum geceleri ellerim kasiklarimda uyuyorum:)sanki alistim elimi baska yere koysam uyuyamiyorum :)sanki bebism sag kasigimin orda gibi doguyor doktora sordum nerde diye ama bilemiyorum daha erken anlamamiz icin dedi.

geçmiş
olsun canım benim ya bende tam ne soracaktım sze sabah benim kasıklarımda sanki nabız gibi bişi atıyordu acaba oynuyormu ama daha ufak değilmi yaaa:uhm:

günaydın güzel anneler

bijoux buraya yeni üye oldum bi paylaşımımız olmadı ama yazdıkların ağlattı beni Allahım en kısa zamanda sana sağlıklı sıhhatli hayırlı bi evlat nasip etsin inşallah

kendimize bakmaya gelince arkadaşlarında dediği gibi banyo yapmak bile zor geliyo birde evdeyim ben aynı pijamalarla kendimi görmekten sıkıntı geldi kaşım gözüm kaymış gibi hissediyorum umarım geçici birşeydir bu :1no2:-tatlicadiarzu-

o karındaki hissettiklerimiz sanırım ordan geçen atardamarımız kalp atışlarımız hızlandığı için ara ara onu hissediyo olabiliriz çünkü daha çok erken hissetmek imkansız gibi bişey

aaaa kizlarr simdi farkettimm biz buyumusuz yaa 8+6 olmusuz:)duygulandim simdi yarin 9.hafta yazacak vaybee valla sizi bilmem ama bence zaman cabuk geciyor.

handan canım benim bebğini görmene çok sevindim ama tansiyon işine dikkat etmen gerekiyor biliyosun sakın ihmal etme yediğine içtiğine dikkat et sürekli ölçtür tansiyonun çıkarsada önlemini al inşallahta çıkmaz bitanem kendinede stres yapma stres en büyük düşmanımız unutma allaha emanet ol

aaaa kizlarr simdi farkettimm biz buyumusuz yaa 8+6 olmusuz:)duygulandim simdi yarin 9.hafta yazacak vaybee valla sizi bilmem ama bence zaman cabuk geciyor.

nurefsann seninle aynıyız canım dediğin gibi maşallah zaman hızlı geçiyo ama biraz daha büyüseler kıpırdamalarını hissetsek bizde, böyle merak edip duruyorum ben bebişim napıyo hiç sesi çıkmıyo diye...

evet arkadaşım zaman çok çabuk geçiyor ben 11 subatta öğrendiğim zamanı daha dün gibi hatırlıyorum tatlım ama baksana şimdi 9 haftalığım ayy meleklerimiz büyüyomu neee :CüvCüv::teytey:

kızlar şu hamilek ne ilginç bir şey değilmi önce bebek isteriz olması için elimizden ne gelirse yaparız olur ondan sonra miğde bulantısı uyku hali halsizlik dert yanmaya başlarız bir an önce geçsin diye dua ederiz ama halimize hiç şükretmeyiz bence halimize şükredelim kızlar bunların hepsi geçici şeyler aynısını yaşıyorum uykum var çalışıyorum uyuyamıyorum sersem gibi dolanıyorum ama bunların hepsi güzel şeyler kıymetini bilelim olurmu

evet bende cok hissetmek istiyorum sanki o gunler uzakmis gibi geliyor ama bir bakmisiz tekmelemeye baslamislar:)

bende 9 subatta ogrenmistim hamile oldugumu aynen sanki dun gibi aklimda hele haberi alinca esimin bana inanmayisini hic unutmayacagim:)
aklima gelmisken anlatayim sizlere:)
ha bugun ha yarin derken adetim 5gun gecikti ama sanki adet olacakmisim gibi belim agriyor bende bekliyorum adet olmayi neyse pazar aksami icime kurt dustu esime dedim eger sabah adet olmazsam sabahin 8inde gidip gebelik testi alip geleceksin
ama gece sabaha kadar uyuyamadim stresten ,sonra baktim yine bir gelisme yok esimi gonderdim 3tane gebelik testi aldirdim:)hemen yaptim sonuc 2.cizgi silik bir sekilde cikti kadinlar kulubundeki forumlara baktim arkdaslar hamilesin 2.cizgi ciktiysa dedi esime gosterdim nasil seviniyor falan ben ilk basta uzuldum acikcasi kafamda yoktu ,dil ogreniyorum falan .2gun sonra burda saglik ocagi gibi bir yere gittik arkdasla bir testte orda yaptik sonuc yine ayni gorevli hamilesin tebrikler dedi.bende esimi aradim canim dedim yanlis alarm mis bebek yokmus falan esim uzuldu sonra gittim bebek esyalari aldim emzik birkac kiyafet falan geldim evin birkac yerine koydum neyse esim geldi eve nerdeyse gozunun onunde bebek sapkasi var gormuyor beni aldi gulmek sonra oda saniyor ki bebek yok diye seviniyorum ondan guluyorum :)bende tuttum emzigi elime aldim baska yere koydum bu sefer gordu:)aaa bu ne diyor eee bende artik hamileyim dedim o anda esim dondu kaldi hadi canim gercekten mi diyor evet diyorum yine soruyor:)bir kac dakika boyle gecti ve sonunda sarilip aglastik:)

evet arkadaşım zaman çok çabuk geçiyor ben 11 subatta öğrendiğim zamanı daha dün gibi hatırlıyorum tatlım ama baksana şimdi 9 haftalığım ayy meleklerimiz büyüyomu neee :CüvCüv::teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…