2009 Ekim Anneleri

Valla hayatım acıbadem bence artık hastanelikten çok ticarethaneye döndü umarım ters bir şey yaşamazsın yoksa herşeyini vermek zorunda kalırsın valla:dance:

nasıl yaptın canım bende yapabilsem :)) bide

profiline gir canim , kullanici panelinden , sonra sol tarafta profil resmimi degistir yaziyor oraya tikla ordan parcourir diye bir yazi var kendi dosyalarina gireceksin ordan secip ekleyeceksin benim bazi resimler olmadi hata verdi anca boyle ve bir kac resim kabul oldu

kızlar profilinizde albümler diye bir bölüm var orada albüm oluştur resim ekle yazısı çıkacak gözatı tıklayarak resim yükleyebilirsiniz kolaylıkla

bu da ben ve esim , evlenirken cekilen resim :)))))) ne kadar urastik bu pozlari verirken ustelik yagmur yagiyordu unutamadim

iki saat ugrastım resmen ama jpegi gif yapmak gerekmiş cok basitmiş
iki saat bosuna ugrasmısım bu arada 26 yasındayım bende

Valla hayatım acıbadem bence artık hastanelikten çok ticarethaneye döndü umarım ters bir şey yaşamazsın yoksa herşeyini vermek zorunda kalırsın valla:dance:

doktorum iyi zaten özel bi durumun sigortan falan olmazsa başedemem orayla özel sağlık sigortasına güveniyorum ama bilmiyorum yaaa muayene parası 150 her ay verim mi doktorumumu değişirim karar veremedim açıkcası bu konuda kafan karışık yada medipol hastanesine gidim diyorum bilmiyorum orayı duydun mu hiç sskda geçiyo orda ordaki doktorlardan memnun olan varrr anlıyacağın kararsızım :çok üzgünüm:

iki saat ugrastım resmen ama jpegi gif yapmak gerekmiş cok basitmiş
iki saat bosuna ugrasmısım bu arada 26 yasındayım bende

resim de tam secemedim ama daha küçüksün sanki...ya da herkes benim gözüme küçük görünüyor bugün :))))maasallah canım benim nazar degmesinsana..

Selam Güzel Annelerrrr

Kaç gündür giremiyorumm acayip kötü midem gece gündüz mahvoluyorumm bir an önce geçesee artıkk ..Ağzımm sürekliiii zehir gibi ne yediğimden ne içtiğimden tat alır oldummm....

Bu arada okurken kötü haberleride okudum inanın çok üzüldümm bijoux allah sabır versin sana arkadaşım ,en kısa zamanda tekrar hamile kalman dileğiylee.Önümüzde daha aylar var hiçbirimiz garantisi yok işte allah bebişlerimizi korusun ...:Saruboceq:

ayyyy ilkaycım cok tatlı cıkmıssın yaaaaa :))) hep gül insallah öle:Saruboceq::Saruboceq:

sende cok cok tatlisin , kizlar hepinizin masallahi var ALLAH ömür versin ben cok neseli bir insanim tebessum pek eksik olmaz bende ama ayni zamanda cok duygusalimdir , birazda sinirli ama anlik gelir yel gibi gider :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…