canım ben seni anlıyorum .. inş. bidaha başına gelmez bizde saclarımızı kestirmeyiz fotoda cekeriz sacımızın bu haliyle ilerle bebişlerimize gosteririz artıkk bakk annenee yaptıgın halleri korkumdan sacımı kestirememiştim :)) benim sacımda uzunn yaa doguma kadar uzar calı gibi hehe
Allah herkesin bebişini korusun bizimki sadece korkudan psikolojikk napak a.s sırnaşık şey katlanıcaz
Bu arada o dr da keseyİ gÖrememİŞtİ ama rahİm kaydıĞı İÇİn gÖzÜkmÜyor dedİ o yÜzden 2 hafta sonra gel dedİ
özge bende sasirdim simdi fisfisfis ama nasil olurda kanda hamile cikiyorsun ki ????? ama belki adet döneminde hormonlar degisiyor acaba öyle birsey mi oldu ?? , yada bebek düstüde senmi fark etmedin benim aklim karisti
İLKAYCIM BEBEK DÜŞSE EN AZINDAN PIHTI ŞEKLİNDE GELMEZ Mİ KANbenneyaptımki:1no2:
BENİM AZICIK KAHVE SONRA ÇOK AÇIK KAN ŞEKLİNDE GELDİ PIHTI YOKTU YA BENDE BİLMİYORUM İNANIN BİRİ DİYO RAHİM KAYMIŞ BİRİ DİYO YOK ÖYLE BİRŞEY OLMAZ ALLAK BULLAK OLDUM BİRİNİN DEDİĞİ ÖTEKİNİ TUTMUYOR
BENİM AZICIK KAHVE SONRA ÇOK AÇIK KAN ŞEKLİNDE GELDİ PIHTI YOKTU YA BENDE BİLMİYORUM İNANIN BİRİ DİYO RAHİM KAYMIŞ BİRİ DİYO YOK ÖYLE BİRŞEY OLMAZ ALLAK BULLAK OLDUM BİRİNİN DEDİĞİ ÖTEKİNİ TUTMUYOR
o ilk doktorunda randevün ne zaman?
benimde özel sağlık sigortası varda gebelikle ilgil işlemleri 1 sene dolunca yararlanabiliyomuş. eylülde başladığı için bu eylülden sonr yararlanabilicem. Allah kısmet ederse ekimde doğum olduğu için doğumu karşılıcak.
bende dokotrumla konişim devlet hastanesinde tahlillerimi yaptırim diyorum sen hangi hastaneye gidiyosun cnm
iki hafta sonra gel demişti 9 unda yani ortalama olarak 22 sinden sonra gideceğiz
hosgeldin seldus ben simdi biraz daha iyiyim :)) uykum var yanliz gece hic uyuyamadim öksürmekten ayaga kalkinca biraz gecti yatmaya korkar oldum zaten yatinca hemen basliyor kuru kuru boyle okusuruyorum icim disima cikiyor , sen nasilsin canim bugun ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?