2009 Ekim Anneleri

esma bulcuk afiyet olsun yarasın bebişlerinize....yerimseniben
selduş günaydın canım......uykumu oda ne....

ben de boydan boya car canım ocizgi dogumdan sonra geciyor nette de okumustun gectiğini etrafımdan da duydum...

bende sonuna yetısebıldım selduşum nasılsınız yusuf beyle......

yusuf pasa maasallah cok iiyi saga yatıyorum sağa toplanıyr sola yatıyorum sola toplanıyor bi rahat vermedi azcık uykumdamirmirmirmirmirmirmirmir
sen nasılsın canım yerimseniben

lalcim o çizgilerr doğumdan sonra düzelecekmiş öle dedi anne baana o ikisi birleştimi zaten doğum gerçekleşiyomuşş

inşallah geçer selduscummm....bende netten baktım bi kaç ay içinde geçiyor yazıyor ama hiç öle gözükmüoo...sanki hep kalacakmış gibiiiii duruooooo kafamçokkarıştı.

geciyor geciyormus görümcem öle dedi catlakalr kalıcı ama o geçiyor merak etme dedi:))))

KIZLAR İNŞALLAH BİZDE UTKU BEBEĞİN ANNESİ GİBİ YAVRULARIMIZA SAĞLIKLA KAVUŞURUZ:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
YALNIZ KADININ ÇOK AĞRISI VARDI BEBEK YANINA GELİNCE KAMERALARA YANSITMAMAYA ÇALIŞTI GİBİME GELDİ, İNŞALLAH İSTEYEN HERKES NORMAL DOĞURURDA O ACIYI ÇEKMEYİZ:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Maşallah musyasa ve zeynep ada'ya
Baygınken nasıl emziriliyo yaa oluyomu öle ilk kez duyuyorum

ayy ağla ağla helak oldum yaa kanal d ye bakarken ...
kendi doğumumda ne halt edicem acaba..

bende çok ağladım kuzumm:kedi:

lalim merak etme bu çizgi doğumdan sonra geçiyomuş...
benimki 5,5-6 aydan sonra oluşmaya başladı hatırlıyorum burdan kızlar bende çizgi oluştu dedikçe neden bende yok diyodumkaydirigubbakcemile3
demekki çizginin oluşma zamanı kişiden kişiye değişiyoyerimseniben

merak etmeyin o çizgide geçiyor tüylerde dökülüyor bembeyaz oluyor... ilkinde yalşadığım için bundada tüylenmem çok oldu ama çizgi falan yok hala karnımda küçük zaten

hadi ya benimkileer birleşik değil ama bana öle dedi demek beni öle kandırıyolarr bende bilmiyom şekerler duyduğumu söledimm

ayy olay da bitti bende azıcık gidip yatıım gece uyuyamayınca gözlerim kapanıo artık

görüsürüz kızlar allah hepimize hayırlı kolaycacık dogumlar versin:Saruboceq: opuyorumnanaktan

evet canım kişiden kişiye değişio demekki veyada hamilelikten hamileliğee.........kafamçokkarıştıilk önce sadece göbüşümün altındaydı şimdi boydan boya nerdeyseekafamçokkarıştı
merak etmeyin o çizgide geçiyor tüylerde dökülüyor bembeyaz oluyor... ilkinde yalşadığım için bundada tüylenmem çok oldu ama çizgi falan yok hala karnımda küçük zaten

dökülür inşallah canım bu tüyler...yoksam recep ivediğe rakip olacak göbüşümmmmdelikafadulden

sana ii uykular şeker bende bişiler yiyip yatmayıdüşünüyom gece nede olsa topiği bekliyoz :))

kızlarr o çizgi göbeğe yaklaşırken hafif yamuk gidiyo benimkinde...
bende biyerden o yamukluk geçip tamamen çizgi düzleşince doğum yaklaşmış diye duymuştum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…