2009 Ekim Anneleri

kızlar bşey sorcam aranızda ishal olan varmı.ben iki gündür ishal oluyorum biraz ağır geçiyo.korkuyorumda

bebek baski yapiyo olabilir bagirsaklara ondanmi ki acaba?? bende bugün öyleydim cok sasirdim

inşallah bebek baskı yapıyodur.açıkçası çok normal değil gibi korktum o yüzden.doktora gitcem geçmezse yarına.ama haşlanmış patates yedim iyi geldi çok şükür.
bu arada bende ekim annesi olcam galiba.ultrasonda ekim 21 görünüyoda

selam kıslarrrr, nurada dogum yapmış demek cok guzel haber Allah analı babalı buyutsun inşallah opuyorumnanaktan

bu gece sancıyla uyandım karnım hiç olmadığı kadar sert ve yuvarlak olmuş halde belim falan nasıl ağrıyordu zor bela wye gittim doguracam sandım buyuk bir kasılmaydı sanırım ve artık uyandıracak derece olmaya başladı cok korktum ama geçti cok şükür...

benim arkadasim demistiki bikere isal oluncada doguma isaretmis diye ama ne kadar dogru bilemem simdi

benim oglumda terazi burcu olucak ne güzel dengeli yawrum benim :) benim gibi dengesiz olmicak :)))

benim arkadasim demistiki bikere isal oluncada doguma isaretmis diye ama ne kadar dogru bilemem simdi

benim oglumda terazi burcu olucak ne güzel dengeli yawrum benim :) benim gibi dengesiz olmicak :)))

evet bende duymuştum o yüzden korkuyorum aslında

anan bacin yakinindami bari? olurya bise filan olur cagircak birileri varmi yani? benim odun herif kahvede telefonuda cekmiyo bana bise olsa görümcemi cagirmam lazim :)

anan bacin yakinindami bari? olurya bise filan olur cagircak birileri varmi yani? benim odun herif kahvede telefonuda cekmiyo bana bise olsa görümcemi cagirmam lazim :)

yok canım annem vefat etti.bacımda yokki malesef.işin kötü yanı bu şehre iki ay önce taşındık kimseyi tanımıyom.

yok canım nerden bileceksin.amin cümlemizin allah yardımcısı olsun.gerçi şimdi daha iyiyim çok şükür.patates iyi geldi.olursa sizde yiyin haşlanmış patates

slm kısslar ben geldiiim ahah kıslar bugün neler geldi absıma bi bilseniz....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…