2009 Ekim Anneleri

Bu arada herkes normal doğum istiyorum diyor da bakalım gerçekten ööle mi olcak:)?
Normal diyoruz ama liste sezeryanla dolarsa çok gülerim:))kaydirigubbakcemile3
Bakıyorum doğum listelerine % 95 sezeryan:)

Kısslar biz gezmeye gidiyoruz oğlumla. Biraz yürüyelim yine geliriz. Biz dönene kadar doormayın haa kaydirigubbakcemile3

ya hakikaten bazı insanları hiç anlamıyorum, doğurmak üzere olan birine nasıl böyle şeyler söylüyorlar, üzülür, etkilenir falan diye hiç mi akıllarına gelmiyo, yoksa kötü niyetlerinden özellikle mi yapıyorlar?
Hiç alakası yok canım, benim de göğüs bedenim küçük ama hiç süt problemim olmadı çok şükür. sen sakın moralini bozma.

kızlar az evvel sağlık ocağından aradılar eve geliyolarmış adresi bulamamışlar.. birazdan herhalde buarda olurlar. hemn çıkarsam kusura bakmayın okiş?

çiçekcim maşallah bebişine
gözdecim gülicancımmmm hoşcakalınnnnyerimseniben

Bu arada herkes normal doğum istiyorum diyor da bakalım gerçekten ööle mi olcak:)?
Normal diyoruz ama liste sezeryanla dolarsa çok gülerim:))kaydirigubbakcemile3
Bakıyorum doğum listelerine % 95 sezeryan:)

aynen :))

ben cok sasiriyorum gercekten topiklere bakiyorum aylara göre % 90 sezeryan Türkiyede neden bu kadar cok sezeryan oluyor anlamiyorum , bence doktorlarin isine geliyor gibi geldi biraz , burda gercekten eger sorunlu bir dogum olacaksa son dk ya kadar sezeryan yapmiyorlar , hastanede ebeler doktorlar sezeryan diyince hemen hayir diyorlar .. tabi sartlar geregi mecburi durumda hemen sezeryan diyorlar ben normal dogum yapacagim insallah epidural istiyorum bir yandan istemiyorum bagira cagira dogurayim :)) ilkini normal yaptim hic ignesiz vs simdikinide oyle yaparsam hemen ayaktayim demektir :)

millet konuşmayı çok seviyo yerli yersiz kötükedihüso
inşallah şaldır şaldır gelirdee görürler:dilcikar:

Aynen benimde öyle bende emzirme sütyeni aldım ama büyük geliyo benimde olmıycak sütüm ne yedircez bebeğimize off of....:bbo:

ağzı olan konuşuo kızlar..milletin söylediklerini takıpda morelinizi bozmayın .....ne bilmiş bu millet yaaaklava:

benimde ilgimi çekti...neredeyse 100 doğumdan 90 nı sezeryannkafamçokkarıştı

kızlar benim bebiş seyiriyo gibi ard arda senkronik hareketler yapıyor ne anlama geliyor acaba dr a da sormayı unutmuşum?

kızlar normal doğumu tercih edin, ben 5,5 aylıkken doğum yaptığımda (benim memleğim küçüktü ama) doğumdan 1 saat sonra hemen ayağa kalktım, gezindim. doğum sancısı çekiyorsun ama çıkınca hiç bişey kalmıyor kızlar..

Aynen benimde öyle bende emzirme sütyeni aldım ama büyük geliyo benimde olmıycak sütüm ne yedircez bebeğimize off of....:bbo:

bende ara ara olmıcak diye dert ediyorum ama öyle düşünememiz lazım
bakarsın belki daha çok sütümüz olur kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…