2009 Ekim Anneleri

ohhh bazıları cok sanslı maasallah...benim burda kimsem yok..annemler kayınvalidem hepsi uzakta kafadengi komsumda yok hep evde tekim..aslında komsular cok amacok ii insanlar ama hepsi yaslı ne paylasabilirsinki..ancak kocişim yaparsa yiyorum yoksa kendim zar zor hazırlıyom bişeyler..dünden yemeğim var da bugün rahatım biraz..yarına ALLAH kerim :)))

cnm ben en çok tavada mısır unuyla kızartıyorum bazende buğlama yapıyorumm....trobzona gittiğimde tava almıştımm sırf balık için...süper oluo çok seviyorum ben balığı kızımda bayılıoo ....balık kızartmada püf nokta mısır unu...tabi benceyerimseniben

hmm evet avatara ekledimm...kojam ve bennn....:):asigim:sonra bi ara göbüşlü fotoğ.ekleriz.....
seldus avatarındaki sen ve eşin sanırım maşallah cnmmm

Merhaba kızlar bır ara cıkmak zorunda kaldım fotolarınızı da goremedım bu arada Nasıl ve nerden bakabılırız...Bu arada benımde cok mıdem bulanıyor dıye söz edıyordum.dün dr.a bısey yıyemıyorum sadece yağsız tost ve haslanmıs patates yıyebılıyorum dedım.kendısıde ılk 3 ay yıyecek konusunda zorlamıoruz ,ne yıyebılıyorsan onu ye,dedı.Bu arada bugun esım balık almıs zar zor onu yedım,bebısım ıcın.Balık hamılelıkte cok cok önemlıymıs ,haftada mutlaka 2 veya daha fazla yememız lazım.......

Evet doğru biz bazıları çok şanslıyızzz ama yinede insanın kendi annesinin yanında olması gibi olmuyorr sonuç itibariyle farklı şehirde yeni insanlarla yaşıyosunn...

Evet doğru biz bazıları çok şanslıyızzz ama yinede insanın kendi annesinin yanında olması gibi olmuyorr sonuç itibariyle farklı şehirde yeni insanlarla yaşıyosunn...

evet cnm anne başka bişeyy.....ben tam bir karadeniz yemekleri hastasıyımmm...kadıncığaz üşenmeden yapıo bide getirio allah bin kez razı olsunnn anacığımdannn...:asigim:

Benimde pek kimsem yok aslinda ailem burdan 15 km uzaklikta hafta sonlari giderim genelde , zaten kaldigim sehirde Türk çok az , komsularim hep yabanci , onlarlada yemek yenmezki tiksiniyorum onlarin yemeklerinden :bbo: patates ve sosis en cok yedikleri sey ama sebzeyi cok yerler tabi onlar domuz eti pisirdikleri icin evlerinde yemek yemem , onlar bana gelir bazen .. sabah kahvaltisini yanliz yapiyorum genelde onunda adina kahvalti denirse canim birsey istemiyor ,ve arada Türk arkadasla birlikte oluyoruz kahvaltida onlar olunca zevkli oluyor ..

ooof oof bende izmirliyim alsancak resmen burnumda tutuyorsenağlama benım ıcınde gez ve cıgerlerıne guzel ızmır ımın havasından cek lutfenkaydirigubbakcemile5

hmm evet avatara ekledimm...kojam ve bennn....:):asigim:sonra bi ara göbüşlü fotoğ.ekleriz.....
seldus avatarındaki sen ve eşin sanırım maşallah cnmmm

size de maasallah canım aman nazar degmesin benim de kocam geldi...sanırım artık cıkmam lazım .))))

bende çıkıyorum fıstıklarr....hazırlıklarımı tamamlayayımm..kocaman öptüm hepinizi.....

hadiiiii ben kacıyooooom kısslar..hepinizi cok öptüm..bebişlerinizi de byeeees

slm kızlar..
uzunca bir aradan sonra :)

mail adresimden yazdıklarınızı tek tek takip ediyorum. katılamasam da aranızda sayılırım :)
bakın gezerken ne buldum:

ışte size en ilginç bulduğumuz hurafelerden bazıları: (daha sadece -bazıları- kaydirigubbakcemile3)

"Hamile kadının karnı 'sivri' olursa veya 'tatlılara' aş ererse çocuk erkek, karnı 'yuvarlak' ise veya 'ekşili ve acılı' yiyeceklere aş eriyorsa çocuk kız olur.”
“Bebeğin anne karnında ilk kıpırdadığı an kadın kime bakarsa bebek ona benzer.”
“Bebeğin göbeği düştükten sonra evine bağlı olması için göbek evde sandık içine konur veya okuması arzulanan okulun bahçesine gömülür.”
“Hamile kadın, kuşağına yumurta koyarsa, doğacak olan çocuk gamzeli olur.”
“Hamile kadın kuşağına elma koyarsa, doğacak çocuğun yanakları kırmızı olur.”
”Hamile iken yılan gören kadının, doğacak olan çocuğu ağzı açık halde uyur.”
”Rüyada asker gören kadının oğlu, altın gören kadının kızı olur.”
”Satılmış ve Satı isimlerinin kaynağı: Çocuğu yaşamayan bir kadın bir yatıra "Bunu sana sattım" der ve kurban kestirir. Kadının kızı olursa adını Satı, oğlu olursa Satılmış koyar. Aksi halde çocuğu yaşamaz.”
“Çocuk dünyaya geldikten sonra yıkanıp tuzlanır ve sofraaltı denilen beze (örtüye) sarılırsa tokgözlü olur.”
“Çocuğun göbeği cami avlusuna gümülürse dindar, okulun bahçesine gömülürse âlim, ahıra gömülürse malcı olur. Ayrıca göbek suya atılırsa huyu temiz, evin içinde bir yere gömülürse gözü dışarda olmaz.”

:enbuyukkk:

merabaa ben qeldimm 10 qün sonra ohh cok sükür aranısdayım kaydirigubbakcemile5 bu belqeselin cdsi war bende bi kere biri daha buna benser bi link wermisti oda cok güseldi bebislerimiz cok büyük bi mucize benceee bu yüsden cok deqerliler bisim icinn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…