2009 Ekim Anneleri

aybikecim al benden de o kadar..
bir hışıla yatağa yattım uykum geldidiye....
ama gelmemiş uykum uyuyamadım tekrardan geldim

maşallah kıslar ne cok kalabalık bugun burası :) sanırım uykunuz yok...benimde cok kasık ağrılarım ve aşağı tarafta kemiklerim acıyor heleki oturduğum yerden yattığım yerden kalkarken daha feci oluyor acaba benim doğumumdamı yakınki ben zaten 37ci haftada falan gelsin istiyorum ya hatta bayramdada gelebilir izin verdim kaydirigubbakcemile2

kıslar biz de yatıyos oğluşumla çoook uykumus geldi...
öptük hepinizi opuyorumnanaktan

nurefsancım özel alım mesajının kapalı olduğunu söylüyor sanırım olmadı. bir daha tekrarla aynı işlemi bakalım. sayfanın altında değişiklikleri kaydet demeyi unutma.

orda seni giydiririz canım ..olmadı herkes sana bir parça kıyafet koyar getirir...sen nerde oturuyorsunki hayatım...

kıslar biz de yatıyos oğluşumla çoook uykumus geldi...
öptük hepinizi opuyorumnanaktan

iyi geceler tatlım size...

Kızlar herkese iyi geceler, tatlı rüyalaropuyorumnanaktan

ya kızlar iyiki siz varsınız iyiki bu topik var ne güzel ya hepimiz aynı duygular içindeyiz ve birbirimize destek olmaya çalışıyoruz yaşasın kadınlar kulubu yaşasın ekim annlerizemuszemusopuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5:enbuyukkk:

orda seni giydiririz canım ..olmadı herkes sana bir parça kıyafet koyar getirir...sen nerde oturuyorsunki hayatım...

iyi geceler tatlım size...

bakırköydeyim ben kuşum. giycez artık bişeyler napalım kaydirigubbakcemile

amozoncum olmamış olabilir ben teknoloji özürlüsüyumde azıcıkkkk

dediklerimi tekrar yap olur şekerim yaparsın çok kolay.

Kızlar herkese iyi geceler, tatlı rüyalaropuyorumnanaktan

iyi geceler datlum opuyorumnanaktan

Şeniz :enbuyukkk:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…