2009 Ekim Anneleri

ya bu düşünce öldürecek beni sabah kalkıyorum gece yatıyorum spinal mi genel anestezimi düşünüyorum şu son günlerimi bu düşünceyle geçirerek zehir ediyorum kendime

doğum öncesi anestezi uzmanıyla doktorunla detaylı görüşüp kararını werirsin cnm..şimdiden sıkma canını

ya bu düşünce öldürecek beni sabah kalkıyorum gece yatıyorum spinal mi genel anestezimi düşünüyorum şu son günlerimi bu düşünceyle geçirerek zehir ediyorum kendime

canım eylül ağustos annelerinden o şekilde doğum yapanlara danış istersen onlar daha çok yardımcı olurlar..yada doktorunla ikisininde artı ve eksilerini konuşup ona göre karar verrr yerimseniben

sibelcim işte eşimin annesi o çizgi birleştimi doğum yakındır demişti ama ne kadar doğru bilmiyorumm

anam ben üşenmedim kalktım yerimden uykulu uykulu aynada baktım geldim benimki göğsümdün altından baslıyor taaaa seyimin üstüne kadar dümdüz koyu kahverengi bi çizgi aynedan bakabiliyorum çünkü alt kısmını göremiyorum yusuf beyden:))))

o saman benimde karnım yamuk lalimm:kedi:

oyy oyyy ya bu bebişler şimdiden bizi yamulttu gelince ne yaparlarki.....CADIARZU
demekki elacım bazılarında düz bazılarında yamuk oluooo..bizde yamuk olan grubun içindeyisssdelikafadulden

kızlar bu kanal d deki doktor kafama takılan bi hurafe vardı onada açıklık getirdi çok memnun oldum walla...
7 aylık bebek yaşar 8 aylık yaşamaz buda tamamen hurafeymiş...

zuzumm :)))

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

seninkide yamuktur seldusum uykulu uykulu yannış görmüşündürrnaniknanik

ya kızlar ben çatlaklar için krem kullanıyodum o bitince badem yağına geçti. tatlı badem yağı aldım ama sanki göbeğimdeki kılları çoğaltı gibi onu bırakıp bebek yağımı kullansam acaba :uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…