sıramı hemen sana veriyorum lalcimmmm
amannn o kadar ayrıntıya takılmayın hayatım üzerine koruyucu ped takarsın...özel ölçülerde nerde yapılır tam bilmiyorum ama yatak firmalarına bir sor istersen...
aynen öyle amazon ya :)) ahh ahhh 36 da olsayım şimdiiii
doğurmak için gün alırdımmm :))
ya hayatım benim bide o sıkıntım var pazartesi başlıyo ilk hafta olduğu için ben götürüp getiricem ..o yüzden önümüzdeki hafta doğurmamam lazım çocuk alışana kadar....
canım kapının önünde deil..lokantaların orda akvaryum varya onun dibindeki masaya oturucaz ok mi canım...
az kaldı az bebişim, ne heyecanlar ne korkular atlattık çok şükür halimize bu günlere geldik sağlıkla. ramazan bile bitti beeee ne çabuk geçiyo zaman.
olmasben kapının önünde beklicem
kadir hasın içine 1 kere girdim lokantaları falan bilmiyorum ama bulurum üst katta falan mı? ararım olmadı ya buluşuruz bi şekilde.
kızlar sanki regl olacakmışım gibi ağrı var ya :sinifsinif:
kızlar sanki regl olacakmışım gibi ağrı var ya :sinifsinif:
uyh canan kolay gelsin yavruş
zeynepcim ilk dönem zorlanırsın ama sonrası gelir...allah yardımcın olsun canım.....inşlah sorunsuz bi şekilde ilk dönemi atlatırsınız.....
heh seninkide geliyor sanırım...şaka bir yana sabahlarıda aynı ağrı bendede oluyor bu ara
15 kayıtlı kullanıcı napıyosunuz????????
geçmiş olsun canım......bebişin sana gelmek için hazırlıklara başlamış olabilir canımmmmmyerimseniben
aybike benden önce kimsler yok ki delikafadulden en küçük ekim bebiki beni mkii
delikafadulden
keşke kasım annelerine takılsaydım moral olurdu delikafadulden
nurefsan canım geçmiş olsun bebişinde seninde iyi olmana çok sevindim.....yerimseniben..
demek ebe eliyle bakarak kilosunu anladı bebişin...kafamçokkarıştı.
nurefsan allah yardimcimiz olsun artik basladi bebeklerimiz kanala girmeyei benimkide dönmüs ama kanala girmemis henüz suyun patlarsa dedi olurya hani hemen yere yatip ambulansi cagiracakmisim
pardon ya canım ben sen 400 yazdın diye aklımda kalmış...
bebeğinin iyi olmasına sevindim canım sanırım 1 2 haftaya hepimiz doğurucaz...benimde dr um 2640 diyodu bugün bi profa gittim 2400 dedi..makinadan makinaya değişiyomuş bu kilo işi..sizdede elden ele değişiyo sanırım...kafamçokkarıştı
nurefsancım geçmiş olsun canım. melekler bizi yavaştan heyecanlandırmaya ve korkutmaya başladı sanırım...
evet kızlar topik 3. bebişini bekliyor. bakalım kim olacak???
zeynepçim bebişte sorun çıkmamış kuzucum çok sevindim maşallah
nurefsann sana da geçmiş olsun tatlım çok şükür herşey yolundaymış.
bebeklerin kilosunda 400 gr civarı yanılma payı olabiliyor. genelde ölçümden düşük doğuyorlarmış zaten.
nurefsan canım çok şükür herşey yolundaymış :1hug:
oooooooolllleyyyy bı bebeğimiz daha doğmuş maşallahnurefsane cım geçmiş olsun bebişin ıyı olmasını çok sevındım canım.
nurefşan geçmişolsun canımmmm
kızlar kaveyi yaptım nen acele ederken tuz atmışım ya kaveye ikinciye bida yaptım :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?