2009 Ekim Anneleri

amin inş. sağlıcakla annemizde meleğimizde kurtulurr off bi haber gelse ne ii olacak kimsede yokmu acaba musyasın telefonu arasa

hg şeker sancıları sıklaşmıştı dün doktor hastaneye yatırmış yarın alırız demiş bugün alacaklardı diye biliyorumm

barby sancısı artmış ondan akşam yatışı yapılmış hastaneye..
gizemcim amazonda teli war musyasın da hatta mesaj da yollamış kendine gelincek hbr wer diye ama o heycanla msj yollarmı bilemiycim:))

yaaaa umarim hersey ratgider. sezeryanla kavusuyor bebisine demek hayirlisi

allah yardımcısı olsun :Saruboceq:

bende merak ettim şimdi nasıl acaba

ben bu herhafta kontrole gitme olayını çok sefdim yaa..4 gün önce gördüm kuzumu 3 gün soona yine görcemm... hihoyyyt

barby sancısı artmış ondan akşam yatışı yapılmış hastaneye..
gizemcim amazonda teli war musyasın da hatta mesaj da yollamış kendine gelincek hbr wer diye ama o heycanla msj yollarmı bilemiycim:))

hmmmmm hayirlisi kac haftaalikti onunkisi nekadar erken oluyorki

buketcim uzan soluna doğru oynar meleğinn

zuzum o şimdi mesaj atamazki kalabalıktan falann ayy ne heyecanlıdır şimdi kimbilir meleği kucağında allahım bizede o günleri göstersinn

ayy inş. sağlıkla almıştır kucağına meleğini

bu sabah bende bir baklava askiyla yataktan kalkip dolapta duran baklavalardan ac karnina bi güzel isirdim. Baklavanin bu kadar güzel yendigini önce hic yasamamistim. ama kendimi frenledim tabii sonra mecburen. offfff hic istediigmiz seyleri yiyemiyoruz yaaa bebise zarar verir diye... sonrada insanin icinde ufak bi sucluluk duygusu oluyo dayanamayip bazi seyleri löp löp götürüncekaydirigubbakcemile3

bence şekercimmm ye gitsin çünkü bu zamane doktorlarının büyütmesi hep ben yiyorum içiyorum aklımda kalacağına midemde dursunn kaydirigubbakcemile3

bence şekercimmm ye gitsin çünkü bu zamane doktorlarının büyütmesi hep ben yiyorum içiyorum aklımda kalacağına midemde dursunn kaydirigubbakcemile3

valla ya annemlere her gidişimde aynı seyleri sölüo bana en son dr ayaklarım cok şişio die hamur işini kesti balı da cok yeme dedi annemde ballı kurabiye yapmamış mı zemuszemus

ayyyh eziyet edionuz dedim biz herseyi yedik baq sana da bişi olmadı ayaklarımda tuzluyu kesince indi sende 4 kilo dogdun dio vallakaydirigubbakcemile3

evet ya niye yemiyosun ki, ben de tam tersi aklıma ne düşerse mutlaka bulup yiyorum, şimdi tam bebişlerin kilo alacağı zaman, kasma, ye gitsin bence de canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…