umarim hersey yolundadir , belki suyuda gelmis olabilir , belkide altina kacirmisda olabilir gecen gün ben aniden öksürmeye basladim aman kendimi tutamadim ben öksürdükce kacti ayaklarima dogru nasil utandim üstelik disardaydim millet fark edecek diye hemen eve hizli hizli kactim :)))
canim üsüttün mü ? acaba , gecmis olsun canim bence bugun dinlen sen
bendede altina kacirma durumu birkac kez oldu ama ben hissettim birde idrarin kokusu oluyor..ordan anlasiliyor zaten..
ilkay disaridami oldu amaninnnkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
bende baskalarinin yaninda oksurmeye hapsirmaya korkar oldum
:)))))))) ne yapalim hamilelik sonucta ama insan yinede cekiniyor , ben disardayim esimde yanimdaydi ayyyyyyyyyy deniz gidiyorrrrrr gidiyorrrrr diyorum oda diyor ne gidiyorrr hehehe altima kaciriyorum tutamiyorum diyorum hadi cabuk kacalim diyorum esim bakiyor saskin saskin hehe dedi zaten gittigi kadar gitmis birak hepsi bosalsin
kızlar merhaba herkese..
inşallah herkes iyidir geçmişi okudum biraz sanırım keremimde bi problem olmuş inşallah iyi haberler alırız..
dün gece gene iftara misafir aldım afedersiniz çok sağlammışım gibi bütün gece ellerime kadar her yanım ağrıdı daha anca kendime geldim..
dün doktora gittim benim tombişim maşallah şimdiden 2.950 kilo olmuş..15 gün önde gidiyormuşuz hala sezeryan olursa ekimin ilk günleri alırız dedi ama normalide bekleyebiliriz dedi..bakalım hayırlısı..
dün arkadaşta normal değil sezeryan daha iyi dedi kafama girdi mikrop kapma riskin yok dedi hem rahat oluyor dedi..o genel anesteziyle olmuş çok rahattım 15 dakikada uyandım dedi..kafam iyice karıştı siz nasıl düşünüyorsunuz ki..:uhm:
masallah bebegine...
bi problem olmazsa normal dogum taraftariyim...
tavsiyede bulunmak icin hem normal dogum hemde sezeryanla dogum yapmis olmasi gerekir? normal dogum yapmis mi arkadasin?
yok tek çocuğu var da ne bileyim o kadar emin konuştuki o an dedim kesin sezeryan olmalıyım sırnaşık şey ama normal adı üstünde dimi olabiliyorsa..
kızlar merhaba herkese..
inşallah herkes iyidir geçmişi okudum biraz sanırım keremimde bi problem olmuş inşallah iyi haberler alırız..
dün gece gene iftara misafir aldım afedersiniz çok sağlammışım gibi bütün gece ellerime kadar her yanım ağrıdı daha anca kendime geldim..
dün doktora gittim benim tombişim maşallah şimdiden 2.950 kilo olmuş..15 gün önde gidiyormuşuz hala sezeryan olursa ekimin ilk günleri alırız dedi ama normalide bekleyebiliriz dedi..bakalım hayırlısı..
dün arkadaşta normal değil sezeryan daha iyi dedi kafama girdi mikrop kapma riskin yok dedi hem rahat oluyor dedi..o genel anesteziyle olmuş çok rahattım 15 dakikada uyandım dedi..kafam iyice karıştı siz nasıl düşünüyorsunuz ki..:uhm:
masallah migine kocaman olmus canim , bu arada gecmis olsun dinlenseydin yormsaydin kendini bu kadar tatlim ,
benim fikrim normal dogumdan yana gerci son dk kadar her zaman sezeryan olma ihtimali oluyor ama ben sezeryan tercih etmem , arkadasin kolay oldugu icin tavsiye etmis olabilir bence sen düsün doktorunlada konus aklina hangisi yatiyorsa öyle yap bazen seninde secenegin olmayabilir doktor karari önemli , mikrop kapma gibi birsey olmaz zaten dezenfekte yapiliyor eger bizde dikkat edersek birsey olmaz
Konuyu Toplam 13 Kullanıcı okuyor. (10 Kayıtlı kullanıcı ve 3 Misafir)
Ssouthernssun, dilekhakan, gulefsan, hello_kiti, mgulec, sanem12582, seydahancer, sibelsvs, xdreamflowerx, ZuZuu
nerdesiniz kızlar?
mukabeleden yeni geldim canım geçmişi okuyodum nasılsın?zemuszemus
nurefsan özeline attım keremim'in cep nosunu canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?