2009 Ekim Anneleri

yavrum hastanede olursam , ola ki ben hastanedeyken doğum haberi alırsam, bana gelen mesajı elaya zuzuya bahaire vs. aynen yollarım. onlar foruma ulaştırırlar telaş etme bebişim..

yapma hayatım senı çok görmek ıstıyorum tatlım nerde oturuyosun

bakırköydeyim kuşum ben .

aaa amazon olmaz ki bak ben bile zor şartlarda gelecem inan
kuzularım oğlum 13 aylık cnmm

ulen sizi de kırmak istemiyorum valla iki dk markete gittim süründüm geldim aşağı mı indi bu sıpa nedir sanki düşecek gibi taşıyorum yaa..
taam geleyim kırmak istemiyorum sizi, çok halsiz olursam dönerim napimm.

yavrum hastanede olursam , ola ki ben hastanedeyken doğum haberi alırsam, bana gelen mesajı elaya zuzuya bahaire vs. aynen yollarım. onlar foruma ulaştırırlar telaş etme bebişim..

benim netim hep açık kuş..yollayabilirsinn opuyorumnanaktan

zuzucum bennapim anam kaıslmaktan helak oluyoz burda. duş al hakketen iyi geliyor. ya da sev bebişi sakinleşiyolar sora.
maden suyu, magnezyum falan güplet.

zuzummm bendedee öylee oluyorr sankii karnım taş kesiliyorrr bi ılık duş all inann bak iyii geliyorrr

çok uzun sürdü bu sefer mawiş ya..çok halsizim duşa girersem başım döner diye korkuyorum..accık bebe yağıyla owuym bari belki işe yarar

gitme kız gitme bunlar sana yolda doğurtcaklar bu gidişle:))

walla inan bende çok az kalacamm ufaklıkla çok zor tek başına bi yerlere gitmek artık hepimiz aynı durumdayız yormucaz birbirimizi canımm yerimseniben
nuraya hayırlı olsun allahım analı babalı büyütsünn allahım sıra bize geliyorrr :bbo:

kızlarrr ben kaçıyorum midem çok bulanmaya başladı akşamda kayınvalidede iftara gidicez azıcık kendime geleyim
sağlıkla kalın emii opuyorumnanaktan

çok uzun sürdü bu sefer mawiş ya..çok halsizim duşa girersem başım döner diye korkuyorum..accık bebe yağıyla owuym bari belki işe yarar

gitme kız gitme bunlar sana yolda doğurtcaklar bu gidişle:))

valla korkuyom zaten zuzu cok kasılmaya bailadı biliyomusun, eşim de dedi zaten durdunuz durdunuz son ayda iş çıkarıyosun başıma zaten her yer yağmur çamur dedi kafamçokkarıştı

zuzucum bennapim anam kaıslmaktan helak oluyoz burda. duş al hakketen iyi geliyor. ya da sev bebişi sakinleşiyolar sora.
maden suyu, magnezyum falan güplet.

hıı bu kasılma dimi şimdi:)))) bide ağustos annelerini okurken hepsi doğuma yakın bişeyden bahsediyodu..hımm nası desem hani büyük tuwaletin warmış gibi oraya bi baskıdan..bana 2 gündür ööle oluyo :uhm: baskı oluyo bitiyo..aynı anda aşşada da sert bi baskı hissediyorum başını bastırıyo herhall

sabah durumuma bakarım kuşum kendimi iyi hissetmezsem mesaj çekerim gelemicem diye.

valla korkuyom zaten zuzu cok kasılmaya bailadı biliyomusun, eşim de dedi zaten durdunuz durdunuz son ayda iş çıkarıyosun başıma zaten her yer yağmur çamur dedi kafamçokkarıştı

aslında ewet geç kaldınız accık..yağmur filanda war..birinizden biri bişiy çıkarmasın da:))

kanala giriyordur kızz oh maşallah aman girsin . kalın bağırsağa doğru baskı yaptıkları için ıkınma hissi gelirmiş zaten doğum esnasında. demekki seninki de kanala doğru yollandı. kaydirigubbakcemile
benim de göbeğim aşağı düştü galiba bi de düşçek gibi hissediyorum yürürken zorluyor beni. ağırlaştılar bi de onun da etkisi var. hadi hayırlısı bakalım. şu bayramı atlatsak süper olcak..

ayyy girsin girrsinn zemuszemus zemuszemus

ewet yürümek eziyet olmaya başladı ewin içinde bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…