evet canım ya aslında nihat hoca iftar programında bu gün uykusuzluk çekenler için bi dua okudu ama yazmaya yetişemedim sitesine de baktım bulamadım rabbim hepimize hayırlı uykular hayırlı rüyalar nasip etsin uykusuzluk gerçekten zormuş rabbim kimseyi uykusuzlukla imtihan etmesin:Saruboceq:
ben verdim şimcik size opuyorumnanaktan
ben verdim şimcik size opuyorumnanaktan
o rep ne yaffff
puan ne işe yarıyor???
zaten uyuyamıyorum öfff offf
arkadaşlar ben cıddı cıddı bunaldım sankı hiç gunler geçmıyomuş gıbı gelıyo
seldusum bak biçoğumuz öleyiz uyamıyoz tatlımm allahtan burda hep beraberiz birbirimiz anlıyoz yaa bide bura olmasaydı acabalar olurdu bendemi sadece bu uykuzuluk var gibilerinsenn
selduşum bıtek ben bunalımdayım sanıyıdum sende benden betersın arkadaşim
kaydirigubbakcemile5
seldusum bak biçoğumuz öleyiz uyamıyoz tatlımm allahtan burda hep beraberiz birbirimiz anlıyoz yaa bide bura olmasaydı acabalar olurdu bendemi sadece bu uykuzuluk var gibilerinsenn
ben de vereyim nasıl verilior???
bana da öle gelio valla sanki hiç zaman gecmicek doguramicam kalcam böle gibi:kedi:
kim kaldıysa artık kaydirigubbakcemile3
şekerım kalmıycenı çok ıyı bılıyom çunku bu3 numara ama yınede olmuyo işte.:kedi:
sakin ol canım, tabii ki günler geçiyo geçmişe bak bebişinin içinde olduğunu öğrendiğin günü düşün şimdiye kadar nasıl geçmiş demi bu zamanlar zor ama çok güzel. hiç bunalma ( hasbinnallahi ve niğmel vekil) de o yani allah ne güzel vekildir. her şeyi öyle bi düzen içinde yaratmış ki herşeyin hakimi bize sabrını verecek bu günlerin,Şeniz merak etme canım arkadaşım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?