canım üzülme lütfen stress olumsuz etkiliycek bebeğini..inşallah dayancak bebein sağlıkla gelicek sana..
eşinle tartışmana gelince..hiç o da stresslidir üzülme filan demiycem ayıp etmiş..çünkü sen kaygını dile getirirken o maçtaki golümü düşünüyo..sonra ettiği laflar da cabası..çok uzasın demiyorum ama yaptığını iyice bi anlasın yüz werme hemen..sen de takma lütfen sadece bebeğini düşün...
zuzu sende bendensın bencede hatalarını anlamaları gerekıyo ama çook zor bı dönemdeyız arkadaşim keşke hıç yapmasalar ama yuz vermemek en ıyısı.
musyas da bebeğide iyimiş amazonun dediğine göre bebek emmiş annesini biraz solunumda güçlük çekince küvöze almışlar bakım için heralde ama iyilermiş
kızlar sizce tasıma koltugumu kullanışlı olur yoksa portbebe mi?bi fikri olan yazsın lütfen .pazartesi günü alış verişe cıkcam. karar vermem lazım .
sağol canım ama üzlmeyeyim diyorum insan yinede üzülüyor işte yeterki bebeğim iyi olsun başka bi şey istemem:Saruboceq:Yasemincim uzulme duzene girer gelisimi insallah zaten belli olmuyor degiskenlik gosterebiliyor kilo durumlari falanda bir anda..esine gelince anlayisli olmasi lazim ama tabi bazen boyle durumlar olabiliyor sen ona veya birbaskasina ne kadar sinirlenirsen sinirlen sakin olmaya calis...cunku sen ne hissediyorsan bebeginde aynisini hissediyor o an...
ayy çok sevindim ikisininde iy olmasına maşaalahmusyas da bebeğide iyimiş amazonun dediğine göre bebek emmiş annesini biraz solunumda güçlük çekince küvöze almışlar bakım için heralde ama iyilermiş
zuzu sende bendensın bencede hatalarını anlamaları gerekıyo ama çook zor bı dönemdeyız arkadaşim keşke hıç yapmasalar ama yuz vermemek en ıyısı.
canım dün doktor kontrolüne yalnız gittim yemekte anlatıyodum doktor böyle böyle dedi diye ben lafımı bitirmeden kalktı masadan neymiş türkiye gol atmış ipler koptu ondan sonra yok ben çok dr gidiyomuşum çok ilaç içiyormuşum herhafta annemi peşime takıp doktora gidiyomuşum hiç bi şeyden anlamıyomuşum 2 senedir bi gün bile mutlu edememişim onu o kadar üzgünüm ki anlatamammafoldumben
merhaba kıslar moralim çok bozuk oğlumun gelişimi yavaşmış 33 haftalık gelişimdeymiş akşam nstye giricem doktor 36 haftayı atlattın mı korkma dedi 37, haftadamı alcak kuzumu acaba tutabildiğimiz kadar içerde tutucaz dedi dualarınızı bizden esirgemeyin bide üstüne eşimle çok fena kavga ettik akşam nerdeyse evi terk edicektim ama kuzum bana dayanma gücü verdi bugünd earayıp özür diliyor ama o kadar kırgınım o kadar üzgünüm ki anlatamam size saatlerce ağladım akşam rabbim yardımcımız olsun :Saruboceq:
canım dün doktor kontrolüne yalnız gittim yemekte anlatıyodum doktor böyle böyle dedi diye ben lafımı bitirmeden kalktı masadan neymiş türkiye gol atmış ipler koptu ondan sonra yok ben çok dr gidiyomuşum çok ilaç içiyormuşum herhafta annemi peşime takıp doktora gidiyomuşum hiç bi şeyden anlamıyomuşum 2 senedir bi gün bile mutlu edememişim onu o kadar üzgünüm ki anlatamammafoldumben
musyas da bebeğide iyimiş amazonun dediğine göre bebek emmiş annesini biraz solunumda güçlük çekince küvöze almışlar bakım için heralde ama iyilermiş
üzmemeye gayret ediyorum ama yinede insanın bi yanı düşünüyor allahtan oğluşum bugün çok hareketli anne sen üzülme ben burdayım yanındayım diyor canım oğlum benimzemuszemusbunlar ne biçim laflar böleakannehir sakın üzme kendini bebegini düşün eşinide al karşına konuş derim neden bu laflar die halledin meseleyi sıkma sakın kendini canım
cnm benim çok az kaldı 36 haftanın bitmesine, Allahın izniyle sağlıkla kucağına alacaksın oğluşunuSen hiç bişey için canını sıkma yavrunu düşün:1hug:
canım sağolasın yağıp yapıp özür dilemesi beni çileden çıkarıyor düşündükçe dahada sinirleniyor insan nerdeyse doktora falan gitme dicek ne ailesine laf söyletiyor ne bi şey ben laf söyledim mi terbiyesiz oluyorum bu daha ne kadar gider bilmiyorumm :sinifsinif:
eşin gene ayıp etmiş cnm kendini üzme ama onun yanındayken kırıldını belli et ve burnundan getir:umursamaz:
ben gittim geldim sayfalar yerinde sayıyor.....:bbo:
cadı kısımı anneanesine bıraktım iş yerine geldimmm....ve bittim......akannehir
yasemincim üzülme üzülme meleğine sağlıklı bi şekilde kavuşacaksın allahın izniyleee....:teselli:
zuzum göbüşüne baktınmı azcıcıkdamı yamukluk yokkkkk:1rolleyes:
canım benimm soluna uzanıp biraz dinlenseydin..korkma..uyku modundadır benceee:asigim:Selam kızlarr bİz geldİk..
Yasemİncİm takma kafana bebİŞİnİ Üzme hayatım sen ÜzÜldÜkÇe mİnİklerİmİzde etkİlenİyor..
Bu arada bun sabahtan berİ kızım hİÇ kıpırdamadı Şeker felan yedİm ama tık yok yanİ..doktora gİdİcem bakalım ne dİyecek ama canım Çok sıkkın..
lallim hoşgeldin canım üzülmüyorum hatta ona neler yapacağımın planlarını yapıyorummm artık kötükedihüso
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?