2009 Ekim Anneleri

hg canım aynı seyi bende sledim dün aksam sezeryan kısmı hariç kızın senden daha sabırlı dio benimkidekaydirigubbakcemile3

saol canım koltuklara sıgamıorum artık 10dk bir şekil degiştirios ama iyiyiz cok şükür agrımız sızımız yok

siz nasılsınız bebişinlekaydirigubbakcemile2

bizde iyiyiz teyzesi napalım bizde dön o tarafa dön bu tarafa rahat edemiyoruz bi türlü. eşyalarımızı topluyoruz taşınmamıza 1 hafta kaldı bakalım hayırlısı. gittiğim zaman hemn netim bağlanmaya bilir onun telaşına düştüm sizden nasıl haber alıcam ben ya:gitme:

5e mi yükselmişş?? akannehirakannehir kim doğurdu ayh kaşla göz arasında

hg canım aynı seyi bende sledim dün aksam sezeryan kısmı hariç kızın senden daha sabırlı dio benimkidekaydirigubbakcemile3

cnm benimkisi artık özlemden çok sıkıntıya dönüştü onun için bir an önce doğum istiyorum bi brd suya gidemiyorum evde bide çocuk var gerisini sen düşün ilk hamileliğimde hiç böyle şeyler yaşamamıştım bu çok zor geliyo

ayy bana yemek yapmöak zor geli sen bide tasınıyosun allah kolaylıklar versin canım
neti cabuk baglatab iliosun bildigim kadarıyla canım yaa sorun olmaz ama o arada kaç kişi cıkarır bilememkaydirigubbakcemile3

Konuyu Toplam 20 Kullanıcı okuyor. (19 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
gulefsan, amazonn, berin14, dilekhakan, hello_kiti, ilkay.., mgulec, nisannur, nurefsann, sanem12582, seydahancer, sibelsvs, Ssouthernssun, tahamm, xdreamflowerx, yasemin1984, yediveren35, zeynepzeynepzeynep, ZuZuu
anaaaaaammmm kızlar ne kalabalığız böyle maaşallah maaşallah

ay ne bileyim doğum listesinde isimler var onlar doğurmadımı ağrım varda pek iyi incelemdim artık sık sık giremiyom sizleri merak ettiğim için çabuk çabuk bakıyodum yanlişmı gördüm acaba??

valla bana ilkte bile zor gelio beklemek bi ewde bi tane daha olsa naparım bilemem:kedi:

ayy bana yemek yapmöak zor geli sen bide tasınıyosun allah kolaylıklar versin canım
neti cabuk baglatab iliosun bildigim kadarıyla canım yaa sorun olmaz ama o arada kaç kişi cıkarır bilememkaydirigubbakcemile3

yaaa hiç sorma bide yalnızım yardım edebilecek kimsem yok bütüm akrabalar ankarada allahtan kociş yardım ediyo yerimseniben

allahyardımcın olsun canım yaa kimse gelebilecek durumda degil mi yanında

:teselli:

hayır canım şuan için kimse gelemez kayın valide tansiyon hastası bi kere gelmeye kalktı yolda acile kaldırmışlar annem de gelemiyo evi bırakıp rabbim yardım ediyo ya siz dua edin banada buralarda doğurmayım ank kadar dayanıyımkaydirigubbakcemile3

cok yorma bari kendini yavas yavas yap annem bana hamileyken helı yıkamıs 3 gün sonra ben 7bucuk aylık dogmusum allah korusunm dualarrım seninle canım allaha emanet:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…