çok uzun sürdü bu sefer mawiş ya..çok halsizim duşa girersem başım döner diye korkuyorum..accık bebe yağıyla owuym bari belki işe yarar
gitme kız gitme bunlar sana yolda doğurtcaklar bu gidişle:))
sabah durumuma bakarım kuşum kendimi iyi hissetmezsem mesaj çekerim gelemicem diye.
kızlar ben doğurmuyodurum demi-tatlicadiarzu-
rahmimde inanılmaz bi baskı var 5 dakkada bi tuvalete gidiyom bide belimdede ağrı var biraz, kociş gelince bi yarım saat yürümeyi düşünüyorum 2 gündür evden hiç çıkmadım...
sizde varmı böle bişiler diyin bana:kedi:
zuzum arada geliyo şuan geçti gibi belimin ağrısı...
amaa kutumda bayaa baskı var hep çişim var gibi...
selam kızlar size güzel bir doğum haberi ile geldiimmm kaydirigubbakcemile
nuraa arkadaşımız doğum yapmış , mesajını iletiyorum:
selam amazoncum dün saat 13:00 'da sezaryenle doğum yaptım.Kızım da ben de iyiyiz. 2800 gr. kızım. Emzirme sorunumuz var. forumdaki arkadaşlara selam..
bebeğimize de annesine de sağlık sıhhat diliyorum maşallah ikisine de
hıı bu kasılma dimi şimdi:)))) bide ağustos annelerini okurken hepsi doğuma yakın bişeyden bahsediyodu..hımm nası desem hani büyük tuwaletin warmış gibi oraya bi baskıdan..bana 2 gündür ööle oluyo :uhm: baskı oluyo bitiyo..aynı anda aşşada da sert bi baskı hissediyorum başını bastırıyo herhall
o biraz bende de war cnm..eğer arada gelip geçiyosa saatlerini nekadar sürdüğünü not et bakalım düzenlimi..ihmal etme nolur nolmaz
nuranın gözü aydın maşallah kızına
anacım nuranın şikayeti falan varmıydıki o niye erken doğurdu yaaa:kedi:
ayy bide yarın sabaha bu baskıdan dolayı 4. ben oluyomuşumm-tatlicadiarzu-
zuzumm tam işte bendeki olanı anlatmışın burda o ıkınma hissi banada geliyo iştee:kedi:
sağol bebeimopuyorumnanaktan
haydaa noluyoruz ayy..nası ıslandın kız şeyma suyun filan gelmiş olmasın ciddi ciddiiiselam kızlar..bende oturuyodum sankı su gelır gıbı baya bı ıslandım çok korktumm ustum ıslandııı napsam acaba
selam kızlar..bende oturuyodum sankı su gelır gıbı baya bı ıslandım çok korktumm ustum ıslandııı napsam acaba
zaten suyum yok buda suysa çokcuk boğulurrr yaaa yarın sabah zaten gıdıcem dr a
ay bilmemki şeyma..olabilir tabi,temizlik filanmı yaptın...ewet biraz daha gelirse hemen git lütfenn hastaneye filan..bizede hbr wer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?