2009 Ekim Anneleri

Selam kızlarrrrr

Musyasın gözü aydın allah analı babalı büyütsün minik zeynepiiiii....

Umarım herkes iyidir herkesi ve bebişlerini öpüyorumopuyorumnanaktan

selammillethihoyyytöfff geçmişi okumak ne uzun sürdü...
benim göbek deliğimin üstündeki çizgi düzgün ama göbek deliğimin altındaki hem yamuk hem de daha kalın..demek o çizgiler birleşince doğrcazCADIARZUo zamn benim doğuma daha var demektirsositosositodoktor dediydi zaten..kızımın rahatı yerindeymiş,doğum kanalına girmemiş dahaopuyorumnanaktanhayırlısı olsun...zmanında gelsin bebişler inşallah:Saruboceq:

kızlar doktor bana 6 öğün yicen dedi acaba 6 öğün yemek mi yoksa bisküvi arada öğünden sayılıyormu kafam akrıştı şimdi benim

merhaba kızlar bugün işyerimizde iftar organizasyonu var akşam 9 a kadar iş yerindeyiz. orgaznizasyonuda biz hazırlıyoruz.bu hareketlilikle gece doğurmazsam iyidir.

kızlar doktor bana 6 öğün yicen dedi acaba 6 öğün yemek mi yoksa bisküvi arada öğünden sayılıyormu kafam akrıştı şimdi benim

canım 6 öğün demek 3 ana öğün 3 ara öğün demektir.ana öğünlerde yemek yiyeceksin. ara öğünlerde meyve yoğurt süt gibi şeyler tüketeceksin.sanırım doktorunda 6 öğün derken bunu kastetmiştir.bir insana 6 öğün haddinden fazla gelir.böyle bişey olmaz zaten.

:roflol: yokk hiçç yokk..dümdüzz ip gibii :roflol:

hay Allah ya.uykuculuğu üstündedir iişallah...güzel hbrlerle gel candyim

kızlarrr bu çizgi mevzusuu nedir yaaaa ilk defa duyuyorummm

bak şimdi uyuttum kalktı hemen yaramaz lmaz: murat beni bırakmıyor ki sizlen yazışayım azıcık yaww , görende diyor ne sakin çocuk ah haa gelin bide bana sorun kaydirigubbakcemile3

canım ya allah yardım etsin sana anam birde kardiş geliyor ama güzel telaşeler olsa gerek

selam kızlar size güzel bir doğum haberi ile geldiimmm kaydirigubbakcemile
nuraa arkadaşımız doğum yapmış , mesajını iletiyorum:
selam amazoncum dün saat 13:00 'da sezaryenle doğum yaptım.Kızım da ben de iyiyiz. 2800 gr. kızım. Emzirme sorunumuz var. forumdaki arkadaşlara selam..
bebeğimize de annesine de sağlık sıhhat diliyorum maşallah ikisine de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…