tamam geçmiş olsun ..
ayyy demeee hic haberim yoktu bugun oldugundan..telefon numarasini bilen yokmu haberimiz olurdu??mehaycım musyas bugün doguma girecekti:)))))
benimkinin ayakları ya kaburgamı tkmeliyor y da poposu göbeğimi acıtıyor ve hiiiiç durmuyor tosunum maasllah...
36 da geçiyo sanırım mehay bende sabah onu düşündümopuyorumnanaktan
Kizlar tickerlerimizde bebek son ayin karesine kac haftadan sonra geciyor bilen varmi??
35+4 te geciyor canımmm
slm kızlar işallah saglıcakla alırsınız bebişlerini kucaklarınıza... önceden agustos annelerine bakar bakar dururdumm ayy zaman gecicekmi diyeee şimdide zaman geldi geciyorrrrr bende size bakıyorum kendimi teselli etmeye cogu gitti azı kaldı diye:)))) okadar hafta geldii gectiii ama su 37 ile 40 arasıı hiç gecmicek sanıyor insan.........
slm kızlar işallah saglıcakla alırsınız bebişlerini kucaklarınıza... önceden agustos annelerine bakar bakar dururdumm ayy zaman gecicekmi diyeee şimdide zaman geldi geciyorrrrr bende size bakıyorum kendimi teselli etmeye cogu gitti azı kaldı diye:)))) okadar hafta geldii gectiii ama su 37 ile 40 arasıı hiç gecmicek sanıyor insan.........
selduşum son zamanlarda beynine fazla yükleniyosun galiba. biraz rahat olmya çalışsan... bu kadar kendini zorlamasan...
ayyy demeee hic haberim yoktu bugun oldugundan..telefon numarasini bilen yokmu haberimiz olurdu??
valla aynen benimkide kaburgami tekmeliyor yada poposunu karnimin ust tarafina bir dayiyor yusyuvarlak bisey cikiyor ordankaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?