ya bu düşünce öldürecek beni sabah kalkıyorum gece yatıyorum spinal mi genel anestezimi düşünüyorum şu son günlerimi bu düşünceyle geçirerek zehir ediyorum kendime
sırnaşık şeybeim bu çizgi nie dümdüz değillll bak şimdi...offf yaabenim karnımmı yamukkiii delikafadulden
iii bakın kıslar karnınıza belkim yamukluk vardır gözünüzden kaçmıştırrrrdelikafadulden
ya bu düşünce öldürecek beni sabah kalkıyorum gece yatıyorum spinal mi genel anestezimi düşünüyorum şu son günlerimi bu düşünceyle geçirerek zehir ediyorum kendime
lalcim o çizgilerr doğumdan sonra düzelecekmiş öle dedi anne baana o ikisi birleştimi zaten doğum gerçekleşiyomuşş
sırnaşık şey
şimcik gidip mezurayla santimlicem he :))))
hurafe bunnarr laelaelaelaelae
beim bu çizgi nie dümdüz değillll bak şimdi...offf yaabenim karnımmı yamukkiii delikafadulden
nası yani gizemcim benim göbeğimin altındada üstündede var çizgi hemde koyu renkli
hiç bilemiycimm agrega..ama düşünüyorum da ben genel olurdum heralde..o heycana dayanamayabilirdim[/QUO
bende sezeryan olacagım.genel olmak biraz beni korkutuyor acıkcası.sanki hiç uyanamayacakmısım gibi geliyor.korkuyorum
o saman benimde karnım yamuk lalimm:kedi:
anam ben üşenmedim kalktım yerimden uykulu uykulu aynada baktım geldim benimki göğsümdün altından baslıyor taaaa seyimin üstüne kadar dümdüz koyu kahverengi bi çizgi aynedan bakabiliyorum çünkü alt kısmını göremiyorum yusuf beyden:))))
bende sezeryan olacagım.genel olmak biraz beni korkutuyor acıkcası.sanki hiç uyanamayacakmısım gibi geliyor.korkuyorum
anam ben üşenmedim kalktım yerimden uykulu uykulu aynada baktım geldim benimki göğsümdün altından baslıyor taaaa seyimin üstüne kadar dümdüz koyu kahverengi bi çizgi aynedan bakabiliyorum çünkü alt kısmını göremiyorum yusuf beyden:))))
sibelcim işte eşimin annesi o çizgi birleştimi doğum yakındır demişti ama ne kadar doğru bilmiyorumm
oyy oyyy ya bu bebişler şimdiden bizi yamulttu gelince ne yaparlarki.....CADIARZU
demekki elacım bazılarında düz bazılarında yamuk oluooo..bizde yamuk olan grubun içindeyisssdelikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?