tamam canim cok sagol keremime mesaj attim...
suyu iyi cikmis bi problem yokmus cok sukur ....
selam kızlar nasılsınız iki gün giremedim bebek sayımız 5 e yükselmiş amanın maşallah. bakalım sıra bize ne zaman gelecek valla ben çok zor geçiyorum dün akşam ağlaya ağlaya uyumuşum iki saat snr sahura kalktım gözlerim ıslak ıslak herhalde uyurkende ağlamışım:çok üzgünüm:bir an önce doğum yapmak istiyorum eşime diyorum daha çok var ama nolur gidip sezercikle yapalım diye manyakmısın diyo:mymeka:bi bilse neler çektiğimi....
saol canım koltuklara sıgamıorum artık 10dk bir şekil degiştirios ama iyiyiz cok şükür agrımız sızımız yok
siz nasılsınız bebişinlekaydirigubbakcemile2
selam kızlar nasılsınız iki gün giremedim bebek sayımız 5 e yükselmiş amanın maşallah. bakalım sıra bize ne zaman gelecek valla ben çok zor geçiyorum dün akşam ağlaya ağlaya uyumuşum iki saat snr sahura kalktım gözlerim ıslak ıslak herhalde uyurkende ağlamışım:çok üzgünüm:bir an önce doğum yapmak istiyorum eşime diyorum daha çok var ama nolur gidip sezercikle yapalım diye manyakmısın diyo:mymeka:bi bilse neler çektiğimi....
hg canım aynı seyi bende sledim dün aksam sezeryan kısmı hariç kızın senden daha sabırlı dio benimkidekaydirigubbakcemile3
bizde iyiyiz teyzesi napalım bizde dön o tarafa dön bu tarafa rahat edemiyoruz bi türlü. eşyalarımızı topluyoruz taşınmamıza 1 hafta kaldı bakalım hayırlısı. gittiğim zaman hemn netim bağlanmaya bilir onun telaşına düştüm sizden nasıl haber alıcam ben ya:gitme:
5e mi yükselmişş?? akannehirakannehir kim doğurdu ayh kaşla göz arasında
cnm benimkisi artık özlemden çok sıkıntıya dönüştü onun için bir an önce doğum istiyorum bi brd suya gidemiyorum evde bide çocuk var gerisini sen düşün ilk hamileliğimde hiç böyle şeyler yaşamamıştım bu çok zor geliyo
ayy bana yemek yapmöak zor geli sen bide tasınıyosun allah kolaylıklar versin canım
neti cabuk baglatab iliosun bildigim kadarıyla canım yaa sorun olmaz ama o arada kaç kişi cıkarır bilememkaydirigubbakcemile3
yaaa hiç sorma bide yalnızım yardım edebilecek kimsem yok bütüm akrabalar ankarada allahtan kociş yardım ediyo yerimseniben
duadan başka yapacak yok maalesf rabbim hepimize kolay doğumlar hayırlı evlatlar verir inş.
allahyardımcın olsun canım yaa kimse gelebilecek durumda degil mi yanında
:teselli:
kocası yardım edenler lütfen buraya yazmayın kıskanıyorummmmmmmmmmmmmmklava:
hayır canım şuan için kimse gelemez kayın valide tansiyon hastası bi kere gelmeye kalktı yolda acile kaldırmışlar annem de gelemiyo evi bırakıp rabbim yardım ediyo ya siz dua edin banada buralarda doğurmayım ank kadar dayanıyımkaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?