günaydın canım a.s. içeriye as bence daha çabuk kururlar a.s
kaydirigubbakcemile3 yerim ben o meyveleriiii hihoyyyt
içeriye asıcamda o zamanda geç kuruyorlar..bu zamana kadar beklersen olacağı bu tabi..klava: hastane çantam bile hazır değil yaww :1no2:
bende yicem bi elime geçirsem.ay nasıl olacakki acaba.bi bebek ve ben anne.hayal edemiyorum.çok heyecanlanıyorum çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
sibelcim bebek deterjanıyla yıkamadıysan onunla yıka istersen cildini tahriş etmesin meleğinin :asigim:
olsun canım dışarda olmasından iyidir... benim bebişimin çantası hazır ama kendi çantamı yerleştirmedim ama sadece içine yerleştirmek kaldı onun da hihoyyyt
tahriş olma ihtimali va değilmi. omo ile yıkamıştım. bide yumoş un bebek için olanı var onu kullanmıştım.aceleci davrandım biraz.1 ay oldu yıkayalı.7 ay bitince herhes çantanı hazırla deyince dayanamadım bende yıkadım hazırladım.şimdide o hacı şakir varya granül sabun makinalar için ondan aldım.kararsızım yıkasammı yıkamasammı diye.neyse hem çantanın kokusu falan sinmiştir.en iyisi ben bi daha yıkayayım.olmayacak böle düşün düşün.içimiz rahat olsun.minik oğluşuma bişey olmasın.annesi onun için herşeyi yapar.
bide şey sorcam kızlar bende bebek havlusu var.geçen kanal d deki proğram vardıya bebeği yıkıyolardı.doktor alta bornoz üste havlu koymuştu. havluyla bebeğin suyunu alıp bornoza sardı. ben bornoz almadım. alsammı ki.bugün alayım diyorum sizler ne dersiniz.yada siz ne aldınız.
tahriş olma ihtimali va değilmi. omo ile yıkamıştım. bide yumoş un bebek için olanı var onu kullanmıştım.aceleci davrandım biraz.1 ay oldu yıkayalı.7 ay bitince herhes çantanı hazırla deyince dayanamadım bende yıkadım hazırladım.şimdide o hacı şakir varya granül sabun makinalar için ondan aldım.kararsızım yıkasammı yıkamasammı diye.neyse hem çantanın kokusu falan sinmiştir.en iyisi ben bi daha yıkayayım.olmayacak böle düşün düşün.içimiz rahat olsun.minik oğluşuma bişey olmasın.annesi onun için herşeyi yapar.
bide şey sorcam kızlar bende bebek havlusu var.geçen kanal d deki proğram vardıya bebeği yıkıyolardı.doktor alta bornoz üste havlu koymuştu. havluyla bebeğin suyunu alıp bornoza sardı. ben bornoz almadım. alsammı ki.bugün alayım diyorum sizler ne dersiniz.yada siz ne aldınız.
ben deneyimlilere sordum bornoz icin cok erken dediler.
gnydın kızlarrr...
gecmış okuyodum ben roxy toz sabun aldım ama arkasında yumuşatıcı kullanmayın yazıyo kullansamı mı anlayamadım sizlere sormadan da yıkamak istemedım bı de uyku setını nasıl yıkıcam kızlar acıl cvp lütfen hemen yıkıcam beklıyorum daha cantanm falan hazır deıl hazırlıyayım
amin canım ....ne güzel doya doya kokla prensesini...darısı bize...maşallah prensese hemen toparlandıııııkızlar canım yavrumu taburcu ettiler zemuszemus yanımda melegimdualarınız için Allah razı olsun bebekleriniz saglıklı kucagınıza almayı nasip etsin benim yavrumuda korusun
canım reflü ayrı bi dert zaten ama mide bulantısına bi anlam veremiom....kafamçokkarıştıiyi geceler herkese.
benimde midem yaniobenneyaptımki
eee dunyayi yedim normal yani :sinifsinif:
aybikecim acaip bi bulantı soluğu lavaboda alıomm...çıkarınca rahatlıom ama ondan sonrada reflü başlıo....:çok üzgünüm:aman doğurmaya kalkma elifcim..
laloş ben bu hafta acayip bulandım gece gündüz hiç bakmıyo namıssız çok fenayım şimdi bide ateş +bel ağrısı kabus gibi
elifcim mide bulantısı ve uykusuzluk dışında iim....birde kabuslar eklendiiii...az uykumun arasına....off yaa....şu 20 gün hayırlısıyla bi geçseydiiii:bbo:iyi akşamlar lalim nasılsın canım...??
..
lalcim yemeği kaçırınca oluyor bende :kedi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?