2009 Ekim Anneleri

iyi aksamlar kızlarr

AMOZONCUM senin bende benım de sende telım yok ... ayrıca şu özel açma meselesını de bılmıyorum yardımcı olursan sevınırım cıcımmmmm

aynen öyle amazon ya :)) ahh ahhh 36 da olsayım şimdiiii
doğurmak için gün alırdımmm :))

az kaldı az bebişim, ne heyecanlar ne korkular atlattık çok şükür halimize bu günlere geldik sağlıkla. ramazan bile bitti beeee ne çabuk geçiyo zaman.

olmasben kapının önünde beklicem
kadir hasın içine 1 kere girdim lokantaları falan bilmiyorum ama bulurum üst katta falan mı? ararım olmadı ya buluşuruz bi şekilde.

kıs hava yağmurlu ıslanırsın...alt katta canım inersen hemen görürsün akvaryumda orda zate...lcw nin tam karşısı

zeynepcim ilk dönem zorlanırsın ama sonrası gelir...allah yardımcın olsun canım.....inşlah sorunsuz bi şekilde ilk dönemi atlatırsınız.....

aybike benden önce kimsler yok ki delikafadulden en küçük ekim bebiki beni mkii

delikafadulden
keşke kasım annelerine takılsaydım moral olurdu delikafadulden

saolun kizlar hepinize tesekkur ederim...
lallll evet canim ellle olcumun ultrasonla olcumden daha dogru oldugu konusunda iddialiydi benimde kafam karisti...

nurefsan canım geçmiş olsun bebişinde seninde iyi olmana çok sevindim.....yerimseniben..
demek ebe eliyle bakarak kilosunu anladı bebişin...kafamçokkarıştı.

ay ne güzel benimkisi de girsin kanala..ya bugün giriyomudur nedir çok acaip bi baskı war aşşada..canım da yanıyo..daha önce olmamıştı hiç..bide kasıklarım acıyo yürürken paytaklaştım bugün[/QUOTE]

nurefsan allah yardimcimiz olsun artik basladi bebeklerimiz kanala girmeyei benimkide dönmüs ama kanala girmemis henüz suyun patlarsa dedi olurya hani hemen yere yatip ambulansi cagiracakmisim

nurefsancım geçmiş olsun canım. melekler bizi yavaştan heyecanlandırmaya ve korkutmaya başladı sanırım...
evet kızlar topik 3. bebişini bekliyor. bakalım kim olacak???

nurefsan canım çok şükür herşey yolundaymış :1hug:

oooooooolllleyyyy bı bebeğimiz daha doğmuş maşallah nurefsane cım geçmiş olsun bebişin ıyı olmasını çok sevındım canım.

nurefşan geçmişolsun canımmmm

kızlar kaveyi yaptım nen acele ederken tuz atmışım ya kaveye ikinciye bida yaptım :))))

kızlar iyi akşamlar.kadir has neresi oluyor.yakınsa bende geleyim..benimde feci belim ve kasıklarım ağrıyor.yarın nst e gireceğim.umarım bir aksilik çıkmaz.bu arada ncar ve musyas arkadaşımızı tebrik ediyorum.rahatsız olan arkadaşlarımıza çok geçmiş olsun.

yaw siz ne geveze gacılarsınız geçmişi okurken yoruldum yatcam nerdeyse:umursamaz: tam hadi son sayfa diyom gene sayfa ilerliyolaelaelaelaelae

musyas kızcına kavuşmuş gözü aydın darısı bizlere olsun sağlıkla inşallah:Saruboceq:

nurefsancım çok sevindim bebeğinin ve senin iyi olmana, inşallah yarın 4 boyutludada herşey iyi oluryerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…