2009 Ekim Anneleri

a,selam canim hosgeldin gecmis olsun canim , az kaldi biraz sabir bu bulantilar gececek kisa sure sonra insallah

Hosgeldin canim aramiza ALLAH bebegini sana bagislasin genelde bir cok anne adayinin ayni problemi var bulanti ama gecer yakinda :)

hoşgeldin canım aramıza :)))) hayırlı olsun a.s.ah ah o bulantılar hepimiz de var amazamanla azalıyor galiba benim bulantılar gecen haftaya göre daha azaldı maasallah..

selam canim hosgeldin aramiza! seninle sat imiz ayni 14 ocak..

kizlar simdiye kadar resimlerinizi ariyordum ama bulamiyorumya nereye kaydediyorsunuz anlamadimki :)) a.s.

kızlar resimler kişisel bölümlerimizde..isimlerimizin üzerini tıklayın orada albümler var orada ok :))) yaa yine süper anlattım kahretsin :))))

insallah canım insallah...hiiiç yalnız hissetme kendini cünkü okadar cok ekim annesi var ki bu ekimde nüfus patlaması olacak kesin..buranın dısında yakın cevrem de decok fazla ekim annesi var..kocam dalga geciyor valla :))))laelaelaelaelaelaelaelaelaelae

kıssslar herkes nereye gitti yaaaff..bugün resimlere daldık bebişlerden pek bahsetmedik :)))insallah seneye de onların resimlerini koyarız bolbol buraya :Saruboceq::Saruboceq:

benimvar ya:))) hatta okulda bi arkadas da hamile aynı zamanda dogum yapacaz kısmetse.tenefüslerde birbirmizi görüp paso gülüyoruz..bi de sürekli lavaboda karsılasıyoz tabiii.))))

:)))))))) tamam söyleyim benim otura otura kalca kemiklerim agridi yerimden kaltim bir an öyle hissettim hamile kaldigim gunden beri o kadar cok pc basinda oluyorum ki gece gunduz fark etmiyor zaman buldukca kendimi buraya atiyorum size birsey olmuyormu ??

valla ben yatagın içindeyim ama benim de bazen belim agrıyor egildiğimden :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…