2009 Ekim Anneleri

tam 9. haftaya girdik bu gün. bilmiyorum canım her hastahanede varmı bu hastahane yaklaşık bir yıl önce açıldı bursada ve sadece kadın hastalıkları ve doğum üzerine yani sadece bayanlara hizmet veriyo ( çatlasın herifler )öle oluncada bayanlara dair her konu düşünülmüş spordan masaja makyaja bir katı bunlara ayırmışlar üstelik uzmanlar tarafından yapılıyor bütün uygulamalar durum böle oluncada korkmadan gidebiliyosun üstelik özelde sayılmaz sosyal güvencen varsa tüm bu anlattıklarımdan indirimli olarak yararlanıyorsun.

cnm çok sevindimmm...bebişinede 41 kere maşallahhhhsporu iyi düşünmüşsün hamilelikde yapılan spor doğum sırasında çok işe yarıyorrr:asigim:

katıla katıla gülüom yaa...:roflol::roflol::roflol:süper bu anneannelerrr:asigim:

evet böle işte....manikürü evde kendinde yapabilirsin ben kendim yaparımmm mesela...yerimsenibensaç kesimide batıl inanç..annişim hiç saçını kestirmemiş bana hamişken ama ufacık tefecik bişeyim ben...inanma böle şeylere.....yerimseniben

lal cim benim mesleğim zaten dans hocalığı ve hareketsiz kalınca her yanım ağrımaya başlamıştı yürüyemiyordum bile eee doktordan izinde çıktı artık sağlık zamanı demi :)))bu arada iyi dileklerin için çok teşekkürler canım amin hepimizinkini Allah nazarlardan saklasın. ayy gene çenem düştü neyse ben kaçıyorum kızlar biraz uyuyalım :)))) kendinize iyi bakın

Maşallah harika yaa hatta onu öyle görmek de süper dimi? Biz de görmüştük son randevumuzda bacaklar daha tomurcuk tomurcuk ama hareket ediyor şaka gibihihoyyytkaydirigubbakcemile3 bu hastanede spor yaptırmaları işi süpermiş bayıldım bu fikre düşünene helal valla keşke benim de öyle bir imkanım olsa ama zaten çalıştığım için zor yaa artık biz yürüyüşle yetineceğiz. :dance:

Ya kızlar artık bahar gelse yaz gelseee yaz meyveleri çıksaaa çok istiyorum yaa bu mevsim çok kısır bir mevsim ama yaz gelince meyveden başka bir şey yemeyeceğim sanırım :sm_cool:

antika cok sevindim ya gozun aydin.masallah hep boyle gider ins.bende bursaliyim amA BOYLE bit hastaneden haberim yoktu ismi ne tatlim ve nerde haziranda geldigimde ins. gitmeyi dusunuyorum.

cnm görüşürüz sonra öptümm:asigim:

oooo kızlar güzellik mevzularına girmişiz valla ben düzleştirci kullanıyorum zaten fönlü gibi oluyor evde bile öyle saçlarla dolaşmaya tahammül edememkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

oje sürmüyorum zararlı olabilir diye ama manikürümü kendim yapıyorum bir güzel de törpülüyorum tırnaklarımı biraz kısalttım malum ojesiz o kadar uzun olmaları gerekmez
ama göz makyajı yapıyorum far zaten asla göz kalemi olmadan gezemem...

giyim ise malum çalışıyoruz mecbur ama kendimi daha iyi hissediyorum çünkü sigara olayı bittiği için yüzüm daha iyi oldu dudaklarım eski kırmızılığına kavuştu gözeneklerim kapandı cildim beyazladı şimdilik bir etki görmüyorum amaaaaaa
saçlarımmmmmmmmmmmsenağlamasenağlamasenağlama

hayatımda böyle kepek olmadı nasıl görmeniz lazım aşırı kurudu saçlarım ve yıkıyorum kremliyorum bi 10 dk. sonra aynı şekilde bende bebe yağını sürüyorum bekletip bi daha yıkıyorum ay sizdede var mı bu sorun inanılmaz kurudu cildim ki ben esmer olduğum için cilt kuruluğu yaşamadım.:1shok::1shok::1shok:

valla bende hala yağlanma var saçlarımda falan yağlı hep bide akıntıdan dolayı kendi kendime kokuyomuşum gibi geliyo sizede oluyomu elimden gelse günde 3 kere banyo yapcam öle kokuyo acaba bana mı öle geliyo

cnm istersen bi cildiyeye gittt.ihmal etmeeyerimseniben
valla bende hala yağlanma var saçlarımda falan yağlı hep bide akıntıdan dolayı kendi kendime kokuyomuşum gibi geliyo sizede oluyomu elimden gelse günde 3 kere banyo yapcam öle kokuyo acaba bana mı öle geliyo

cnm saçlarımla ilgili allahdan sorun yok ama akıntım var...hatta dr.da sordum kokusuzsa sorun yok normal dedii...:1rolleyes:

kızlar slm nasılsınız bakalım...ben idare eder işte ..benneyaptımki o koku bende de var hem de cokrahatsız oluyorumama ben içtiğim vitamin hapına baglıyorum kokuyu..çünkü sordum vitamin hapı da cok kötü koku yaparmıs

hatın gızlarrrrr ne zaman baslicaksınız catlak kremini surmeyeeeee

cnm dr bana vazelin veya bebek yağı kullan dedi...bende herduştan sonra bütün vücuduma sürüyorum zaten daha öncesindede vücut kremi kullanıyordum..kızımdada vazelin kullanmıştım ve çatlak die bişey yokk...:asigim:

ya benim karnım cıktı bileee
tereddutte kaldım.bazıları ilk 3 ay zararlı dio.bide ne kullanıcamı bilmiorum.kimi bebe yagı kimi kakao yagı kimi badem yagı dio

ya benim karnım cıktı bileee
tereddutte kaldım.bazıları ilk 3 ay zararlı dio.bide ne kullanıcamı bilmiorum.kimi bebe yagı kimi kakao yagı kimi badem yagı dio

zararrlı ne alakaymış hiç duymadım....:1no2:cnm şuan ben bebe yağı kullanıyorummmm:1rolleyes:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…