2009 Ekim Anneleri

arkadaslar yok artik. ilkaycim sende aklina öyle seyler getirme! bizim düsündükelrimiuzi onlar akillarindan bile gecirmiyordur belkide! yani soncuta baba olacaklar onun heycanini sevincini yasiyorlar. ve tabiiki bebeklerini korumak onlarada düser ve o yüzden anlayislilardir. ne babalar var.. hem eesler kendi aralarindada konusabilirler. bunlar cok kötü düsünceler. sirf yapamiyo diye cocugum tehlikeye girer diye gidip disarda aramaz yani. böyle bisey yapanda karakter yoktur zaten. film felan izlerse egerki bu demek degildirki disarda gözü olacak. lütfen böyle seyler getirme aklina. herkesi cok sevdim burda ama ilkaycim sen farklisin seni bi baska sevdim. böyle seyler düsünmeni istemem. zaten hamilelik psikolojisi var bbide bu tür düsüncelerle zarar vermeyin kendinize. eslerin simdi destek olma zamani.

evet haklisin onlarinda anlayis gostermesi gerekiyor ya ama saglikli evli bir erkek 9 ay boyunca cisellik orucu tutabilirmi:)-tatlicadiarzu- ya hicbirsey olmazsa ruyalarinda rahat durmaz sengözlerimebaksanab ya canim ben aklina tilkiler sokmak icin soylemedim demek istedigim biz tedbirli olalim okadar:)aklina kotu seyler getirme..
valla kizlar ben empati kurmayi cok severim kendimi baskalarinin yerine koyup onun acisindan bakmya calisirim simdi de kendimi esimin yerine koyuyorum ve onu anliyorum

benim eşimin herkesinkinden daha anlayışlı olması gerekio çünkü benim doğal yolla olmadı bebeğim ve doktorda tedbir amaçlı düşük olmaması için böle dio öncedende bebeğin yerleşmesi için gerekiodu napim evet tabiki ihtiyaç bu sonuçta ama bi şekilde yapıcak yani ama ben güveniyorum zaten karşı binamda çalışıo ve her saat başı yanımda :) güvende yani böle olmak zorunda oda kabul edio bunu yapıcak bişi yok çok zor bulduk biz bu meleği teyzeleri ne iğneler oluyom ve oldumda bi görseniz göbeğimi kalçalarımı ah ah

fatoscugum ilkayi cok sevdin beni hic sevmedin sanirim tatlim bende hamis hamis oturup kara kara bu esler yamuk yaparmi diye dusunelim diye yazmadim:) daha yolun basindayiz 7ay boyunca bunu dusunecek degiliz elbette ama bu konuyuda yok sayamayiz degilmi .bir cozum yolu bulmaliyz ne yani 7 ay boyunca bu esleri siz anlayisli olun baba olacaksiniz diyemi oyalayacagiz?yada bu adam zaten o mevzuyu aklina bile getirmiyordur deyip esmi gecelim:)

uyyy kiz delimisin sen ne alaka? öyle sey olurmu hic? ben herkesi burda cok sevdim! askolsun! ama dedigin gibi baska tatmin edecek yollarda var yaaaanii! ilkay aklina kötü seyler getirmeye basladigi icin dedim. askolsun sana öyle seymi olur. zaten aciktim yapma simdi :)))))))))))))))

sende haklisin canim , günahlarini almayalim tabi suan akillarindan gecmiyordur daha yeni yeni :)) aslinda benim esimle aramda cok guzel bir diyalog vardir herseyi cok rahat konusabilirim o sadece bir es degil ayni zamanda hem arkadas hem sirdas benim icin birbirimize destek olmaya herzaman gayret ettik , simdi bizler hamileyiz gercekten psikolojimiz degisiyor esimde zaten bana cok degistigimi söylüyor aniden sinirlenebiliyorum olmadik yere onu kirabiliyorum hele 2.3 hafta önce her yaptigi hareket bana ters geldi , oda anlayis gösterdi ses cikarmadi nasil olsa gecer karicim bu gunler dedi , ama hernekadar bilincli olsak yetismis birer insan olsak dahi insanin bir anda düsünceleri degisebiliyor yersiz olsa dahi , seldus dogru bir söz söylemis kocasiyla cocugunu övenin yuzu kara cikar diye haklida bir söz bu çünkü insanoglu hic birzaman yarinin ne olacagini bilemez asla emin konusmamak gerekiyor belli konularda , ALLAH herkesi mutlu etsin insallah biz halimize sükredelim , ..

cnm hoşgeldin aramızaa.s.
zeytincim geçmiş olsun az kaldı cnm geçicek en kısa zamanda:1hug:inşlah bende en kısa zamanda şu uyku modundan çıkarımmmm:1rolleyes:yine uyuya kalmışım ya offf

Doğru söylüyosun canımmm...Ama genelde doktorlar tedbir olarak ilk 3 ay ve son 1 ay yasaklıyorlar biz nasıl bazı şeylere dayanıp katlanıyoruzz onlarda buna dayanırlar zaten bence hiçbirinin şikayetci olacaklarını düşünmüyorum acıkcası önemli olan bebişlerimiz be kızlarr...

kizlar balik pisiren olsa da yesek degilmi ?? ben evde balik kokusundan nefret ediyorum ama gecen biri firinda cupradan bahsetti bende tarifini istedim yazmadi sanirim ((((((((( ben çuprayi cok severim , esim gelince disari bir bakalim balik canim istedi sizin caniniz ne istiyor ???

nurefsann koca olayini hallederiz :)))))))))) teknik falan filan ay ayyyy:sm_cool: ne yapalim mecbur kalirsak alternatif buluruz bizde :)))))

benim canim tavuk istedi bide pasta. hadin herkese iyi haftaslonlari! kendinize cok cici bakin RABBIME emanet olun! öpüldünüz kizlarrr

gel bitanem bugün menüde balık var..arkadaşlar balık yemeye geliolarrr...:asigim:yakın olsak sanada pişirirdim inanki...güzelde yaparım yani bi trabzonlu olarakkkyerimseniben

benim canim tavuk istedi bide pasta. hadin herkese iyi haftaslonlari! kendinize cok cici bakin RABBIME emanet olun! öpüldünüz kizlarrr

Ya ben eskiden tavuğa bayılırdımm hergün yesem bıktım demezdim ama şimdi kokusuna bile tahamül edemiyorumm..Herşey kokuyo zaten allahtan kayınvalidem burada her akşam ona gidiyoruz.

kötü düşünmeyelim kötü olmasın demiii?? yapmazlar kötü seyler bizim kocişler yapmazlaaaar!!!!kafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

:)tamam tatlim anlastigimiza sevindim:)

baligi hic sevmem ama benimde canim cekti :)evet tarif gelmedi gelse ben gorurdum benim canim herseyi istiyor ozellikle mangal keyfi istiyorrrr bursanin pideli koftesini istiyor bursanin atom unu istiyor sonra kiymali su boregi istiyor sonra sis kebap istiyor...oo ben daha yazmayayim

gel bitanem bugün menüde balık var..arkadaşlar balık yemeye geliolarrr...:asigim:yakın olsak sanada pişirirdim inanki...güzelde yaparım yani bi trabzonlu olarakkkyerimseniben

uyyyyy uyyyyyy desem yeridir sanirim ellerine saglik pek güzel olmus :))) yemis kadar oldum gercekten lalll misafirlerine ve sana afiyet olsun tatlim ..

karadenizliyim dedinde arada bir balik tarifi eklermisin ?? bizde deneriz ben burnuma maske takarim pisine kadar :))))) ama yemesini cok severim balik balik güzel balik cokacimcoook:dance:

uykudan uyanmıs gözleri mahmuuur :))))hogeldin canım sende resim ekle ok..bizimkileri de ismimizi tıkla kullanıcı panelinde albimler var ordan bak bakalım :)))):1hug:

cnm resim eklemeyi bilmiom ama avatarıma ekliimmm sonra kaldırırımm...çünkü daha önce eklemiştik..eylül arkadaşımız topik açmıştı resimlerle ilgili herkes ekldi ama mod.iptal etti tehlikeli die birileri alır nete dağıtır dieee...avatara koyayım sonra bir arada normal eklerim çünkü nsl eklendiğini bilmiorummm...zaten albümde kızımınki varyerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…