2009 Ekim Anneleri

selduşun geleceği yok..bende bugün holter sonuçlarımı dr a gösterdim çok şükür bir sorun çıkmadı her türlü doğum yapabilirmişim...bekle beni epidural sezeryan ben geliyorum....

zeynep ben gelemicem kuşum ya, kızlara da söyledim çok halsizim ve şişim, adım atacak halim yok valla kusura bakmayın nolur.

ya dogurmadım ama doguracaktım:)))
sabah sizle yazıstıktan sonra uyuyayım diye yattım biraz karnımda bişey atıp duruyor ama ritmik bi şekilde ne acep bu falan derken hızlandı bebek del hıckırıyormu acaba dedim o da deil nesse yemek yedim ben kasıklarım agrımaya basladı biraz saglık ocagına gittim ilac yazdırmaya eve geldim bişey yoktu tekrar baskladı tıtık atmaya karnımda bişey ve yusuf pasam hiç kımıldamıyordu..korktum doktoru aradım saat 4 gibi..normalde randevum salı günüydü..nesse böle böle dedim oda bekleme salıyı atla gel bakalım dedi..ben apartopar gittim muayehanesine ultrasyona girdik hareketleri yavas biraz dedi ama gayet iyi keyfi yerinde görünüyor dedi..kilosu 2950 olmus düz hesap 3 kilo iste maasallah..suyun ii dedi..nesse nst ye gir dedi..benim herifin gözler acıldı daha 2 gün önce girdim eee her girişim para ..muayenede 100:))))artı 20:)))) nesse nst de bebek hareketleri az cıkınca benim de biraz sancım cıktı yarın tekrar gel kan dolasımına bakacam bebeğin dedi..eger iyi cıkmazsa hemen alırız bebeği sıkıntıya girmesin artık dogacak duruma gelmiş dedi..eger hersey yolundaysa 20 gün daha sabret ekimin basında alıcaksın kucagına insallah dedi...ayyyeve gelene kadar kociş dalga gecti hiçbişeyin yoktu sen uydurdun olunu görmek için diye:))))

:)) ayy ne bicim bu heyecan yaaaa sabahdan beriiii biziim kizlarda bir hareketlilik var hayirdir insallahhhhh :)))))) anam baya olmus oglunda masallah 3kilo simdiden daha 4haftan var yani tutututuuu masallahhh

çok geçmiş olsun.inşallah bebişini tam zamanında alırsın kucağına

anammm ekim anaları pıtır pıtır doğurmaya başladı :))

kEREMıM ŞEYMACIM ne duruyorsun kızım bana öyle birşey olsa 5 dk durmam koşsana hastaneye

maşallah selduşçum oğluşuna kucaman olmuş..bizim bebeklerde ekimi bekliycek göz yok sanırım...bende yarın giricem nst ye ama sancım çıkacak gibi geliyor bana...benide yakında ameliyata alırlar sanırım...

tsk ederim kısslar ...ama olusumu gördüm ya gecti hersey :))):kedi:

dudaklar aynı babası yalnız dolma dudaklı:)))) evet zamanında gelsin saglıklı gelsin insallah... musyasdan hbr varmı buarada??

selduşşş 4. olcan annaşılan bu gidişle...maşallah yusufuna kocaman olmuş..

dilmuh bağırsaklarının bozuk olduunu sölemişsin ya..panic yapma cnm hemen ,yediğin bişiy dokunmuştur belkim....

selduşşş 4. olcan annaşılan bu gidişle...maşallah yusufuna kocaman olmuş..

selduşum maşallah yusufa,,
bende yarın gidicem doktora bakalım kızım ne kadar olmuş..

kilosuna cok ii dedi doktor maasallah..sancılarıma da alıstırma sancısı dedi..ama doguma daha var dedi rhim agzın kapalı henüz dedi...bu arada bunlara hep ultrasyondan bakıyor beni daha hiç alttan muayene etmedi..kanala giriyor dedi öle işte:))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…