2009 Ekim Anneleri

göbek deliiğimin bikaç parmak üstüne ayağını dayadı sıpa ama ne biçim..yırtılcak karnım şimdi..çok acıyo..sen bi çık ordan o dayadığın ayağı ısırmazmıyım bennn

cok yorma bari kendini yavas yavas yap annem bana hamileyken helı yıkamıs 3 gün sonra ben 7bucuk aylık dogmusum allah korusunm dualarrım seninle canım allaha emanet:Saruboceq:

:1shok:amanın allah korusun ya inş burda doğurmam yavaş yavaş yapıyorum zaten yarım saat ayaktaysam bir saat dinleniyorum korkumdanzemuszemus

ben çıkıyorum kızlar oturamıyorum bugün çok bile baktım doğuranları özelden atarmısınız?? bazen fazla bakamıyorum sadece özele bakıp kapatıyorum eğer beni bilgilendirirsenizz şimdiden teşekkür ederim

göbek deliiğimin bikaç parmak üstüne ayağını dayadı sıpa ama ne biçim..yırtılcak karnım şimdi..çok acıyo..sen bi çık ordan o dayadığın ayağı ısırmazmıyım bennn

kuzummmmmmm kıyamam ben ona ay ne güzel. ya doğunca özlüycez bu karnımızdaki hareketleri opuyorumnanaktan

o dert bendede var bi dayıyo nefesimi kesiyo sıpa çok özlücez dalgalarını çıkarttırıncasırnaşık şeysırnaşık şey

o sorunu ben gecen hafta coook yasadım dinlen canım yat her fırsatta ben hiç yormamıstım kendimi ama gene de yapıodu ve dayanılmas bi hal aldı sonradan bu ara yok cok şükür dogsunlar her yerini ısırırız biz onlarınkaydirigubbakcemile2

selam kızlar işlerden giremedim bugün nasılsınız?
doğuran varmı merak ettim bi bakim dedim. bu arada şeymanın durumu ne oldu doktora gitti. geçmişi okuyamıcamm..

kızlar ayaklarım bi şişti anlatamam.davul resmen.bide acıyo.of ya ne zaman bitecek bu acılar.bitsin artık.

kızlar ayaklarım bi şişti anlatamam.davul resmen.bide acıyo.of ya ne zaman bitecek bu acılar.bitsin artık.

cnm gün boyu oturuyosan şişer. benimde öyleydi. 1 mhafta taile gittim ve günde en az 2 saat yürüyodıum ve çok işe yaradı. bol bol yürümeye çalış faydası çok doktor bile farkı farketti...

ay ben azıcık dinleneyim belim agrıo ayaklrım oldu hamur mayalanmış gibi üstüne kendinize bebiklere iyi bakın şekerleropuyorumnanaktan

ayni dert bende de var benim kizda hassas organlari tepikliyor nasil canim aciyor anlatamam esiminde hosuna gidiyorr..
afferim kizim diyip duruyor..:)

kızlar avrupa yakasının buluşma resimlerini ekledim...çok bişey beklemeyin çünkü ancak 2 kişi olabildik...ama olsun güzel vakit geçirdik...

hehe zuzucum zilliler böle demek benimkide olur olmaz sıkıştırıyor beni birden yapınca bende tuhaf sesler çıkartıp iki büklim kalıyorum :S
çıksın bende topuklarından ıssırcam diorum

ayyy bende bayramdan sonra doğururum herhalde doktor 36, haftayı atlattık mı sorun yok dedi:kedi:

slm kızlar cok moralım bozuk sabah tahlil yaptırdım idrarımdaki protein ve akyuvar sayısı cok yuksek cıktı doktorumu arıyorum ulasamıyorum.benım bıldıgım bu sonuclar yuksek cıkıyosa preklamsi riski tasıyorum cok kotuyum acayıp panık yaptımbana yardımcı olun lutfen benım gıbı sonucları yuksek cıkan var mı?????

kızlar meraba, az önce eve geldik bişeyler atıştırdım geçtim netin başına... öncelikle bu randevuma eski doktorum da gelecekti gelmedi vede aradık telefonunu açmadı...hem inanılmaz üzüldüm hem de güvenimi çok sarsrtı...neyse doktorun odasına girdik başksa bi doktora muayene olmak çok etkiledi beni neredeyse ağlayacaktım. oda eski doktorumuzun ilk odasıydı ve nilimin kalp atışlarını ilk kez o oda da duymuştum.. doktor ultrasonda olabildiğince herşeyini göstermeye çalıştı ki ben hiç bi zaman görüntüyü anlayamadım. cinsel organını da göstrerdi sağlıklı bi kız çocuğumuz var dedi. ben de evet cinsiyeti net zaten amnisentez yaptırdım dedim. oda evet de amniosentez de yanılma payı var yok annenin hücresi karışabiliyo erkek olan bebekler kız çıkabiliyo yada sağlıklı denildiği halde down sendromnu doğabiliyo dedi. orda zaten yerinde olmayan moralimi eksilerew indirdi şu anda bile sinirden ağlıyorum... 15 dk 2li test 3lü test amniosentez hakkında hiç istemediğim kadar konuştu... ve tüm muayene boyunca konuştu hiçbişey sormaya fırsatım bile olmadı.. hamileliğim daha az hafta çıktı nilim de 2.391 çıktı 1 ay önce 1 haftas ilerdeydi şimdi ise 1 hafta geride yani... nst ye girecektim doktorum size bilgi vermiş olmalı dedim hayır vermedi ama ben girmenizi gerektirecek bi durum görmüyorum dedi..nst yede almadı isterseniz göndereyim bakılsın dedi sen doktor olarak gerek görmüyasan ben ne girecem.. sonrada kullandığım vitaminden ve bi başka ilaç daha yazdı ne olduğunu b ilmiyorum eczaneye de gidip almadım... eski doktotrumun hastanesiyle ilgili gelişme de yok... p.tesi eşim izinli olursa antalya ya gidip dolaşacaz artık hastane ve doktorlarıı.. öyle yani... benim kontrolüm biraz can sıkıcı olduuu

canim yaa cok ilgisiz ve kirrici davranmis gercekten..uzulme insallah gonlune gore bir doktor bulursun bu hafta....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…