ultrasonda gebelik kesesinin icinde bir cizgi varmi ve ayrica bir yuvarlak beyaz goruntu varmi dunde sordum cevap veren olmadi
kızlar nasipse ben de2009 annesiyimm.. sat 28 ocak doğum 4kasımmm ..inşallah kesemiz görüldü kalp atışını da bi görsek insallah...
gizemcim senin hamilelik nasıl gidiyor kılo aldınmı
canım şimdi kaç haftalıksın canım ben 7. haftada gittiğimde kesede bebişim belirmeye başlamıştı
ben su an 7+5 im bebegini goruyorum kalp atisinida gorduk allaha sukur yalniz gebelik kesesinin icinde yolk sac denilen ufak bir kese daha olmasi gerekirmis bendeki ultraon goruntusunde o yok sadece poposunun alt kisminda bir cizgi uzaniyor o yuzden sordum canim
öle gözüküyo tatlım sağlığı yerinde olsunda zamanla tam belirginleşsin panik yapma
sen kac haftalikken gitmistin doktora
VALLA ben ilk 11 şubatta gittim 6 haftalık tım sadece keseyi gördüm sonra 24 şubatta tekrar gittim tam olarak zamanı o zaman çıktı ortaya bebeğim :CüvCüv:
ara bakalım canım haberdar et bizide ama merak ederim ben çook :CüvCüv:takildim ben simdi bu yolk kesesine doktoru arayip sorayim en iyisi
ara bakalım canım haberdar et bizide ama merak ederim ben çook :CüvCüv:
herkes nereye gitti yahu
daaha erken şekrim
ne daha erken mi kacta yatmayı duşunuyon ve kacta kafamçokkarıştıkalkacan kız
valla şekercim yatcam 3-4 gibi sabahta 11-12 kalkarım allahın izniyle uykuya doymuyom zati:CüvCüv:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?