2009 Ekim Anneleri

kızımın odasını ve şekerini sonunda ekledik bakmak isteyenlere duyrulur.....hihoyyytdelikafaduldenalkisalkisalkis

kıslar ben kacıyorum kendime alısverişe cıkıyorum :)))) pijama takımı gecelik falan bakacam:)) görüsürüz öpüyorum hepinizi

herkes gitmiş biyerlere bende eve gidebilsemde uyusam biraz uykum geldi. bugün canım bi baklava istiyo anlatamam.sanki oruç tutuyorum.

ARKADAŞLAR MUSYASDEN NHBR?yenı geldım eve çooook merak edıyorum amazoncum haberın varmı

ya kızlar ben bu lansınohu sürmeye başladım ama çok acıyo sürerken ya..şimdiden gözüm korktu emzirirken napcas :gitme:

zuzum bende lansinoh u 3-4 gün arka arkaya sürdüm, benimde göğüs uçlarım acıdı niyeyse hatta azcık kırmızılık bile vardı...

slm bende şeker malzemelerımızı aldım şimdi yapmaya başlıcamm

hihoyyyt hadi bakalımm yapıncak koy resmini..kolay gelsinn
zuzum bende lansinoh u 3-4 gün arka arkaya sürdüm, benimde göğüs uçlarım acıdı niyeyse hatta azcık kırmızılık bile vardı...

dokunamıyorum elam ya zor sürdüm... mafoldumben

ya kızlar ben bu lansınohu sürmeye başladım ama çok acıyo sürerken ya..şimdiden gözüm korktu emzirirken napcas :gitme:

neden sürüyorsunuz ben anlamadım CADIARZU banada anlatın koca memiklerr

doktora gittiginde bi danis istersen.
oda olabilir ama bizde daha uyku tulumu da yok sırnaşık şey en iyisi bakinayim ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…