cok yorma bari kendini yavas yavas yap annem bana hamileyken helı yıkamıs 3 gün sonra ben 7bucuk aylık dogmusum allah korusunm dualarrım seninle canım allaha emanet:Saruboceq:
göbek deliiğimin bikaç parmak üstüne ayağını dayadı sıpa ama ne biçim..yırtılcak karnım şimdi..çok acıyo..sen bi çık ordan o dayadığın ayağı ısırmazmıyım bennn
göbek deliiğimin bikaç parmak üstüne ayağını dayadı sıpa ama ne biçim..yırtılcak karnım şimdi..çok acıyo..sen bi çık ordan o dayadığın ayağı ısırmazmıyım bennn
kuzummmmmmm kıyamam ben ona ay ne güzel. ya doğunca özlüycez bu karnımızdaki hareketleri opuyorumnanaktan
o dert bendede var bi dayıyo nefesimi kesiyo sıpa çok özlücez dalgalarını çıkarttırıncasırnaşık şeysırnaşık şey
kızlar ayaklarım bi şişti anlatamam.davul resmen.bide acıyo.of ya ne zaman bitecek bu acılar.bitsin artık.
canim yaa cok ilgisiz ve kirrici davranmis gercekten..uzulme insallah gonlune gore bir doktor bulursun bu hafta....kızlar meraba, az önce eve geldik bişeyler atıştırdım geçtim netin başına... öncelikle bu randevuma eski doktorum da gelecekti gelmedi vede aradık telefonunu açmadı...hem inanılmaz üzüldüm hem de güvenimi çok sarsrtı...neyse doktorun odasına girdik başksa bi doktora muayene olmak çok etkiledi beni neredeyse ağlayacaktım. oda eski doktorumuzun ilk odasıydı ve nilimin kalp atışlarını ilk kez o oda da duymuştum.. doktor ultrasonda olabildiğince herşeyini göstermeye çalıştı ki ben hiç bi zaman görüntüyü anlayamadım. cinsel organını da göstrerdi sağlıklı bi kız çocuğumuz var dedi. ben de evet cinsiyeti net zaten amnisentez yaptırdım dedim. oda evet de amniosentez de yanılma payı var yok annenin hücresi karışabiliyo erkek olan bebekler kız çıkabiliyo yada sağlıklı denildiği halde down sendromnu doğabiliyo dedi. orda zaten yerinde olmayan moralimi eksilerew indirdi şu anda bile sinirden ağlıyorum... 15 dk 2li test 3lü test amniosentez hakkında hiç istemediğim kadar konuştu... ve tüm muayene boyunca konuştu hiçbişey sormaya fırsatım bile olmadı.. hamileliğim daha az hafta çıktı nilim de 2.391 çıktı 1 ay önce 1 haftas ilerdeydi şimdi ise 1 hafta geride yani... nst ye girecektim doktorum size bilgi vermiş olmalı dedim hayır vermedi ama ben girmenizi gerektirecek bi durum görmüyorum dedi..nst yede almadı isterseniz göndereyim bakılsın dedi sen doktor olarak gerek görmüyasan ben ne girecem.. sonrada kullandığım vitaminden ve bi başka ilaç daha yazdı ne olduğunu b ilmiyorum eczaneye de gidip almadım... eski doktotrumun hastanesiyle ilgili gelişme de yok... p.tesi eşim izinli olursa antalya ya gidip dolaşacaz artık hastane ve doktorlarıı.. öyle yani... benim kontrolüm biraz can sıkıcı olduuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?