2009 Ekim Anneleri

canım ben 3.olabilirim ama zannetmiyorum....3.olabileceğimi...:çok üzgünüm:
hemen doğurmak ve kucaklamak istiom bebişimi....:asigim:

üçüncülüğün ilk taliplisi geldi:)) acelen ne lalimm accık daha bekle:))

canım ben 3.olabilirim ama zannetmiyorum....3.olabileceğimi...:çok üzgünüm:
hemen doğurmak ve kucaklamak istiom bebişimi....:asigim:

sıramı hemen sana veriyorum lalcimmmm

amannn o kadar ayrıntıya takılmayın hayatım üzerine koruyucu ped takarsın...özel ölçülerde nerde yapılır tam bilmiyorum ama yatak firmalarına bir sor istersen...

nurefşan geçmişolsun canımmmm

kızlar kaveyi yaptım nen acele ederken tuz atmışım ya kaveye ikinciye bida yaptım :))))

hoşbulduk aybikk

güle güle şeymaa
ben heyecanlandım zaman geçsede doğursan çok kokruyorum ama doğumdan değil kavuşamamktan pfff

geçmioo zaman yaaa
bi bitirsem 35 leri pff

keremim ii geceler....
zuzum zeynepcim..okullar açılmadan gelse bebişim süper olur..24 den veyada 28 den önce ..aklım cadı kızmda kalıcak çünkü....en azından bi kaç gün bebişle zaman geçirirdi prenses...yoksa biliomki onunda aklı evde kalıcak ....
zeynepcim oğlun 1.sınıfa başlıo demi...

3 kiloyu geçer zeynepçim bence de. haftada 250 gr. falan alıyorlar.
tamam cuma günü bana uyar.kadir hasın önüne gelirim 13. te

hoşbulduk aybikk

güle güle şeymaa
ben heyecanlandım zaman geçsede doğursan çok kokruyorum ama doğumdan değil kavuşamamktan pfff

geçmioo zaman yaaa
bi bitirsem 35 leri pff

yağmurcum sen 35 i devirdiğinde ben doormuş olurum kesin

ya hayatım benim bide o sıkıntım var pazartesi başlıyo ilk hafta olduğu için ben götürüp getiricem ..o yüzden önümüzdeki hafta doğurmamam lazım çocuk alışana kadar....

3 kiloyu geçer zeynepçim bence de. haftada 250 gr. falan alıyorlar.
tamam cuma günü bana uyar.kadir hasın önüne gelirim 13. te

yağmurcum sen 35 i devirdiğinde ben doormuş olurum kesin

canım kapının önünde deil..lokantaların orda akvaryum varya onun dibindeki masaya oturucaz ok mi canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…