2009 Ekim Anneleri

Yasemincim uzulme duzene girer gelisimi insallah zaten belli olmuyor degiskenlik gosterebiliyor kilo durumlari falanda bir anda..esine gelince anlayisli olmasi lazim ama tabi bazen boyle durumlar olabiliyor sen ona veya birbaskasina ne kadar sinirlenirsen sinirlen sakin olmaya calis...cunku sen ne hissediyorsan bebeginde aynisini hissediyor o an...

musyas da bebeğide iyimiş amazonun dediğine göre bebek emmiş annesini biraz solunumda güçlük çekince küvöze almışlar bakım için heralde ama iyilermiş

zuzu sende bendensın bencede hatalarını anlamaları gerekıyo ama çook zor bı dönemdeyız arkadaşim keşke hıç yapmasalar ama yuz vermemek en ıyısı.

kızlar sizce tasıma koltugumu kullanışlı olur yoksa portbebe mi?bi fikri olan yazsın lütfen .pazartesi günü alış verişe cıkcam. karar vermem lazım .

Valla konu bebekse kullanışlılıktan ziyade onun güvenliği ve rahatlığı tek kıstasımız olmalı bence.İster özel arabayla ister toplu taşımayla seyahat etsin anakucağı( araba koltuğu) (taşıma koltuğu) tabii ki daha güvenli. Ayrıca bunu evde de sehpanın üzerine koyuyorsun, uyanıkkek onun içinde takılıyorlar ilk aylarda. Yani aman kış vakti kaç kere dışarı çıkacağım, diye düşünme. Hele seyahat ederken, kendi kucağımızda bile tutmamız onu taşıma koltuğundaki kadar korumuyormuş, hatta Avrupa'da sanırım, bu koltuklar olmaksızın hastaneden çıkartmaya izin verilmiyormuş. Şimdi çok hafif ama bir o kadar da sağlam malzemeden üretilmişleri var piyasada.

sağol canım ama üzlmeyeyim diyorum insan yinede üzülüyor işte yeterki bebeğim iyi olsun başka bi şey istemem:Saruboceq:
musyas da bebeğide iyimiş amazonun dediğine göre bebek emmiş annesini biraz solunumda güçlük çekince küvöze almışlar bakım için heralde ama iyilermiş
ayy çok sevindim ikisininde iy olmasına maşaalah
zuzu sende bendensın bencede hatalarını anlamaları gerekıyo ama çook zor bı dönemdeyız arkadaşim keşke hıç yapmasalar ama yuz vermemek en ıyısı.

zuzum çok sağol tatlım bende bi süre yüz vermeyi düşünmüyorum ben ne kadar taviz verirsem üstüme geliyor bu sefer taviz vermicem ben taviz verdikçe bebeğimi üzüyorumm
klava:

herkes uyuşuk uyuşuk duruyo sbh doğumu izlerken çeneniz düşmüştü ama :))) kaçıyorum ozaman ben de gelene kadar açın e mi uykunuzu:)) zaten canım acıyoooo..öptükkk sizii

bunlar ne biçim laflar böleakannehir sakın üzme kendini bebegini düşün eşinide al karşına konuş derim neden bu laflar die halledin meseleyi sıkma sakın kendini canım

cnm benim çok az kaldı 36 haftanın bitmesine, Allahın izniyle sağlıkla kucağına alacaksın oğluşunu Sen hiç bişey için canını sıkma yavrunu düşün:1hug:

eşin gene ayıp etmiş cnm kendini üzme ama onun yanındayken kırıldını belli et ve burnundan getir:umursamaz:

ben gittim geldim sayfalar yerinde sayıyor.....:bbo:
cadı kısımı anneanesine bıraktım iş yerine geldimmm....ve bittim......akannehir
yasemincim üzülme üzülme meleğine sağlıklı bi şekilde kavuşacaksın allahın izniyleee....:teselli:
zuzum göbüşüne baktınmı azcıcıkdamı yamukluk yokkkkk:1rolleyes:

bunlar ne biçim laflar böleakannehir sakın üzme kendini bebegini düşün eşinide al karşına konuş derim neden bu laflar die halledin meseleyi sıkma sakın kendini canım
üzmemeye gayret ediyorum ama yinede insanın bi yanı düşünüyor allahtan oğluşum bugün çok hareketli anne sen üzülme ben burdayım yanındayım diyor canım oğlum benimzemuszemus

uzun süre konuşmayı düşünmüyorum akşam bile hırsımdan kanepede uyuya kalmışımm mafoldumben

yasemincim kusura bakma ama eşin ayıp etmiş ..dr.giidosan onun ve senin parçan olan bebişinin sağlığı için gidiosun..zevkindenmi dr. gidiosun...nedemek mutlu edemedin bence eşin mutluluğun ne olduğunu bilmiyor...ona bitane evlat veriyorsun bundan ala mutlulukmu olur...şükretsin bence...çok kızdım inanki seni üzmesine....bence tavrını koy biraz burnu sürtsün.....

Selam kızlarr bız geldık..
Yasemıncım takma kafana bebıŞını Üzme hayatım sen ÜzÜldÜkÇe mınıklerımızde etkılenıyor..
Bu arada bun sabahtan berı kızım hıÇ kıpırdamadı Şeker felan yedım ama tık yok yanı..doktora gıdıcem bakalım ne dıyecek ama canım Çok sıkkın..

lallim hoşgeldin canım üzülmüyorum hatta ona neler yapacağımın planlarını yapıyorummm artık kötükedihüso

canım benimm soluna uzanıp biraz dinlenseydin..korkma..uyku modundadır benceee:asigim:
lallim hoşgeldin canım üzülmüyorum hatta ona neler yapacağımın planlarını yapıyorummm artık kötükedihüso

hoşbulduk canım.....bencede sence ...burnu sürtsün biraz eşinin....klava:

herkes nerelerde sabah bir çene bir çeneydii....ala ala...
anladım ben sabah ve gece açılıo çeneler...öğleden sonra herkes dinlenme modunda....

kıslarr biz çok sıkıldık bşraz oğlumla dılşarı çıkalımm kendinize ve meleklerinize ii bakın sıkmayın canlarınız güzeller opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…