seldus canım göbek var arada yani göbeğime kadar çizgi geliyo duruyo üstten glen çizgide geliyo duruyo göbeğimde ama ben düz bir şekilde iki çizgide göbeğe kadar geliyo ve bu 1 aydır böyle
kızlar sizce tasıma koltugumu kullanışlı olur yoksa portbebe mi?bi fikri olan yazsın lütfen .pazartesi günü alış verişe cıkcam. karar vermem lazım .
kızlar sizce tasıma koltugumu kullanışlı olur yoksa portbebe mi?bi fikri olan yazsın lütfen .pazartesi günü alış verişe cıkcam. karar vermem lazım .
sana dimedim cicimm opuyorumnanaktanbenimki yamuk deil :))):dilcikar::dilcikar:
görüsürüz canım ii uykular..:1hug:
bilemiycimmmmben bi ara kullandım bebk yağıda cnm çoğalmadı badem yağıyla bebek yağının etkisi aynımı acaba
sordum doktora cnm kakoa yağı kulanim diye badem yağı kullanırsan daha iyi dedi...
taşıma koltuğu dediğin anakucağı dimi canım otokoltuüğu yani?? bence o daha kullanışlıkızlar sizce tasıma koltugumu kullanışlı olur yoksa portbebe mi?bi fikri olan yazsın lütfen .pazartesi günü alış verişe cıkcam. karar vermem lazım .
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktangizoşumm h.bulduk bitanemmmnaloşumm hoşgeldin tatlımmm opuyorumnanaktan
selam canım hosgeldin
Şenizh.g. nalancım.
karnımda agrı var biraz seldusum sen nasılsın yusufum nasılll Şenizkalemiti hosgeldin ddlum nbr nasılsın bakim???
ben kacıyom kısslar..bişeyler atıstırıp saglık ocagına gidecem ilaç yazdırmaya...uykum da kactı zaten gelince belkş uyurum:))))
merhaba kıslar moralim çok bozuk oğlumun gelişimi yavaşmış 33 haftalık gelişimdeymiş akşam nstye giricem doktor 36 haftayı atlattın mı korkma dedi 37, haftadamı alcak kuzumu acaba tutabildiğimiz kadar içerde tutucaz dedi dualarınızı bizden esirgemeyin bide üstüne eşimle çok fena kavga ettik akşam nerdeyse evi terk edicektim ama kuzum bana dayanma gücü verdi bugünd earayıp özür diliyor ama o kadar kırgınım o kadar üzgünüm ki anlatamam size saatlerce ağladım akşam rabbim yardımcımız olsun :Saruboceq:
canım sabret bak az kalmış ister istemez stres oluyo ama eşinle neden bukadar kavga ettin?
merhaba kıslar moralim çok bozuk oğlumun gelişimi yavaşmış 33 haftalık gelişimdeymiş akşam nstye giricem doktor 36 haftayı atlattın mı korkma dedi 37, haftadamı alcak kuzumu acaba tutabildiğimiz kadar içerde tutucaz dedi dualarınızı bizden esirgemeyin bide üstüne eşimle çok fena kavga ettik akşam nerdeyse evi terk edicektim ama kuzum bana dayanma gücü verdi bugünd earayıp özür diliyor ama o kadar kırgınım o kadar üzgünüm ki anlatamam size saatlerce ağladım akşam rabbim yardımcımız olsun :Saruboceq:
canım dün doktor kontrolüne yalnız gittim yemekte anlatıyodum doktor böyle böyle dedi diye ben lafımı bitirmeden kalktı masadan neymiş türkiye gol atmış ipler koptu ondan sonra yok ben çok dr gidiyomuşum çok ilaç içiyormuşum herhafta annemi peşime takıp doktora gidiyomuşum hiç bi şeyden anlamıyomuşum 2 senedir bi gün bile mutlu edememişim onu o kadar üzgünüm ki anlatamammafoldumben
canım dün doktor kontrolüne yalnız gittim yemekte anlatıyodum doktor böyle böyle dedi diye ben lafımı bitirmeden kalktı masadan neymiş türkiye gol atmış ipler koptu ondan sonra yok ben çok dr gidiyomuşum çok ilaç içiyormuşum herhafta annemi peşime takıp doktora gidiyomuşum hiç bi şeyden anlamıyomuşum 2 senedir bi gün bile mutlu edememişim onu o kadar üzgünüm ki anlatamammafoldumben
ahhh bıtanem uzulme bu erkek milletı işte sen canını sıkma sadece meleğını duşun tatlım zaman zaman olur oyle şeyler aslında olmaması lazım ama napalım oluyo olumlu duşun bizde bu dönemde çoook hassasız herşey dokunuyo oyuzden şekerım bıraz daha sabırlı ol ve kafana takmamaya çaliş.
canım üzülme lütfen stress olumsuz etkiliycek bebeğini..inşallah dayancak bebein sağlıkla gelicek sana..merhaba kıslar moralim çok bozuk oğlumun gelişimi yavaşmış 33 haftalık gelişimdeymiş akşam nstye giricem doktor 36 haftayı atlattın mı korkma dedi 37, haftadamı alcak kuzumu acaba tutabildiğimiz kadar içerde tutucaz dedi dualarınızı bizden esirgemeyin bide üstüne eşimle çok fena kavga ettik akşam nerdeyse evi terk edicektim ama kuzum bana dayanma gücü verdi bugünd earayıp özür diliyor ama o kadar kırgınım o kadar üzgünüm ki anlatamam size saatlerce ağladım akşam rabbim yardımcımız olsun :Saruboceq:
ah canım yaa ne olur üzülme bak eşinle ilacın karnındaki miniğin sizin ilacınız o ister istemez oda stresli kolay değil hayatınıza biri katılacak bir sorumluluk bak eşinde hatasını anlamış özür dilemiş büyütme bence senin üzüntün bebeğine geçer
hayatım bızde ıkıgun önce kavga ettık neymiş efendım evden çıkarken çopu atmamişim.ama işte sora pişman oluyolar en guzel yol bence hatasını anlıyana kadar yuz vermeyıp önemsememek ama kendını üzme emın ol söyledıklerını kendı bile ınanmıyo bır sınır anı işte.
ahhh bıtanem uzulme bu erkek milletı işte sen canını sıkma sadece meleğını duşun tatlım zaman zaman olur oyle şeyler aslında olmaması lazım ama napalım oluyo olumlu duşun bizde bu dönemde çoook hassasız herşey dokunuyo oyuzden şekerım bıraz daha sabırlı ol ve kafana takmamaya çaliş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?