2009 Ekim Anneleri

ben de tekara yatıp yatmamakda kararsızım ....yatsam uyurum kahvaltı yapıp biraz ev mi toparlasam ufff en iisi uyumak..

ya kızlar bişey sorucaaaammm ben sezeryan olucam ve sezeryan tarihim 1 ekim şuan 35 haftamın içindeyim .doktor spinal sezeryan dedi bende acaba spinal mi yoksa genel anestezimi kararsızım bana yardımcı olun

kızlarr o çizgi göbeğe yaklaşırken hafif yamuk gidiyo benimkinde...
bende biyerden o yamukluk geçip tamamen çizgi düzleşince doğum yaklaşmış diye duymuştum...
hmmm benimkide hafif yamukkk...şimdi ben takıntılı şekilde o çizginin düzelmesini beklerimmmmdelikafadulden
kızlar ben bi paşamı doyurup geleyım..cokacimcoook

seviyorummm len siziisırnaşık şey

afiyet olsun canımmmmopuyorumnanaktan:asigim:
selduscum kahvaltını et sonra ne yapacağına karar ver..önce kahvaltııııııııyerimseniben

ya kızlar bişey sorucaaaammm ben sezeryan olucam ve sezeryan tarihim 1 ekim şuan 35 haftamın içindeyim .doktor spinal sezeryan dedi bende acaba spinal mi yoksa genel anestezimi kararsızım bana yardımcı olun

canım inanki hiç bi fikrim yok.yerimseniben..

tamam sanırım ben de öle yapacam ama kahvaltıda ne yesem canım hiç bişey istemiyor artık ayyyy noldu bana iştahım kesik uyku yok sanırım depresyondayım ben:)))))

lalim ben bunu duyup kocişe söledikten sonra ikimizin gözüde çizgimde wallakaydirigubbakcemile3
ne kadar doğru bilmiyorum ama hakkaten duyduğum zamandan bu zamana kadar az az sanki düzleşiyo gibi ama tam değil henüz demekki biraz daha var doğurmamakaydirigubbakcemile2

hanki çizgii..benim tee göğüsaltından aşşaya kadar kahwerengi bi çizgim war hemde düz..doğuruyomuyum:))))) uzun süredir war bende o çizgi..

hiç bilemiycimm agrega..ama düşünüyorum da ben genel olurdum heralde..o heycana dayanamayabilirdim

hanki çizgii..benim tee göğüsaltından aşşaya kadar kahwerengi bi çizgim war hemde düz..doğuruyomuyum:))))) uzun süredir war bende o çizgi..

delüü zuzumm:roflol:
sen doğuruyonda haberin yok nann:roflol:

ajkım şaka bi yana ben ya KKdan yada başka bi yerde okudum o çizgi tamamen düzleşince doğum yaklaşıyomuş ve oluyomuş diye, ama ne kadar doğrudur bilemiyorum datlumkaydirigubbakcemile2 ama seninki en başından beri düzse demekki böle bişey yokkaydirigubbakcemile3

ya bu düşünce öldürecek beni sabah kalkıyorum gece yatıyorum spinal mi genel anestezimi düşünüyorum şu son günlerimi bu düşünceyle geçirerek zehir ediyorum kendime

o çizgi işte canım bende sadece göbüş altındaydı ama artık göğüsaltından başlıoookafamçokkarıştıo çizgi dümdüz olunca doğum da oluomuş....ne kadar doğru bilmios tabi yerimseniben

hurafe bunnarr laelaelaelaelae

beim bu çizgi nie dümdüz değillll bak şimdi...offf yaabenim karnımmı yamukkiii delikafadulden

iii bakın kıslar karnınıza belkim yamukluk vardır gözünüzden kaçmıştırrrrdelikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…