sanırım öleeeeee lallim bi dogsa hayırlısıyla su cocuk :))))
hmmm benimkide hafif yamukkk...şimdi ben takıntılı şekilde o çizginin düzelmesini beklerimmmmdelikafaduldenkızlarr o çizgi göbeğe yaklaşırken hafif yamuk gidiyo benimkinde...
bende biyerden o yamukluk geçip tamamen çizgi düzleşince doğum yaklaşmış diye duymuştum...
kızlar ben bi paşamı doyurup geleyım..cokacimcoook
seviyorummm len siziisırnaşık şey
ya kızlar bişey sorucaaaammm ben sezeryan olucam ve sezeryan tarihim 1 ekim şuan 35 haftamın içindeyim .doktor spinal sezeryan dedi bende acaba spinal mi yoksa genel anestezimi kararsızım bana yardımcı olun
ya kızlar bişey sorucaaaammm ben sezeryan olucam ve sezeryan tarihim 1 ekim şuan 35 haftamın içindeyim .doktor spinal sezeryan dedi bende acaba spinal mi yoksa genel anestezimi kararsızım bana yardımcı olun
hanki çizgii..benim tee göğüsaltından aşşaya kadar kahwerengi bi çizgim war hemde düz..doğuruyomuyum:))))) uzun süredir war bende o çizgi..
hanki çizgii..benim tee göğüsaltından aşşaya kadar kahwerengi bi çizgim war hemde düz..doğuruyomuyum:))))) uzun süredir war bende o çizgi..
delüü zuzumm:roflol:
sen doğuruyonda haberin yok nann:roflol:
ajkım şaka bi yana ben ya KKdan yada başka bi yerde okudum o çizgi tamamen düzleşince doğum yaklaşıyomuş ve oluyomuş diye, ama ne kadar doğrudur bilemiyorum datlumkaydirigubbakcemile2 ama seninki en başından beri düzse demekki böle bişey yokkaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?