2009 Ekim Anneleri

saol sıbelcım içi toplanmadı dımı bide yastıkları falan var ama sokulmuyo velet kuruyolar dımı bende senın gibi yapayım cnm zaten ne kırı olacak onlarda.....

hoşgeldiniz kızlar. buket nisannur yasemin nasılsınız bugün.
hoşbulduk canım iyiyim çok şükür yarın nöbetim var kara kara onu düşünüyommm akannehir
günaydın ................
herkese güzel hafta sonları diliyorummmmmmmmmm..............

günaydın lallim valla benim haftasonum pek güzel olmucak :gitme: nöbetim var çünkü sabah dokuzdan akşam 10 a kadar rabbim yardımcım olsunn :Saruboceq:

hoşbulduk canımmmopuyorumnanaktan
şuan iyi midemmm..ne oluosa akşam oluo.....kafamçokkarıştı

ben uyku setini yıkadım ütüledim....yorganınıda yıkadımmm....yerimseniben

aman iyi ol canım...
yorganı makinayamı attın eldemi yıkadın CADIARZU

yasemincim günaydın canım a.s.

Allah yardımcın olsun canım nasıl dayanacaksın onca saat :teselli:

günaydın lallim valla benim haftasonum pek güzel olmucak :gitme: nöbetim var çünkü sabah dokuzdan akşam 10 a kadar rabbim yardımcım olsunn :Saruboceq:
canım bu halinle nasıl nöbet tutmana izin verirler....insafsızlar...klava:allah yardımcın olsunn.....
aman iyi ol canım...
yorganı makinayamı attın eldemi yıkadın CADIARZU

canım itiraf ediom makinaya attım....makinada yıkadım..:1rolleyes:

bozulmadıysa bi sorun yok benim de işime gelir zaten kaydirigubbakcemile3

yok canım hiç bişey olmadı....:1rolleyes:hatta fosur fosur olduuuukaydirigubbakcemile3zaten önceden kısımındı ve kaldırırkende yıkamıştım....ama tekrar yıkadım çünkü 6 yıldır bazanın altında poşetteydi...kirli değildi ama içime sinmedi ve yıkadım....temizdi iyice temiz oldu....sırnaşık şey

ayyy bende uyku setini yıkamadım yaaa.nasıl yıkayacam bişey olurmu diye biraz korktum.ayyy elde yıkamayada hiiiiiç halim yok açıkçası.atsam makinaya en düşük ayarda bi kiri aksa bişey olmaz dimi

tamam o zaman hayırlısıyla bi gelsin şu uyku setim ben de atayım makineye... lalim ilahi güldürdün beni fosur fosur ha sırnaşık şey

sağol canım :))

ayyy bende uyku setini yıkamadım yaaa.nasıl yıkayacam bişey olurmu diye biraz korktum.ayyy elde yıkamayada hiiiiiç halim yok açıkçası.atsam makinaya en düşük ayarda bi kiri aksa bişey olmaz dimi

ben kısa programda 30 derecede yıkadım canımmmyerimsenibenhiçbişeyde olmadı:1rolleyes:

arkadaşlar gunaydın asılsınız?ben daha deterjan almadım bana da söylermısınız ne alım ?bıde deterjan yumusatıcı ayrımı alım nasıl yapım?

ıslar ben kaçıom uyumaya çalışıımm birazz....belki uyuyabilirim..iki saatlik uykuyla duruyorum...öptüm hepinizi.....

saol sıbelcım içi toplanmadı dımı bide yastıkları falan var ama sokulmuyo velet kuruyolar dımı bende senın gibi yapayım cnm zaten ne kırı olacak onlarda.....

yok canım hiç bişey olmadı mis gibi oldu valla.içi elyafya makinadan çıktığında kuru gibi oluyo zaten çabuk kuruyo. ben bütün herşeyi evde kurttum boş odam var orda çamaşırlıkta kurudu. dışarıdan toz falan değmesin diye korktum. bide ağaç tozları falan alerjik olabilir. o yüzden herşeyini evin içince kuruttum oğlumun.

iyi dinlenmeler lalcim a.s.

kuzularım canım ben haci şakirin makina için olan granül sabunlarından aldım...

ben kısa programda 30 derecede yıkadım canımmmyerimsenibenhiçbişeyde olmadı:1rolleyes:

süper o zaman ben hemen atamda yıkansın :lepi:
arkadaşlar gunaydın asılsınız?ben daha deterjan almadım bana da söylermısınız ne alım ?bıde deterjan yumusatıcı ayrımı alım nasıl yapım?

ben dalinin deterjanını aldım sıvı olandan.çok güzel kokuyo.ama yumuşatıcı almadım daha

gunaydin kizlar ....prensesim bugun 1hafta daha buyudu..35.haftamiza girdik :) masallah
en kisa zamanda 38.haftayi gormeyi diliyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…