ah ah canım o sancılar çok zor yaaa... artık çoğumuzda var zaten :1no2:
kızlar canım yavrumu taburcu ettiler zemuszemus yanımda melegimdualarınız için Allah razı olsun bebekleriniz saglıklı kucagınıza almayı nasip etsin benim yavrumuda korusun
bu gece de yalnız kaldım burdamafoldumben aman tek ben uyumayım yeterki uykunuzdan olmayın allah hayırlı uykular nasip etsin hepinize sizi çooook seviyorumkaydirigubbakcemile5
amin canım :Saruboceq: o doğursam hissi hep bende de var canım ama zamanında gelsinler yerimseniben
günaydın ekimin güzel annişleri..a.s.
nçinar ve musyasa çok sevindim Allahım o güzel duyguyu hepimize zamanımız gelince tattırsın inşalah..bende bu gece uyuyamadım :çok üzgünüm:
bugün bebişimin kıyafetlerini yıkayayım diyorum havalarda soğuk ve yağışlı inşallah hemen kururda ütüler hazırlarım..
günaydın ekimin güzel annişleri..a.s.
nçinar ve musyasa çok sevindim Allahım o güzel duyguyu hepimize zamanımız gelince tattırsın inşalah..bende bu gece uyuyamadım :çok üzgünüm:
bugün bebişimin kıyafetlerini yıkayayım diyorum havalarda soğuk ve yağışlı inşallah hemen kururda ütüler hazırlarım..
bitek sendemi canım herkeste vardır eminim. artık hepimiz yolun sonuna geldik.heyacanımız dorukta.zorlu bi 9 ay ğeçirdik hep beraber.artık bu çalışmamızın sonucunu almak istiyoruz.meyveyi görmek istiyoruz.sağlıcakla inşallah.
günaaydın kızlar nasılsınız
ben yıkayıp ütüleyeli 1 ay oldu acaba tekrarmı yıkasamki.bütün etiketleri tek tek söktüm.çantaya da koydum ama.tekrar yıkasam dahamı iyi olurki.bide makinada deterjanla yıkamıştım.şimdi hacı şakirin makina için deterjanından aldım.onunla yıkamak istiyorum.napsam karar veremedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?