2009 Ekim Anneleri

aminnnn canımmm aminnnnn bazen diyorumki töbe yarabbi erken gelsinn bebeğim diyorummm dayanamıyorumm diyorummm sonraaa ne saçmalıyosun diyorum kendimeee bencilllik yapıyosun diyorummm anne olmak kolaymı diyorum diyormda diyorumm işteee akannehirakannehirakannehirakannehir

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
ben verdim şimcik size opuyorumnanaktan

seldusum bak biçoğumuz öleyiz uyamıyoz tatlımm allahtan burda hep beraberiz birbirimiz anlıyoz yaa bide bura olmasaydı acabalar olurdu bendemi sadece bu uykuzuluk var gibilerinsenn

arkadaşlar ben cıddı cıddı bunaldım sankı hiç gunler geçmıyomuş gıbı gelıyo

sakin ol canım, tabii ki günler geçiyo geçmişe bak bebişinin içinde olduğunu öğrendiğin günü düşün şimdiye kadar nasıl geçmiş demi bu zamanlar zor ama çok güzel. hiç bunalma ( hasbinnallahi ve niğmel vekil) de o yani allah ne güzel vekildir. her şeyi öyle bi düzen içinde yaratmış ki herşeyin hakimi bize sabrını verecek bu günlerin,Şeniz merak etme canım arkadaşım

seldusum bak biçoğumuz öleyiz uyamıyoz tatlımm allahtan burda hep beraberiz birbirimiz anlıyoz yaa bide bura olmasaydı acabalar olurdu bendemi sadece bu uykuzuluk var gibilerinsenn

evet ıyıkı konuşabılcemız arkadaşlarımız var.opuyorumnanaktanıyıkı varsınız.

selduşum bıtek ben bunalımdayım sanıyıdum sende benden betersın arkadaşim
kaydirigubbakcemile5

evet aynen öle ...mafoldumben mafoldumbenmafoldumben

haklısın iiki varsınız yoksa bu herif beni hiiç tınlamıyor uyuyor paso....her dediğime de hı hı deyip duruyor.

seldusum kutunun köşesindeki teraziye tıkla onayla işte öle veriliyoü

seninki hıhı deyip geçiyo benimkide 10 dk bir iyimisin diye yatak odasından sesleniyo :))

ya kaç kere gittim wc ye gitmek mesele değilde oturup kalkarken bacaklarım çok acıyo klozet te yok. size bu kadar ağırlaştınızmı kızlar

haklısın arkadaşim sonrda bugunlerı özliycaz.en guzelı dua etmek.sağol canım.opuyorumnanaktan

seninki hıhı deyip geçiyo benimkide 10 dk bir iyimisin diye yatak odasından sesleniyo :))[/QUOTE]
ha ha ha benim kide tutturmuş sen uyumassan bende uyumam ama biliyom buraya gelse burda uyuyacak kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…