2009 Ekim Anneleri

seldus canım göbek var arada yani göbeğime kadar çizgi geliyo duruyo üstten glen çizgide geliyo duruyo göbeğimde ama ben düz bir şekilde iki çizgide göbeğe kadar geliyo ve bu 1 aydır böyle

haha tamam canım işte benimki de tam öle basılarını ki yamukmus da düzelirse dogum baslar demişler..

kızlar sizce tasıma koltugumu kullanışlı olur yoksa portbebe mi?bi fikri olan yazsın lütfen .pazartesi günü alış verişe cıkcam. karar vermem lazım .

kızlar sizce tasıma koltugumu kullanışlı olur yoksa portbebe mi?bi fikri olan yazsın lütfen .pazartesi günü alış verişe cıkcam. karar vermem lazım .

ben port bebe aldım canım..kıs bebeği olacakla yola giderken falan cok rahat oluyormus öle dediler.battaniyesine sar koy içine dediler...ama sen yinde ii arastır:)))

canım ben taşıma koltuğu aldım.daha kullanışlı geldi bana birde onun eğimli olması anne karnındaki pozisyonuymuş çocuğun sırt açısı bozulmuyomuş

benimki yamuk deil :))):dilcikar::dilcikar:

görüsürüz canım ii uykular..:1hug:
sana dimedim cicimm opuyorumnanaktan

ben bi ara kullandım bebk yağıda cnm çoğalmadı badem yağıyla bebek yağının etkisi aynımı acaba

sordum doktora cnm kakoa yağı kulanim diye badem yağı kullanırsan daha iyi dedi...
bilemiycimmmm
taşıma koltuğu dediğin anakucağı dimi canım otokoltuüğu yani?? bence o daha kullanışlı

ben kacıyom kısslar..bişeyler atıstırıp saglık ocagına gidecem ilaç yazdırmaya...uykum da kactı zaten gelince belkş uyurum:))))

naloşumm hoşgeldin tatlımmm opuyorumnanaktan
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktangizoşumm h.bulduk bitanemmm

selam canım hosgeldin

Şeniz
Şeniz
kalemiti hosgeldin ddlum nbr nasılsın bakim???
karnımda agrı var biraz seldusum sen nasılsın yusufum nasılll Şeniz
ben kacıyom kısslar..bişeyler atıstırıp saglık ocagına gidecem ilaç yazdırmaya...uykum da kactı zaten gelince belkş uyurum:))))

optukk canım uyumaya calıs dinlenn tatlımm ilerde uyuyamıcaz sanırım :)))

canım bende taşıma koltuğu aldım. port bebe sevmiyorum ben.hem taşıma koltuğunun uyku pozisyonu beşik posizyonu mama pozisyonu var.bi yere gittiğindede bebeği çok rahat yatırıp uyutabilirsin içince.bana daha kullanışlı geldi.hatta aldığım yeride söyleyebilirim piyasadan daha aşağı fiyata aldım. internetten bi siteden pierre cardin in 90 tl ye aldım.

merhaba kıslar moralim çok bozuk oğlumun gelişimi yavaşmış 33 haftalık gelişimdeymiş akşam nstye giricem doktor 36 haftayı atlattın mı korkma dedi 37, haftadamı alcak kuzumu acaba tutabildiğimiz kadar içerde tutucaz dedi dualarınızı bizden esirgemeyin bide üstüne eşimle çok fena kavga ettik akşam nerdeyse evi terk edicektim ama kuzum bana dayanma gücü verdi bugünd earayıp özür diliyor ama o kadar kırgınım o kadar üzgünüm ki anlatamam size saatlerce ağladım akşam rabbim yardımcımız olsun :Saruboceq:

canım sabret bak az kalmış ister istemez stres oluyo ama eşinle neden bukadar kavga ettin?

şekerım bende taşima koltugu kullandım çocuklarımda yınede kullanacam bana daha kullanişlı gelıyo yanlız bıraz ağır oluyo yoksa kesınlıkle bebek daha rahat edıyo.

canım sabret bak az kalmış ister istemez stres oluyo ama eşinle neden bukadar kavga ettin?

canım dün doktor kontrolüne yalnız gittim yemekte anlatıyodum doktor böyle böyle dedi diye ben lafımı bitirmeden kalktı masadan neymiş türkiye gol atmış ipler koptu ondan sonra yok ben çok dr gidiyomuşum çok ilaç içiyormuşum herhafta annemi peşime takıp doktora gidiyomuşum hiç bi şeyden anlamıyomuşum 2 senedir bi gün bile mutlu edememişim onu o kadar üzgünüm ki anlatamammafoldumben

ahhh bıtanem uzulme bu erkek milletı işte sen canını sıkma sadece meleğını duşun tatlım zaman zaman olur oyle şeyler aslında olmaması lazım ama napalım oluyo olumlu duşun bizde bu dönemde çoook hassasız herşey dokunuyo oyuzden şekerım bıraz daha sabırlı ol ve kafana takmamaya çaliş.

ah canım yaa ne olur üzülme bak eşinle ilacın karnındaki miniğin sizin ilacınız o ister istemez oda stresli kolay değil hayatınıza biri katılacak bir sorumluluk bak eşinde hatasını anlamış özür dilemiş büyütme bence senin üzüntün bebeğine geçer

hayatım bızde ıkıgun önce kavga ettık neymiş efendım evden çıkarken çopu atmamişim.ama işte sora pişman oluyolar en guzel yol bence hatasını anlıyana kadar yuz vermeyıp önemsememek ama kendını üzme emın ol söyledıklerını kendı bile ınanmıyo bır sınır anı işte.

bilmiyorum cnm çok üzüldüm çok kırgınım rabbim yardımcımız olsunn bana destek olcağına yaptıklarına bakk mafoldumben

canım üzülme lütfen stress olumsuz etkiliycek bebeğini..inşallah dayancak bebein sağlıkla gelicek sana..

eşinle tartışmana gelince..hiç o da stresslidir üzülme filan demiycem ayıp etmiş..çünkü sen kaygını dile getirirken o maçtaki golümü düşünüyo..sonra ettiği laflar da cabası..çok uzasın demiyorum ama yaptığını iyice bi anlasın yüz werme hemen..sen de takma lütfen sadece bebeğini düşün...

çok sağolun kızlar sizden başka anlatacak kimsek yok allah razı olsun sizden moralimi düzelttiniz siz çok seviyorum opuyorumnanaktan:asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…