Arkadaşlar herkese de ayrıca günaydın
Ben çok kötü bir gece geçirdim yaa:1no2: Sabaha karşı 4'te kalktım ve hala uyuyamadım nefes alamadım tüm gece derin derin nefesler almaya çalştım ama bana mısın demedibenneyaptımki çok huzursuz bir geceydi anlayacağınız anamıyorum bu neden olur geçenlerde 1 kere daha olmuştu psikolojik bir şey mi acaba diye düşünüyorum artık yaa fikri olan var mıı??CADIARZU
Hoşgeldin canım allah tamamına erdirsin.Kaç haftalıksınnn canımm...
idarar kulturu nedir arkadaslar ya..
yaw kızlar ben 1994 yılında aralık annesiydim tabi o zamnalar boyle internet falan yoktu..
doktora gittim grip şikayetleri ile daha gunum bile gelmemisti e tabi 21 yasında iken ben gun mun de takip etmezdim acıkcası duzensizdi adetlerim
testler cıktı doktora goturdum onemli bisiyin yok hamilesin dedi..
alla alla demistim..
sonra ayda bir kontrole gittim ne ikili testi be bilmem kaçlı test
zamanı gedi bebek buyuk oldugundan sezeryan yaptılar ve bebegim dogdu
ne keseyle ugrastım ne yolk sac ne ml ne mm hesapları
hamile kalırsın dogurursun bu kadar basitti..
yani o zamanlar bebegin kalp atisi varmiydi yokmuydu haberim bile yoktu :)
ee simdi internetten bisiler okudukca sacımı basımı yoluyorum
yok kese gorunmedi yok icinde bebek var yok..
ben eskiye donmek istiyorum yaaaaaaaaaaaaaaaaaa
kizlar bugun sol tarafımda ama kasıgımda degil daha yukarıda bir sancı var sankiş sivri bişi sokuyorlar ababa ne olabilir ??? gobek deligimin 2 veya 3 parmak altında solda
Günaydın Hanımlar...Ben 7 hafta 5 günlük hamıleyım.daha şimdiden 2 kılo almısım,midem cok bulanıyor dogru durust bıseyde yemıyorum nasıl oluyorda bu kadar cabuk aldım anlamadım.dr.cok aldıgımı soyledı genelde ılk 3 ay kılo alınmazmıs..sızlerın durumu nasıl ıcınızde benım gıbı olan varmı....
medipol hastanesine giden var mı kızlar.
kızlar topik neden boş kalmış yahu herkescikler nerde yaaaaa
Selam kizlar
Ben geldin selam kizlar iyigeceler dedim kimseden ses cikmadi baktim o kadar da kisi vardi online usengec bu anneler bir selami esirgiyorlar
iyiyim sağol canıkom benim sen nasılsın meleğin nasıl ......
iyiyim sağol canıkom benim sen nasılsın meleğin nasıl ......
Iyiyim diyemem cunku hala agzimin tadi yok dun gecede midem bulandi tamda vitamin hapi icmistim cikardim geri.Benim hic belli olmuyor bazen sabah mide bulantim oluyor bazen aksam
melegimde iyi heralde ultrason goruntusu hep elimde zaten bakip duruyorum delikafadulden
sen nasilsin canikom nasil gidiyor hamilelik
bende vakla ii sayılırım işte nasıl olsun bendede bi bel ağrısı var ki anlatamam tatlım başka bişiyim yok allaha şükür ultrason görüntüsü benimde daima önümde çünkü arada hamiş olduğumu unutuyorum kaydirigubbakcemile3 ondan kendime daima bebişimi hatırlatıyorum :CüvCüv:
kızlar nasipse ben de2009 annesiyimm.. sat 28 ocak doğum 4kasımmm ..inşallah kesemiz görüldü kalp atışını da bi görsek insallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?