kızlar karnımda kahverengi çizgi oluşmuştu göbüşümün altındaydı sadece şimdi üst tarafdada oluşmaya başlamış kısımda bu çizgiden olmamıştııı....geçerrmiki bu çizgi...hiç geçicek gibi durmuo çünküüü...birde acaip bi tüylenme varrrrr kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
bende sonuna yetısebıldım selduşum nasılsınız yusuf beyle......
lalcim o çizgilerr doğumdan sonra düzelecekmiş öle dedi anne baana o ikisi birleştimi zaten doğum gerçekleşiyomuşş
günaydın kızlar
musyastan haber getirdim. mesajı aynen yazıyorum:
09.09.09 saat 11 de zeynep ada doğdu. 2700 gr. ben baygınken 2 saat emzirdim. solunumu iyi değildi,küvöze kondu. ama şu an çok iyi , gidip baktım.
bebeğimize maşallah ay çok duygulandım
ayy ağla ağla helak oldum yaa kanal d ye bakarken ...
kendi doğumumda ne halt edicem acaba..
kızlar karnımda kahverengi çizgi oluşmuştu göbüşümün altındaydı sadece şimdi üst tarafdada oluşmaya başlamış kısımda bu çizgiden olmamıştııı....geçerrmiki bu çizgi...hiç geçicek gibi durmuo çünküüü...birde acaip bi tüylenme varrrrr kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
kıs gizem benimki uzun zamandır birlesik boydan boya bi çizgi işte .....
evet canım kişiden kişiye değişio demekki veyada hamilelikten hamileliğee.........kafamçokkarıştıilk önce sadece göbüşümün altındaydı şimdi boydan boya nerdeyseekafamçokkarıştılalim merak etme bu çizgi doğumdan sonra geçiyomuş...
benimki 5,5-6 aydan sonra oluşmaya başladı hatırlıyorum burdan kızlar bende çizgi oluştu dedikçe neden bende yok diyodumkaydirigubbakcemile3
demekki çizginin oluşma zamanı kişiden kişiye değişiyoyerimseniben
merak etmeyin o çizgide geçiyor tüylerde dökülüyor bembeyaz oluyor... ilkinde yalşadığım için bundada tüylenmem çok oldu ama çizgi falan yok hala karnımda küçük zaten
senin doğum gelmişde geçioooo seldusummmdelikafaduldenyerimseniben
hadi ya benimkileer birleşik değil ama bana öle dedi demek beni öle kandırıyolarr bende bilmiyom şekerler duyduğumu söledimm
sana ii uykular şeker bende bişiler yiyip yatmayıdüşünüyom gece nede olsa topiği bekliyoz :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?