2009 Ekim Anneleri

delikafadulden delikafadulden inanmıyorum yaaa..süperr..Allah bağışlasınnnn...çok sewindimm..emzirme sorunları da hemencik biter iişallahhhh..zemuszemus

doğuma hazırladığı çin böyle sert yapıyor değilmi kendini anam zuzuuuu listeye 4. geliyor yoksaaaaakannehir
bilmemki pempemm..dünden beri bi garip zaten..gece de çok canım acıdı uyuyamadım..başıyla aşşayı itiyo arada çok cnm acıyo..he 4. gelio:)) delüm
anam bu bebikler aceleci davrandılar daha eylülün başı dökülmeye başladık anammmmm

ay iwiittt...bisdeki aceleye bakk,coştuk birden:)))

benimkide şeyime şeyime nası baskı yapıo sızım sızım sızı giriyo vallaadelikafadulden

wrose pembeinci kızlar yarın ben gelemiycem sanırım ya, o kadar halsizim ki anlatamam yani. elim yüzüm hep şişti bi de günden beri. kendimi keyifsiz hissediyorum tadım yok kızlar.. haberiniz olsun.

ayyyyyy maşallah allahım anasına babasına bağişlasın.pekı canım arkadaşim sen doğum yaptığında nolacak bızım halımız sen hastaneyıde mecburen bılgısayırla gıtmen lazımopuyorumnanaktan

wrose pembeinci kızlar yarın ben gelemiycem sanırım ya, o kadar halsizim ki anlatamam yani. elim yüzüm hep şişti bi de günden beri. kendimi keyifsiz hissediyorum tadım yok kızlar.. haberiniz olsun.

yapma hayatım senı çok görmek ıstıyorum tatlım nerde oturuyosun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…