2009 Ekim Anneleri

kızlar canım yavrumu taburcu ettiler zemuszemus yanımda melegim dualarınız için Allah razı olsun bebekleriniz saglıklı kucagınıza almayı nasip etsin benim yavrumuda korusun

rabbim analı babalı büyütsün inş sen kurtuldun sıra bizlerde ALLAH geride kalanlara da yardım etsinzemuszemus

bu gece de yalnız kaldım burdamafoldumben aman tek ben uyumayım yeterki uykunuzdan olmayın allah hayırlı uykular nasip etsin hepinize sizi çooook seviyorumkaydirigubbakcemile5

bu gece de yalnız kaldım burdamafoldumben aman tek ben uyumayım yeterki uykunuzdan olmayın allah hayırlı uykular nasip etsin hepinize sizi çooook seviyorumkaydirigubbakcemile5

ŞenizŞenizŞeniz sanada Allah hayırlı uykular nasip etsin canım sende uyursun inş.

ayyyyy ne güzel haberler geliyo sizlerden.yeni doğum yapmış annişlerin gözü aydın.allah analı babalı büyütsün.ahhh nasıl heveslendim.dün cicilerini yıkamaya başladım.bebişimi içinde hayal edince bi an önce doğursam diye düşündüm.rabbim hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin

amin canım :Saruboceq: o doğursam hissi hep bende de var canım ama zamanında gelsinler yerimseniben

günaydın ekimin güzel annişleri..a.s.
nçinar ve musyasa çok sevindim Allahım o güzel duyguyu hepimize zamanımız gelince tattırsın inşalah..bende bu gece uyuyamadım :çok üzgünüm:
bugün bebişimin kıyafetlerini yıkayayım diyorum havalarda soğuk ve yağışlı inşallah hemen kururda ütüler hazırlarım..

amin canım :Saruboceq: o doğursam hissi hep bende de var canım ama zamanında gelsinler yerimseniben

bitek sendemi canım herkeste vardır eminim. artık hepimiz yolun sonuna geldik.heyacanımız dorukta.zorlu bi 9 ay ğeçirdik hep beraber.artık bu çalışmamızın sonucunu almak istiyoruz.meyveyi görmek istiyoruz.sağlıcakla inşallah.

günaydın canım a.s. içeriye as bence daha çabuk kururlar a.s

ben yıkayıp ütüleyeli 1 ay oldu acaba tekrarmı yıkasamki.bütün etiketleri tek tek söktüm.çantaya da koydum ama.tekrar yıkasam dahamı iyi olurki.bide makinada deterjanla yıkamıştım.şimdi hacı şakirin makina için deterjanından aldım.onunla yıkamak istiyorum.napsam karar veremedim.

kaydirigubbakcemile3 yerim ben o meyveleriiii hihoyyyt

iyi muhafaza ettiysen bence gerek yok ama genede içine sinmezse yıka tabi..

sibelcim bebek deterjanıyla yıkamadıysan onunla yıka istersen cildini tahriş etmesin meleğinin :asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…