bazilarina varmis bazilarina yokmus arastiriyorum haftaya doktoruma sorarim ben ama merak ettim
bögürtlen yaprak cayi galiba türkcesi yanlisda yazmis olabilrim simdi
selamlar..bı sorun yok şimdilik kıslar.
suda olabılır altıma kaçırmıştaa... ama ben wc ye yenı gtmıştımmm sanmıyorum bu gece tetıkteyım ben...
eee ne oluyomuş yararı varmıııı
cnm iyice takıp et....sancılarına duzenlı gelırse nst ye gır...hemen gıt belın ağrıuomu
seni merak edip amazona mesaj attim :)
yaa canim bu senin 2.dogumun olacak 2.dogumlar ilke gore daha kolay olurmus bence bi hastaneye gitseydin..birde senin suyun zaten azdi ,suyun geldiyse eger iyi olmaz..
doktoru veya hastaneyi ara bi durumu anlat bence bu gece bekleme suyun gelme meselesi cok ciddi..
altina kacirmis olsan idrar kokusu olur varmi bi koku?hem insan hisseder yaa altina yapinca..
cnm koku yok yanı koklamadım açıkçası CADIARZU doktora gıtme gıbı bı şansın yok malesef...
eet zaten ağrıyan belım.
zuzuuu kiz su keremime birsey soyle suyunun gelme ihtimali var yarin gidecegim diyor doktora gec degil mi anacim????
evet bende dicektim idrar kokarki idrar gibi .cokrahatsin keremim :) ben kendimi düsünüyorumda kesin hastanedeydim ben :)
klava: nasil yok yaa ya suyun geldiyse bundan onemli dogumun habercisi ne olabilir ki ??neyse sen bilirsin tabi ama ben bir dakika kaybetmezdim...
siz telaşlanmayın canımmm benım ılk doğumumda suyum foşur foşur geldıı baya zaman sonra oldu
zuzuuu kiz su keremime birsey soyle suyunun gelme ihtimali var yarin gidecegim diyor doktora gec degil mi anacim????
akşamdan beri sölioruz da rahat anacım bu kız:))) o gidene kadar biz 9 dourcaz burda
açıkçası kızlar eşime evde değil ve benım şuan ustumde hiç param yok o yuzden ıstesemde gıdemmm..ama acil lik bişey olsa hıssetsem kndımde eşimı çağırrıımm snçta siz doğurmayıon ben kolay kolay doğurmam...yarın sabahı etseydım bı
selammm kızlar nasılsınızzz benim çok kasık ağrım var yaa bidee bugün çok halsizlik vardıı üzerimdee durdum durdum bi ter attım ama nasıll sonrada kustummm üşüttüm galiba yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?