2009 Ekim Anneleri

Ay daha kocişde gelmediiiiiiiiiiii
gelsede uyuruz belki biraz ama en fazla 2 saat sonra geri uyanıyoruz ellerin sızısından :sinifsinif:

beyazz ne iş yapıyo kocşin senin bu saatlere kadar yanlızsın ellerini soğuk suya bassana şişliğini alır biraz rahatlarsın snaki canımm

kızlarr bu arada yarınn sabah kanal d de saat 09.30 da canlı doğum vereceler doktorum programında kaçırmayın olur mu ???

Otelde çalışıyo canım.vardiyali mafoldumben
Sade soğuk sumu yapsam yoksa tuzlu filanmı ?

Yarın sabahki doğumu bende izlicemkaydirigubbakcemile3

kızlarrr hep beraber uyku duasına çıkalımmmm :) ne olcak böle bilmiyorummmm hayırlısıylaa şu zamanda geçseee

amanın benim puanım yükselmiş he he he ne mutlu hissettim kendimi sanki madalya taktılar :kedi:

kızlarrr hep beraber uyku duasına çıkalımmmm :) ne olcak böle bilmiyorummmm hayırlısıylaa şu zamanda geçseee

evet canım ya aslında nihat hoca iftar programında bu gün uykusuzluk çekenler için bi dua okudu ama yazmaya yetişemedim sitesine de baktım bulamadım rabbim hepimize hayırlı uykular hayırlı rüyalar nasip etsin uykusuzluk gerçekten zormuş rabbim kimseyi uykusuzlukla imtihan etmesin:Saruboceq:

amiiiiin canım :Saruboceq:

ama benim biraz da olsa işime yaradı ütülerini bitirdim bebişin yerleştircem şimdi azıcık dinleniim dimi ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…