uyyyyy uyyyyyy desem yeridir sanirim ellerine saglik pek güzel olmus :))) yemis kadar oldum gercekten lalll misafirlerine ve sana afiyet olsun tatlim ..
karadenizliyim dedinde arada bir balik tarifi eklermisin ?? bizde deneriz ben burnuma maske takarim pisine kadar :))))) ama yemesini cok severim balik balik güzel balik cokacimcoook:dance:
Tebriklerrrr gozun aydin bebegin kac santim su anda canim?
Evet doğru biz bazıları çok şanslıyızzz ama yinede insanın kendi annesinin yanında olması gibi olmuyorr sonuç itibariyle farklı şehirde yeni insanlarla yaşıyosunn...
ohhh bazıları cok sanslı maasallah...benim burda kimsem yok..annemler kayınvalidem hepsi uzakta kafadengi komsumda yok hep evde tekim..aslında komsular cok amacok ii insanlar ama hepsi yaslı ne paylasabilirsinki..ancak kocişim yaparsa yiyorum yoksa kendim zar zor hazırlıyom bişeyler..dünden yemeğim var da bugün rahatım biraz..yarına ALLAH kerim :)))
evet çok haklısın bende de bu mide bulantısı bide üstüne bel ağrısı hiç çekilmiyo ama hamile kaldığımı öprendikten sonra 3 hafta evden hiç çıkmadım hiçççç ama hiçç öle olunca sıkıntı geldi şimdi napıyom çıkıyorum alsancakt a oturuyorum zaten şöle biraz yürüyorum biraz oturuyorum öle öle teiz hava alıyorum dışarda bende doğma büyüme izmirliyim desene sende bizdensin canım
hmm evet avatara ekledimm...kojam ve bennn....:):asigim:sonra bi ara göbüşlü fotoğ.ekleriz.....
seldus avatarındaki sen ve eşin sanırım maşallah cnmmm
size de maasallah canım aman nazar degmesinbenim de kocam geldi...sanırım artık cıkmam lazım .))))
iyi akşamlar kızlar. Bu topiği yeni farkettim, bende Allah izin verirse ekimde anne olucam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?