olmuo valla bi de bu gece yalnızım ewde kociş işte sabah gelcek içim daraldı onda da herhalde bu gece iyice sıkıldım artık
iyi ki varsıız gercekten opuyorumnanaktan
ha ha ha benim kide tutturmuş sen uyumassan bende uyumam ama biliyom buraya gelse burda uyuyacak kaydirigubbakcemile3[/QUOTE]seninki hıhı deyip geçiyo benimkide 10 dk bir iyimisin diye yatak odasından sesleniyo :))
kızlar dua edin bana su 3 gece daha dogurmayayım kociş daha 3 gece yok benim mafoldumben
tamam işte şimdi uyuma sabah kocişinin koynuna girer uyursun :kedi:
kızlar dua edin bana su 3 gece daha dogurmayayım kociş daha 3 gece yok benim mafoldumben
öyle olcak zaten herhalde otururum sabaha kadar zaten korkuom da elektrikler kesilcek die hiç uyuyamam artık:kedi:
doğurmazsın daha erken ama böyle stres yaparsan bebişin annemi yalnız bırakmayım diye gelebilirlmaz:
yok bıtanem ne acelen var kaç 3 gece daha allah zamanında gelmeyı nasipesın inşallah.
selduşum çoook tatlısınkaydirigubbakcemile3
kesilmez inş sen rahat ol, rahat ol ki bebiş te rahat olsunvereliniortak
eyvah :1shok: yok gelmesin daha hemen
erken ama dr da zaten erken gelir dedi ben 8 ayımı doldurmadan gelmişim anneye benzermiş bebekler beklemez zamanını dio
böle derken 40 ı gecermişiz biz delikafadulden
eyvah :1shok: yok gelmesin daha hemen
erken ama dr da zaten erken gelir dedi ben 8 ayımı doldurmadan gelmişim anneye benzermiş bebekler beklemez zamanını dio
böle derken 40 ı gecermişiz biz delikafadulden
ayy bu gece ben berbatım neden bu kadar karnım ağrıyor ya allah allah sancı nasıl oluyor kıslarr ben sancının ne olduğunuda bilmiyom sancı değildir demi bu ağrı :uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?