HOŞGELDİN ANGELLL
musyastan haber yok galiba o doğurcekti bugün
anacim oku oku bitmedi zemuszemus
benim kusum hareketli deil yaa.anasi datlu yedi az once ama daha tik yok :bbo:
sol tarafına yatıp dinlemeyi denedin mi cnm
amin inş. sağlıcakla annemizde meleğimizde kurtulurr off bi haber gelse ne ii olacak kimsede yokmu acaba musyasın telefonu arasa
hg şeker sancıları sıklaşmıştı dün doktor hastaneye yatırmış yarın alırız demiş bugün alacaklardı diye biliyorumm
amin inş. sağlıcakla annemizde meleğimizde kurtulurr off bi haber gelse ne ii olacak kimsede yokmu acaba musyasın telefonu arasa
hg şeker sancıları sıklaşmıştı dün doktor hastaneye yatırmış yarın alırız demiş bugün alacaklardı diye biliyorumm
barby sancısı artmış ondan akşam yatışı yapılmış hastaneye..
gizemcim amazonda teli war musyasın da hatta mesaj da yollamış kendine gelincek hbr wer diye ama o heycanla msj yollarmı bilemiycim:))
ben bi uzanayim bakalim napacak bocuk CADIARZU
bence şekercimmm ye gitsin çünkü bu zamane doktorlarının büyütmesi hep ben yiyorum içiyorum aklımda kalacağına midemde dursunn kaydirigubbakcemile3
bence şekercimmm ye gitsin çünkü bu zamane doktorlarının büyütmesi hep ben yiyorum içiyorum aklımda kalacağına midemde dursunn kaydirigubbakcemile3
bu sabah bende bir baklava askiyla yataktan kalkip dolapta duran baklavalardan ac karnina bi güzel isirdim. Baklavanin bu kadar güzel yendigini önce hic yasamamistim. ama kendimi frenledim tabii sonra mecburen. offfff hic istediigmiz seyleri yiyemiyoruz yaaa bebise zarar verir diye... sonrada insanin icinde ufak bi sucluluk duygusu oluyo dayanamayip bazi seyleri löp löp götürüncekaydirigubbakcemile3
evet ya niye yemiyosun ki, ben de tam tersi aklıma ne düşerse mutlaka bulup yiyorum, şimdi tam bebişlerin kilo alacağı zaman, kasma, ye gitsin bence de canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?