2009 Ekim Anneleri

hmmmmm hayirlisi kac haftaalikti onunkisi nekadar erken oluyorki

35+3 yazıyo tickerinde canım
haklısın cicim bencede hbr wermes hemen..belki de şimcik koklaşıyolardır opuyorumnanaktan
aa musyas haftaya salı giricekti.. ben mi yanlış hatırlıyorum.
haftaya salıydı ama dün sancıları artmış doktor da alalım demiş..

öle ama yaa eskiler herşeyi yemiş içmiş hepimiz bak allaha şükür sağlıklıyız ve üstüne bizim bebişimiz olcek ne bileyim yaaa bana doktorun söledikleri bazen saçma geliyo diyo ki kola içme midende yanma olurr iide ben kendimi bildim bileli günde en az 1 lt içerim benim midem bun aalışık haa şimdi 1 lt değilde akşamda bi bardak içiyom yemeğin yanında ee noluyooo içeninde yanıyo içmeyeninde haksızmıyım:umursamaz:

valla kolayı mide yanmasından degil yüksek kafein içerdiginden içmiom ben cünkü bende türk kahvesine dayanamıorum 3 günde bir içiorum

kayınvalidem her gün içiomuş kocamın bişeyi yok dio ama tırsıo insan hem hem de geri kalamıo:kedi:

aynen, asitli içecek hiç içmiyorum ama mide yanmasından da duramıyorum.

yaa ilk 3 ayy içmedim canım nasıl istidi anlatamam doktor canın bişi çekiyomu demesyleben direk anlatmaya başladım hiçbişi değil ama kola istiyorum yaaa diye bi başladım doktorr haftada bir bir bardak iç dedi ama bir bardak keser mihayırr kesmezz bende hafatada biri akşamda bire indirgedim hahahahhhhhhhhhhh

işte ben diyorum içeninde yanıyo midesi içmeyeninde ee neden içmeyim o halde ???

annesi yazık paşana içindeki kafein direk doraya gidiyo ... yazık kız o daha çok küçük bari haftada 1 iç doktorun dediği gibi

ben kolanın mide yanmasıyla alakasını anlamıs degilim dr bana hiç öle bişi demedi

hem öle olsa benim midemin yanmaması gerekmezmi 2ayda 1bardak anca içmişimdir oda son 3 aya girdigimden beri agzıma sürmedim

aybikecim hoşgeldinn

bahaircim hoşgeldin dadlumm bişi olmaz benim oğluşuma alışık o hamurunda var kaydirigubbakcemile3

yaa kimse oğluşumun kapı süsüne bakmadı ama o kadar süsledik ciciler topiğinde bakın bakalımm nasıl olmuş

du bakalım bebekler çıkınca görcez saçlımı olunca miden yanıyo görcez bakalımm az kaldı nede olsa :))

valla benim 3.nr kardeşimde annem çok şikayetçiydi mide yanmasından
hakikatten maymuncuk gibi doğdu kübüşümüz yüzü gözü kıl dıkaydirigubbakcemile3
hastaneden çıkana kadar döküldüler ama..
hayırlısı olsun ne diymakannehir

hoşgeldin mehaycığım..

hoşgeldin mehay sen nasılsın
hosbulduk canim iyiyim...ama dun gece cok fenaydim bu aralar bir mide bulantisi ve yanmasi basladiki sorma ozelliklede geceleri oluyor:çok üzgünüm:sen nasilsin gizosummm..
hosbulduk canim....

hosbulduk canim nasilsin???

benim ayaklarımın üstünde hamur mayalanmış gibi şiş azıcık uzatayım bari gerilmekten derisi acıo mafoldumben

görüsürüz kızlaropuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…