2009 Ekim Anneleri

hııı taa ozaman 20ler için talipsin yani..ben de 3.lük oluncak hemen bu hafta talipsin sandım canım:))

ben yatıyorum kızlar..ii geceler hepinize..bukadar adam burdayken de bırakılıp gidilmez ama uykumuz geldi:))

nann aybik güldürdün beni:roflol: sayfalarda boğuldun haaaa:roflol:

nann zuzu otur totonun üstüne şunun şurasında şurda pijama partisi yapcektik:dilcikar:

bu haftada olar zuzum okuldan önce gelsindee..yerimseniben...ama biliomki 29 dan sonra gelicek((

nurefsancım ben yurtdışındaki sistemi henüz çözemedim elle kiloyu anlıyorlar....mezroyla bebişin haftasını anlıolar......kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

canım nerde oturduğunu bilsem sana yakın olup olmadığını söylerdim...ama şöyle tarif edeyim bahçelievler metrosu , metroport , medical park ve kadir has hepsi yanyana orda...yani birini biliyosan kadir hasıda bulursun hemen...

iyi aksamlar kızlarr

AMOZONCUM senin bende benım de sende telım yok ... ayrıca şu özel açma meselesını de bılmıyorum yardımcı olursan sevınırım cıcımmmmm

kuşum kullanıcı paneline gir, ayarlar özellikler bölümünden seçenekleri düzenleye gir,
sayfanın ortalarına doğru özel mesaj aktif seçeneğinin yanındaki kutucuğu işaretle.
sayfanın altında değişiklikleri kaydet butonuna bas tamamdır. sonra bana telini yolla ben de sana yollayayım.

bende 29 istiyodum ama durmıycak sanırım...

29,09,09 güzel oluyo...

09,09,09 u kaçırdık onu musyas kaptı hemen:)))

önce 19u dedi onu ben istemedim sonra kızımın göbik adını arife koymak zorunda kalırdık diyeekaydirigubbakcemile3

kıs hava yağmurlu ıslanırsın...alt katta canım inersen hemen görürsün akvaryumda orda zate...lcw nin tam karşısı

tamam kuşum bulurum o zaman anlaştık:)
valla havainşallah güzel olur cuma günü. çünkü ne ayakkabılarım oluyor ayağıma ne pantolonlarım ne de uzun kollu bişeyim. elbise terlik takılıyordum ne güzel. yağmur yağarsa ne giycem bakalımkafamçokkarıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…