hmmmmm hayirlisi kac haftaalikti onunkisi nekadar erken oluyorki
haklısın cicim bencede hbr wermes hemen..belki de şimcik koklaşıyolardır opuyorumnanaktanbuketcim uzan soluna doğru oynar meleğinn
zuzum o şimdi mesaj atamazki kalabalıktan falann ayy ne heyecanlıdır şimdi kimbilir meleği kucağında allahım bizede o günleri göstersinn
ayy inş. sağlıkla almıştır kucağına meleğini
haftaya salıydı ama dün sancıları artmış doktor da alalım demiş..aa musyas haftaya salı giricekti.. ben mi yanlış hatırlıyorum.
öle ama yaa eskiler herşeyi yemiş içmiş hepimiz bak allaha şükür sağlıklıyız ve üstüne bizim bebişimiz olcek ne bileyim yaaa bana doktorun söledikleri bazen saçma geliyo diyo ki kola içme midende yanma olurr iide ben kendimi bildim bileli günde en az 1 lt içerim benim midem bun aalışık haa şimdi 1 lt değilde akşamda bi bardak içiyom yemeğin yanında ee noluyooo içeninde yanıyo içmeyeninde haksızmıyım:umursamaz:
öle ama yaa eskiler herşeyi yemiş içmiş hepimiz bak allaha şükür sağlıklıyız ve üstüne bizim bebişimiz olcek ne bileyim yaaa bana doktorun söledikleri bazen saçma geliyo diyo ki kola içme midende yanma olurr iide ben kendimi bildim bileli günde en az 1 lt içerim benim midem bun aalışık haa şimdi 1 lt değilde akşamda bi bardak içiyom yemeğin yanında ee noluyooo içeninde yanıyo içmeyeninde haksızmıyım:umursamaz:
yaa ilk 3 ayy içmedim canım nasıl istidi anlatamam doktor canın bişi çekiyomu demesyleben direk anlatmaya başladım hiçbişi değil ama kola istiyorum yaaa diye bi başladım doktorr haftada bir bir bardak iç dedi ama bir bardak keser mihayırr kesmezz bende hafatada biri akşamda bire indirgedim hahahahhhhhhhhhhh
işte ben diyorum içeninde yanıyo midesi içmeyeninde ee neden içmeyim o halde ???
merhaba tombiklerimmopuyorumnanaktan
Selam kizlar nasilsiniz????
hosbulduk canim iyiyim...ama dun gece cok fenaydim bu aralar bir mide bulantisi ve yanmasi basladiki sorma ozelliklede geceleri oluyor:çok üzgünüm:sen nasilsin gizosummm..hoşgeldin mehay sen nasılsın
hosbulduk canim....hg cnm a.s.
valla benim 3.nr kardeşimde annem çok şikayetçiydi mide yanmasından
hakikatten maymuncuk gibi doğdu kübüşümüz yüzü gözü kıl dıkaydirigubbakcemile3
hastaneden çıkana kadar döküldüler ama..
hayırlısı olsun ne diymakannehir
hoşgeldin mehaycığım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?