- 6 Mart 2007
- 2.549
- 116
- 323
selam hanımlar biz ggeldik maşallah ne güzel sohpet.biz biraz önce kontrolden geldik sormayın teyzeleri bi kıpır kıpırız doktorumuzda şaşırdı bu kadar küçük olupta bu kadar hareketlisini görmedim hiç diyo :))) babamızı zaten sormayın dudağında uçuk çıktı adamın heyecandan :)) bu arada bende öle bakımsız duramayanlardanım bir tek ruj süremiyorum oda midemi daha çok bulandırdığı için ama saçlar hep fönlü makyajım yerinde.zaten şık şıkırdım giyinmesse3m kötü hissediyorum.birde bu gün doktorumuzla konuştuk düşük tehlikemiz kalmamış bu sebeple gittiğimiz hastahanenin spor salonu var hamilelere aylartına göre özel çalışmalar hazırlayan tamamen doktor denetiminde orayada kaydımızı yaptırdık yarın sporada başlıyoruz :)))) ay çok mutluyum
canım hemşerim manikür için kendi malzemelerimi götürüyorum ben bide ince ayrıntıya girmiyor kuaförümetlerini temizliyor oje düzgün dursun yeter diye :))) saçlara gelince annanem döndü saçlarımı görünce ne dedi biliyonuzmu gülmekten geberdim gördünmü şimdi dedi saçlarını da kestirdin çocuğun boyu kısa olacak kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Ah benim kokoş hemşerimmmm kaydirigubbakcemile2
Manikür hamile iken zararlı diye duydum. Mikrop kaparsak bebekte etkileniyor ya. Tabi temiz yere gitmek lazım ama yinede belli olmaz diyorum. Saç kestirmek iyi değil diyorlar yaşlılar ama nedenini bilmiyorumm-tatlicadiarzu- korkuyorum.
Ama diğerleri çin bahanem olmamalı değilmi. Tamam yabugünden itibaren değişim başlıyorrrr.... Artık bende ışıldayacağımm :dilcikar:
Ama kendime önce gidip güzel bir hamile pantolonu almalıyım. Şapşal şapşal gezinmiim ortalıkta :tomato:
Seviyorum sziiiiiiiiiii
tam 9. haftaya girdik bu gün. bilmiyorum canım her hastahanede varmı bu hastahane yaklaşık bir yıl önce açıldı bursada ve sadece kadın hastalıkları ve doğum üzerine yani sadece bayanlara hizmet veriyo ( çatlasın herifler )öle oluncada bayanlara dair her konu düşünülmüş spordan masaja makyaja bir katı bunlara ayırmışlar üstelik uzmanlar tarafından yapılıyor bütün uygulamalar durum böle oluncada korkmadan gidebiliyosun üstelik özelde sayılmaz sosyal güvencen varsa tüm bu anlattıklarımdan indirimli olarak yararlanıyorsun.
tam 9. haftaya girdik bu gün. bilmiyorum canım her hastahanede varmı bu hastahane yaklaşık bir yıl önce açıldı bursada ve sadece kadın hastalıkları ve doğum üzerine yani sadece bayanlara hizmet veriyo ( çatlasın herifler )öle oluncada bayanlara dair her konu düşünülmüş spordan masaja makyaja bir katı bunlara ayırmışlar üstelik uzmanlar tarafından yapılıyor bütün uygulamalar durum böle oluncada korkmadan gidebiliyosun üstelik özelde sayılmaz sosyal güvencen varsa tüm bu anlattıklarımdan indirimli olarak yararlanıyorsun.
lal cim benim mesleğim zaten dans hocalığı ve hareketsiz kalınca her yanım ağrımaya başlamıştı yürüyemiyordum bile eee doktordan izinde çıktı artık sağlık zamanı demi :)))bu arada iyi dileklerin için çok teşekkürler canım amin hepimizinkini Allah nazarlardan saklasın. ayy gene çenem düştü neyse ben kaçıyorum kızlar biraz uyuyalım :)))) kendinize iyi bakın
cnm istersen bi cildiyeye gittt.ihmal etmeeyerimsenibenoooo kızlar güzellik mevzularına girmişiz valla ben düzleştirci kullanıyorum zaten fönlü gibi oluyor evde bile öyle saçlarla dolaşmaya tahammül edememkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
oje sürmüyorum zararlı olabilir diye ama manikürümü kendim yapıyorum bir güzel de törpülüyorum tırnaklarımı biraz kısalttım malum ojesiz o kadar uzun olmaları gerekmez
ama göz makyajı yapıyorum far zaten asla göz kalemi olmadan gezemem...
giyim ise malum çalışıyoruz mecbur ama kendimi daha iyi hissediyorum çünkü sigara olayı bittiği için yüzüm daha iyi oldu dudaklarım eski kırmızılığına kavuştu gözeneklerim kapandı cildim beyazladı şimdilik bir etki görmüyorum amaaaaaa
saçlarımmmmmmmmmmmsenağlamasenağlamasenağlama
hayatımda böyle kepek olmadı nasıl görmeniz lazım aşırı kurudu saçlarım ve yıkıyorum kremliyorum bi 10 dk. sonra aynı şekilde bende bebe yağını sürüyorum bekletip bi daha yıkıyorum ay sizdede var mı bu sorun inanılmaz kurudu cildim ki ben esmer olduğum için cilt kuruluğu yaşamadım.:1shok::1shok::1shok:
valla bende hala yağlanma var saçlarımda falan yağlı hep bide akıntıdan dolayı kendi kendime kokuyomuşum gibi geliyo sizede oluyomu elimden gelse günde 3 kere banyo yapcam öle kokuyo acaba bana mı öle geliyo
hatın gızlarrrrr ne zaman baslicaksınız catlak kremini surmeyeeeee
Arkadaşlar aşağıda bir link gönderiyorum cenin güncesi diye bir şey var benim hoşuma gitti paylaşmak istedim :ecrin_bebek:
m i n i k t o s b a a m: AY&
ya benim karnım cıktı bileee
tereddutte kaldım.bazıları ilk 3 ay zararlı dio.bide ne kullanıcamı bilmiorum.kimi bebe yagı kimi kakao yagı kimi badem yagı dio
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?