2009 Ekim Anneleri

çok uzun sürdü bu sefer mawiş ya..çok halsizim duşa girersem başım döner diye korkuyorum..accık bebe yağıyla owuym bari belki işe yarar

gitme kız gitme bunlar sana yolda doğurtcaklar bu gidişle:))

yok tatlum merak etme bız varız bakarız sana.kaydirigubbakcemile hastaneyı götürüz senıopuyorumnanaktan

kızlar ben doğurmuyodurum demi-tatlicadiarzu-
rahmimde inanılmaz bi baskı var 5 dakkada bi tuvalete gidiyom bide belimdede ağrı var biraz, kociş gelince bi yarım saat yürümeyi düşünüyorum 2 gündür evden hiç çıkmadım...
sizde varmı böle bişiler diyin bana:kedi:

yawrumcum aşşaya iniyo olabilir..belinin ağrısı arada girip çıkıyomu yoksa süreklimi..doğurma kız bekle erken daha

zuzum arada geliyo şuan geçti gibi belimin ağrısı...
amaa kutumda bayaa baskı var hep çişim var gibi...

zuzum arada geliyo şuan geçti gibi belimin ağrısı...
amaa kutumda bayaa baskı var hep çişim var gibi...

o biraz bende de war cnm..eğer arada gelip geçiyosa saatlerini nekadar sürdüğünü not et bakalım düzenlimi..ihmal etme nolur nolmaz

nuranın gözü aydın maşallah kızına
anacım nuranın şikayeti falan varmıydıki o niye erken doğurdu yaaa:kedi:
ayy bide yarın sabaha bu baskıdan dolayı 4. ben oluyomuşumm-tatlicadiarzu-

zuzumm tam işte bendeki olanı anlatmışın burda o ıkınma hissi banada geliyo iştee:kedi:

o biraz bende de war cnm..eğer arada gelip geçiyosa saatlerini nekadar sürdüğünü not et bakalım düzenlimi..ihmal etme nolur nolmaz

sağol bebeimopuyorumnanaktan

selam kızlar..bende oturuyodum sankı su gelır gıbı baya bı ıslandım çok korktumm ustum ıslandııı napsam acaba

Şeniz

selam kızlar..bende oturuyodum sankı su gelır gıbı baya bı ıslandım çok korktumm ustum ıslandııı napsam acaba
haydaa noluyoruz ayy..nası ıslandın kız şeyma suyun filan gelmiş olmasın ciddi ciddiii

ya bende ondan korktumm ama normal oturuyodum yerde bışıler geldıı baktım eşofmanın ıslanmışş...acaba işedimmi yoksa sumu nasıl anlayabılırım..

kızlar nuraa'nın bebeği hayırlı olsun...
Şeymacım ihmal etme canım doktora git biran önce... :1shok:

ay bilmemki şeyma..olabilir tabi,temizlik filanmı yaptın...ewet biraz daha gelirse hemen git lütfenn hastaneye filan..bizede hbr wer

yarın gıdecem şimdilk bı aksılık çıkmassa inşş...yoksa dıbımde has.var hemen gıderım bişey olursa allah korusun.

ay bilmemki şeyma..olabilir tabi,temizlik filanmı yaptın...ewet biraz daha gelirse hemen git lütfenn hastaneye filan..bizede hbr wer

yok temızlık değilde dışarı çıktım yurudum bırazzz...tmm cnm bişey olmassa hber verırım inşş şimdide bıraz sancımvarrr ayyyy sakın gelme bebişim zamanı değil:gitme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…