2009 Ekim Anneleri

selam kızlarrr
herkez aynı olaya kitlenmiş senağlama senağlama
musyasa çok sevindim zeynepede maşallah allah analı babalı büyütsün

ay bittiii bende bittim vallaa çok güzeldi.. utku bebek annesine kavuştu.. biz bebişlerimize ne zaman kavuşucazz yaaa????

ay bencede ööle de bacakları tombul tombul geldi gözüme ondan 4 filan sandımdı ben..yoksa kocaman olursa nası çıkırtcas normal normall
boyu kısa olduğu için öle tontiş tontiş gözüküo canım....50 cm olsa daha zayıf duruooyerimseniben
selam kızlarrr
herkez aynı olaya kitlenmiş senağlama senağlama
musyasa çok sevindim zeynepede maşallah allah analı babalı büyütsün

slmmm canımmmopuyorumnanaktan

ay bittiii bende bittim vallaa çok güzeldi.. utku bebek annesine kavuştu.. biz bebişlerimize ne zaman kavuşucazz yaaa????

esmacım az kaldııı..opuyorumnanaktan..3 ay var 2 ay var derken şuan geri sayımlara geçtikkkkk...tabi yaklaştıkca heyecanda bambaşka oluooo:asigim:

selam kızlar bende o programı izlemek için hatıratma kurdum.normalde gec kalkıyorum.ama yinede baslarını kacırdm ya .
allah bu sevinci herkese yasatsın inş.
:Saruboceq:

esmacım az kaldııı..opuyorumnanaktan..3 ay var 2 ay var derken şuan geri sayımlara geçtikkkkk...tabi yaklaştıkca heyecanda bambaşka oluooo:asigim:

evet geri sayım başladı ama ben sanki hiç doğurmıcam gibi geliyooo.... neden bilmiyorumm..
biz acıktıkkk kahvaltı yapıp geliyoruz...

slm kıssalr ben geldim 3 saarlik uykuynan duruyom yaaafff
programı izlediniz mi sonuna yetişebildim(((

kızlar karnımda kahverengi çizgi oluşmuştu göbüşümün altındaydı sadece şimdi üst tarafdada oluşmaya başlamış kısımda bu çizgiden olmamıştııı....geçerrmiki bu çizgi...hiç geçicek gibi durmuo çünküüü...birde acaip bi tüylenme varrrrr kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…