2009 Ekim Anneleri

kızlar benım albÜm Özeldı genele Çevırdım bakabılırsınız yorumlarınızı beklıyorum :))

kızlar ya bişey soracam size tuzlu yemek sakıncalıymıs ödem yapıyormus ölemi..ben sabhları derslere girmeden cubuk kraker yiyorum biraz midemi rahatlatsın diye ama dün odada arkadalarla tartıstık hepsi birden üzerim geldi cok tuzlu yiyorsun şişeceksin diye 1 saat agladım sinirden..gerci onlarda haklı damdan düsenin halini ancak damdan düsen anlarmıs demi :))))

bence cok yemedikten sonra bir sakıncası yoktur valla simdi midem yatışsın diye tuzlu cubuk yedim iyi geliyor son aylarda cok dikkat etmek gerek belki odem olmasın diye arastırmak gerek aslında bu konuyu

özgecim süpersin yaaa...maasallah...ne güzel artıkseni tanıyoruz:)))hepimiz koyalım resimlerimizi bari en azından görmüş oluruz olmazmı..?bu arad cokküçük gösteriyorsun yasına göre bence.maasallah canım.

slm hanımlar
tuzlu çubuktanda bişi olmas merak etmeyin sonutça bulantılar yüzünden 4-5 ayını bununla geçiren hamişler var
tabiki hamilelikte tuzun fazlası zararlı ama çubuktan sorun çıkmaz sanmıyorum
benim doktor sadece çok tuzlu peynir zeytin gibi şeyleri suda bekletip ye dedi o kadar...

evet ödem yapiyormus ben ilk hamileligimde doktor bana tuzu cok cok az derecede kullanmami istemisti , benim ayaklarim sisiyordu 41 numara ayakkabi giydim sorma o donem seker ve tuz fazla yememek gerekiyor birde 6 aydan sonra hamur isi fazla iyi olmuyormus , eger boyle bir durum olursa doktor söylecektir mutlaka , insallah su özel coraplardan giymeyiz heleki yaz günü cekilmez olur o zaman

ahhh kuşum 27 yaşındayım ben yaaa:)))))))

Ben yeditepe üniversitesi hastanesine gidiyorum canım çok da memnunum hatta orda ssk da geçiyor ama katılım payı daha fazla ödüyorsun ssk ike malesef:1no2: sen hangi hastaneye gidiyorsun?

Acıbadem kadıköye gidiyorum bende doktorumdan çok memnunum onu bırakmak istemiyorum Rahatlatıyo beni güven veriyor...muayene parası biraz fazla ama tahlillerimi devlette yaparım ayda 1 de kontrole giderim artık napim. acıbademde sskda geçmiyor..

kızlar nereye resim koyuyorsunuz bende ekleyim resmimi yapabilirsem hemde sizi gorim :))

kizlarrrrrrr bu yandaki benim simdi pc den kamera fotosuyla cektim anca boyle oldu eh oda biraz karanlik gibi cikmis :))))))

profildeki resim me bakin orda saclarim baska renk :)))))))) gecen yazdi ustelik Türkiye cekmisti esim sicaktan bunaldim oturmustum oyle masaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…