2009 Ekim Anneleri

kısslar slm ben geldiiim sabah 6 da uyuyabildim sonunda yeni kalktım :kedi::kedi: acayip rüyalar gördüm yaaa sürekli buraya bişeyler yazıyordum..suyum geliyordu eşimi arıyordum cabuk gel diye banyo yapmaya giriyordum abdest alayım diyordum bi türlü alamıyordum..kapıdan cıkarken eşime cabuk neti ac kıslara habr vermem lazım bana dua etsinler diyordum o da kızıyordur cabuk cık evden diye....hayır olsun...

Selam kızlar okudum geçmişi gözlerim iptal oldu uykum geldi valla.
musyasın Allh yardımcısı olsun. zaten sancısı vardı erken geleceği belliydi. inş iyi hbrlerini aırız. sezeryn olduğu için akşama ayıkır zaten.
kızlar yatınca oğlumla yer kavgsı yapıyoruz resmen kaburgamı acıtıyo sizdede varmı.

benimkinin ayakları ya kaburgamı tkmeliyor y da poposu göbeğimi acıtıyor ve hiiiiç durmuyor tosunum maasllah...

selduşum son zamanlarda beynine fazla yükleniyosun galiba. biraz rahat olmya çalışsan... bu kadar kendini zorlamasan...

mehaycım musyas bugün doguma girecekti:)))))
ayyy demeee hic haberim yoktu bugun oldugundan..telefon numarasini bilen yokmu haberimiz olurdu??
benimkinin ayakları ya kaburgamı tkmeliyor y da poposu göbeğimi acıtıyor ve hiiiiç durmuyor tosunum maasllah...

valla aynen benimkide kaburgami tekmeliyor yada poposunu karnimin ust tarafina bir dayiyor yusyuvarlak bisey cikiyor ordankaydirigubbakcemile3

slm kızlar işallah saglıcakla alırsınız bebişlerini kucaklarınıza... önceden agustos annelerine bakar bakar dururdumm ayy zaman gecicekmi diyeee şimdide zaman geldi geciyorrrrr bende size bakıyorum kendimi teselli etmeye cogu gitti azı kaldı diye:)))) okadar hafta geldii gectiii ama su 37 ile 40 arasıı hiç gecmicek sanıyor insan.........

36 da geçiyo sanırım mehay bende sabah onu düşündümopuyorumnanaktan

hep böyledir ya zaten. ramazanda da koca gün oruç tutarsın. ama son saatler dakikalar sanki geçmek bilmez...:)))))) ama hayırlısıyla doğuralım da bi şekilde sabredecez fatmacıım..

biz de sizi takip edip heycan yapıyoruzz zemuszemus

selduşum son zamanlarda beynine fazla yükleniyosun galiba. biraz rahat olmya çalışsan... bu kadar kendini zorlamasan...

evet cok yükleniyorum yaaa..nolacak benim bu halim sürekli nasıl doguracam ne yapacam düşünüp duruyorum bi de ben burda yalnızım kimsemiz yok annem kaynanam hep uzktalr annem ancak bayramdan sonra gelebilir ya önce olursa tek basıma naparım mafoldumbenmafoldumben
ayyy demeee hic haberim yoktu bugun oldugundan..telefon numarasini bilen yokmu haberimiz olurdu??

valla aynen benimkide kaburgami tekmeliyor yada poposunu karnimin ust tarafina bir dayiyor yusyuvarlak bisey cikiyor ordankaydirigubbakcemile3

bende de yok numarası ama amazonda vardır belki biraz daha bekleyelim olmazsa amazonu arar öğreniriz yerimseniben

ayyy senin bitmiş ne güzel maasallah...biz de şimdi sizin topiğe bakıyoruz sürekli kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…