lalim hoşgeldin canum a.s.
ne alemde miğden ?
hoşbulduk canım iyiyim çok şükür yarın nöbetim var kara kara onu düşünüyommm akannehirhoşgeldiniz kızlar. buket nisannur yasemin nasılsınız bugün.
günaydın ................
herkese güzel hafta sonları diliyorummmmmmmmmm..............
hoşbulduk canımmmopuyorumnanaktan
şuan iyi midemmm..ne oluosa akşam oluo.....kafamçokkarıştı
ben uyku setini yıkadım ütüledim....yorganınıda yıkadımmm....yerimseniben
canım bu halinle nasıl nöbet tutmana izin verirler....insafsızlar...günaydın lallim valla benim haftasonum pek güzel olmucak :gitme: nöbetim var çünkü sabah dokuzdan akşam 10 a kadar rabbim yardımcım olsunn :Saruboceq:
aman iyi ol canım...
yorganı makinayamı attın eldemi yıkadın CADIARZU
günaydın dilmuhcum biz iyiyiz sen nasılsın.
bozulmadıysa bi sorun yok benim de işime gelir zaten kaydirigubbakcemile3
ayyy bende uyku setini yıkamadım yaaa.nasıl yıkayacam bişey olurmu diye biraz korktum.ayyy elde yıkamayada hiiiiiç halim yok açıkçası.atsam makinaya en düşük ayarda bi kiri aksa bişey olmaz dimi
tamam o zaman hayırlısıyla bi gelsin şu uyku setim ben de atayım makineye... lalim ilahi güldürdün beni fosur fosur ha sırnaşık şey
sağol canım :))
saol sıbelcım içi toplanmadı dımı bide yastıkları falan var ama sokulmuyo velet kuruyolar dımı bende senın gibi yapayım cnm zaten ne kırı olacak onlarda.....
ben kısa programda 30 derecede yıkadım canımmmyerimsenibenhiçbişeyde olmadı:1rolleyes:
arkadaşlar gunaydın asılsınız?ben daha deterjan almadım bana da söylermısınız ne alım ?bıde deterjan yumusatıcı ayrımı alım nasıl yapım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?