2009 Ekim Anneleri

ozaman doguma hazirlik sancisidir canim,. sanirim 5dk. falan olmsi gerekiyor...sen bilirsin ama bence kan veya su gelmesini bekle..
yine ne olur olmaz diye eksik hazirliklarin varsa onlari tamamla ..kisisel temizlik ,hastane cantan,evinin duzeni temizligi vs...hazirlikli olmakta fayda var....

aradakı sure çok uzun belkı 1 saatbelkı 2saat ama sabahtan beri böyle napsam.

kuzularım 2 saatte bir de gelmesi düzenli..kaçar saniye kaldığını kaçta geldiğini mutlaka not et..sıklaşınca git..bidakka sana daha çok erkenn..ya da hemen git aslında sıklaşmadan serumla filan durdurabilirler..

canım sezaryen olmam lazım oyuzden bılemıyorum

bana dün doktorum dediki eger bebegin kafasi kanala girmeden su gelirse hemen düz yere yatip ambulansi cagirmaliymisim yoksa bebek icin iyi olmazmis . kanala girdikten sonra su gelirse kendin gidebilirsin hastaneye

benim bebek henüz kanala girmemis canim olurya hani su filan gelirse diye söyledi bana bilyiim diye canim.

ay cok sükür keremem yinede dikkatli ol yorma kendini peki gelen neydi?? su olmasin olurya hani basladi simdi kesildi sonra yine gelir

suda olabılır altıma kaçırmıştaa... ama ben wc ye yenı gtmıştımmm sanmıyorum bu gece tetıkteyım ben...

arkadaşlar bılemıyorum ben kızımıde normal doğum yaptım yanlız yıne sancı anlıyamadım yanı ağrıyı 24 saat çektım ama doğum sancısı oldunu anlıyamadım yıne aynı şey olur dıye korktum hastaneyı yetiştimda rahım 7 santım açılmiştı.ama şimdı sezaryen olamam gerekıyo yıne anlamamaktan korkuyorum.

keremim allah yardimcin olsun bacim :) anam ne heyecanli bir gündü ya bende rahim agzini yumusatici cay arastiriyorum buldumda hatta türkcesi ne bilemiyorum simdi onu doguma 4 hafta kala günde bir litre olmak üzere iciyomu$sun

bazilarina varmis bazilarina yokmus arastiriyorum haftaya doktoruma sorarim ben ama merak ettim
bögürtlen yaprak cayi galiba türkcesi yanlisda yazmis olabilrim simdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…