2009 Ekim Anneleri

Ayni sorun bende de oluyor malesef eskiden bir yattimmi sabah gozumu acardim deliksiz uykum vardi simdi yarim saatte bir uyaniyorum tuvalete cok gidiyorum geceleri

Hoşgeldin canım allah tamamına erdirsin .Kaç haftalıksınnn canımm...

h.b. Walla kesin sonucu pztsi alıcam.Tam emin değiliz çünkü.SAT tarihim 6 ocak ama geç yumurta atmış olabilirsin dedi dr. çünkü 2 hafta önce ölçümlerinde 6 haftalık çıkmıştı sat a göre 8+6 olması gerekiyordu.Ama bebiş rahimin kenarında olduğu için tam ölçüyüde alamamış olabiliriz dedi dr. Bakalım pzt netlik kazanır sanırım.

Aynen sana katiliyorum ben ilk defa hamileyim ama bu yukarida soyledigin seylerin gene de hicbirinden haberim yoktu kalp atisi kese yolk sac falan filan simdi herbirini ayri dert ediyoruz aynen sana katiliyorum arkadasim

kizlar bugun sol tarafımda ama kasıgımda degil daha yukarıda bir sancı var sankiş sivri bişi sokuyorlar ababa ne olabilir ??? gobek deligimin 2 veya 3 parmak altında solda

Esterya senin ikizlerin mi olacak ne guzellll tebrikler ben tek saniyordum baska ikiz bekleyen var mi

Selam canim mesajim arada kaynamazda gorursun umarim ben 48 kiloyla hamile kaldim doktor 3 hafta sonraya randevu verdi bende 7+5 gunluk hamileyim senin gibi gecen persembe randevumuz vardi tartildim bende 2 kilo almis gorunuyorum.Doktora ben sikayet ettim kendimi bisey yemedigim halde nasil kilo aldim anlamadim diye dr. onlar yag degil merak etme vucudun genisliyor ve su topluyor dedi uzulme yani.

Selam kizlar

Ben geldin selam kizlar iyigeceler dedim kimseden ses cikmadi baktim o kadar da kisi vardi online usengec bu anneler bir selami esirgiyorlar

Selam kizlar

Ben geldin selam kizlar iyigeceler dedim kimseden ses cikmadi baktim o kadar da kisi vardi online usengec bu anneler bir selami esirgiyorlar

aaa hoşgeldin canım benim ben başında değildim misafirim varda yeni aldım bi bakayım dedim yoksa hiç allahın slmını esirdgermiyim canım benim:CüvCüv:

iyiyim sağol canıkom benim sen nasılsın meleğin nasıl ......

Iyiyim diyemem cunku hala agzimin tadi yok dun gecede midem bulandi tamda vitamin hapi icmistim cikardim geri.Benim hic belli olmuyor bazen sabah mide bulantim oluyor bazen aksam

melegimde iyi heralde ultrason goruntusu hep elimde zaten bakip duruyorum delikafadulden

sen nasilsin canikom nasil gidiyor hamilelik

bende vakla ii sayılırım işte nasıl olsun bendede bi bel ağrısı var ki anlatamam tatlım başka bişiyim yok allaha şükür ultrason görüntüsü benimde daima önümde çünkü arada hamiş olduğumu unutuyorum kaydirigubbakcemile3 ondan kendime daima bebişimi hatırlatıyorum :CüvCüv:

ultrasonda gebelik kesesinin icinde bir cizgi varmi ve ayrica bir yuvarlak beyaz goruntu varmi dunde sordum cevap veren olmadi

kızlar nasipse ben de2009 annesiyimm.. sat 28 ocak doğum 4kasımmm ..inşallah kesemiz görüldü kalp atışını da bi görsek insallah...

kızlar nasipse ben de2009 annesiyimm.. sat 28 ocak doğum 4kasımmm ..inşallah kesemiz görüldü kalp atışını da bi görsek insallah...

selam canimtebrikler allah kucagina almayi nasip etsin

sen simdi hem kasim annelerine hem ekim annelerine takil bebisin ekimde de gelebilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…