2009 Ekim Anneleri

bende annemdeyım arkadaşlar kociş evde tek başina uyuyo annemde çocuklarımda uyuyo bıtek gece kuşu benım bu evde.

seninki hıhı deyip geçiyo benimkide 10 dk bir iyimisin diye yatak odasından sesleniyo :))
ha ha ha benim kide tutturmuş sen uyumassan bende uyumam ama biliyom buraya gelse burda uyuyacak kaydirigubbakcemile3[/QUOTE]

heyt be ne kocalar var maasallah maasallah....benimki kalktıgımdan hbri bile yok....:umursamaz:

doğurmazsın daha erken ama böyle stres yaparsan bebişin annemi yalnız bırakmayım diye gelebilir lmaz:

eyvah :1shok: yok gelmesin daha hemen

erken ama dr da zaten erken gelir dedi ben 8 ayımı doldurmadan gelmişim anneye benzermiş bebekler beklemez zamanını dio

böle derken 40 ı gecermişiz biz delikafadulden

ayy bu gece ben berbatım neden bu kadar karnım ağrıyor ya allah allah sancı nasıl oluyor kıslarr ben sancının ne olduğunuda bilmiyom sancı değildir demi bu ağrı :uhm:

benım kocişde başka turlu bın bır ezıyetle uykuya geçıyorum adam dakka başi kolumu bacağimı çekiştırıyo yok efendım bebek sıkıştı yok sırt ustu yatma yok kolun altında kalmiş.benıde uyutmuyo bıde sabah kalkıp laf edıyo senın yuzunden uyuyamıyorum dıyekaydirigubbakcemile3

erken ama dr da zaten erken gelir dedi ben 8 ayımı doldurmadan gelmişim anneye benzermiş bebekler beklemez zamanını dio

tatlım ben 7 aylık 1250 gram doğmuşum oğlum 42 haftayı doldurdu yıne nıyetı yoktu doğmaya sezaryenle aldılar 3900 gr.

ayy benimkide ii misin ne oldu nereye gidiyon aman dikkat et karanlıkta ışığı aç binbir tembih sanki ben bişi bilmiyom

yok ya 40 da bulmayalım da şimdi erkenden de gelmesinler kuzular daha zaman varyerimseniben ben kızımı tembihledim annesi hadi çık kızım deyince çıkacakhihoyyyt

ayy bu gece ben berbatım neden bu kadar karnım ağrıyor ya allah allah sancı nasıl oluyor kıslarr ben sancının ne olduğunuda bilmiyom sancı değildir demi bu ağrı :uhm:

valla bende bilimiorum sancı nasıl bişi ama sürekli agrıosa gecmişte okumuştum kızlardan birine demişler kanala giriomuş öle galiba banimde cok oluo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…