Selam Güzel Annelerrrr
Kaç gündür giremiyorumm acayip kötü midem gece gündüz mahvoluyorumm bir an önce geçesee artıkk ..Ağzımm sürekliiii zehir gibi ne yediğimden ne içtiğimden tat alır oldummm....
Bu arada okurken kötü haberleride okudum inanın çok üzüldümm bijoux allah sabır versin sana arkadaşım ,en kısa zamanda tekrar hamile kalman dileğiylee.Önümüzde daha aylar var hiçbirimiz garantisi yok işte allah bebişlerimizi korusun ...:Saruboceq:
slm kızlar
Bende aranıza yeni katıldım. sat 14 ocak ama ultrasoundda 9 hafta 1 günlük görünüyoruz. Bulantılar yüzünden berbatım hala bir çözümde üretemedim doğrusu sadece katlanıyorum ve geçmesini bekliyorum.
slm kızlar
Bende aranıza yeni katıldım. sat 14 ocak ama ultrasoundda 9 hafta 1 günlük görünüyoruz. Bulantılar yüzünden berbatım hala bir çözümde üretemedim doğrusu sadece katlanıyorum ve geçmesini bekliyorum.
slm kızlar
teşekkürler kızlar
Kendimi yanlız hisediyordum ama benime aynı duyguları paylaşan birilerinin olduğunu görmek beni rahatlattı doğrusu. Umarım hepimiz sorunsuz bir hamilelik dönemi geçirir ve keyfini çıkartabiliriz.
kıssslar herkes nereye gitti yaaaff..bugün resimlere daldık bebişlerden pek bahsetmedik :)))insallah seneye de onların resimlerini koyarız bolbol buraya :Saruboceq::Saruboceq:
kizlar size birsey söyleyim mi ???????? söyle derseniz söylerim
kizlar size birsey söyleyim mi ???????? söyle derseniz söylerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?