selam kızlar size güzel bir doğum haberi ile geldiimmm kaydirigubbakcemile
nuraa arkadaşımız doğum yapmış , mesajını iletiyorum:
selam amazoncum dün saat 13:00 'da sezaryenle doğum yaptım.Kızım da ben de iyiyiz. 2800 gr. kızım. Emzirme sorunumuz var. forumdaki arkadaşlara selam..
bebeğimize de annesine de sağlık sıhhat diliyorum maşallah ikisine de
zuzum ya işte böyle taş gibi yapmıyorlarmı kendilerini telaş yaptırıyorlar annelerine bir şeyler yiyip içsen
anam hergün bir tane bebiş geliyor artık zemuszemus
nuraa arkadaşımızın gözü aydın hayırlı olsun bebişi
oynamaya başladı çok ç ok az ama aşırı sert...
bak şimdi uyuttum kalktı hemen yaramazlmaz: murat beni bırakmıyor ki sizlen yazışayım azıcık yaww , görende diyor ne sakin çocuk ah haa gelin bide bana sorun kaydirigubbakcemile3
taaamm cücümmtatlı bişiler ye zuzum masaj yap bide
kızlarrr yawwww kimse açıklamıcakmıı bu göbektekii çizgiyiiiii
3. yawrumuz da geldii opuyorumnanaktan
nasıl yanı?kımın?akannehir
oynamaya başladı çok ç ok az ama aşırı sert...
bilmemki pempemm..dünden beri bi garip zaten..gece de çok canım acıdı uyuyamadım..başıyla aşşayı itiyo arada çok cnm acıyo..he 4. gelio:)) delümdoğuma hazırladığı çin böyle sert yapıyor değilmi kendini anam zuzuuuu listeye 4. geliyor yoksaaaaakannehir
anam bu bebikler aceleci davrandılar daha eylülün başı dökülmeye başladık anammmmm
selam kızlar size güzel bir doğum haberi ile geldiimmm kaydirigubbakcemile
nuraa arkadaşımız doğum yapmış , mesajını iletiyorum:
selam amazoncum dün saat 13:00 'da sezaryenle doğum yaptım.Kızım da ben de iyiyiz. 2800 gr. kızım. Emzirme sorunumuz var. forumdaki arkadaşlara selam..
bebeğimize de annesine de sağlık sıhhat diliyorum maşallah ikisine de
wrose pembeinci kızlar yarın ben gelemiycem sanırım ya, o kadar halsizim ki anlatamam yani. elim yüzüm hep şişti bi de günden beri. kendimi keyifsiz hissediyorum tadım yok kızlar.. haberiniz olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?