2009 Ekim Anneleri

evet canım o dogum pozisyonu oluo erken daha die bişi dememiştir öle duruolarmış doguma kadarkaydirigubbakcemile3
ben 33+4te gittigimde öleydi hatta beklemeyebilir senin kızın haftasını diodu bugun yan duruo dedi bende işkillendim beni keyfine göre sezeryana alcak die klava:

hoşgeldiniz kızlar sizlere de selamlar..... nasılsınız iuyisiniz?????
bu arada bebeişler 36. haftadan sonra sabitleniyo o hafataya kadar dönem ihtimalleri var... ama 32. haftada dönmeye başlşıyolar...

ben ve kızım iyiyiz cnm.haftaya salı görücem prensesimi bende..benim kızım dönmüştü en son kolay kolay dönmez daha dedi bakalım salı günü belli olucak şuan benim için herşey normal gözüküyo. yabi kafasının biraz büyük olması ve kilosundan dolayıı beşki işler değişebilirrr.

selam millet opuyorumnanaktan
selam blüüüüüücüm

ohh maşallah size. inşallah herşey yolunda gider merak etme tatlım

bu dr. lardaki sezeyan merakınıda anlamış değilim yani kasap gibi.Eylül annelerinde geçen doğum yapanlara baktım 23-24 kişi doğum yapmış aralarında sadece bir tanesi normal doğum.Ben daha dr. umun ağzında duyamdım hatta son kontrolde 4 kilo geçebilir doğumda kızın dediğinde ben nasıl doğurucam diediğmde doğurursun ne olcak dedi.Sezeryan falan bahsetmedi bile. Bide ben normal olmasını çok istiyorum yaa..

bendeee bendeeeee

canım doktorların çoğu son ana kadar sezeryan sitiyorum demiyolar ama hep son anda sezeryana dönüyolar...mutlaka bi nedenleri oluyo sezeryan için. doktorlardaki merak sezeryan merakından z,yade para merakı... ve sezeryan daha risksiz ve daha rahat

hoşbulduk canlarım...
kızlar ne olursa olsun doktorunuza güvenin eminim en doğrusunu söylüyordur a.s geçen doktorlar dizisi vardı ya onun eski bölümlerinden birini izledim kadın doğurcak ama riskli illa normal istiyorum diyor kaynanada başında normal olmazsa gerçek anne olmazsın diyor klava: ne alakası var halbuki... doktor sezeryan dedikçe o ısrar ediyor en son artık bebek ve annein hayatı tehlikeye giriyor ve zorunlu seeryan oluyor Allahtan ikisi de kurtuluyor.... ya şimdi dizi bu diyen olabilir ama gerçekten uzakta değil hani...

ben de sezeryan olacağım hem zorunlu hem de biraz keyfi... ama zorunlu olmasan gene isterdim gibi geliyor... umarım herkes istediği şekilde sorunsuz doğum yapar ve sağlıkla bebişini kucağına alır :Saruboceq:

amma yazmışım heee kaydirigubbakcemile3

doğum riskliyse tabiyki işler değişirde. ama türkiye de zeseryan için hep geçerli bi sebep uluyo doktorlar. heleki su azalması son yıllarda moda oldu ki özellikle bayram ve yışbaşı gibi önemli tarihlere yakın doğumu olan annelerde...halbuki bi yerde okumuştum tıpda su azalması diye bişey pek mümkün değilmiş... doğum şekli ne olursa olsun allah tüm annelere kolay doğumalr ve bnebişelrini sğlıkla kucağına anlmayı nasip etsin

bende izlemiştim canım o bölümü gecen gün riskli bi durum olsa tamam da yan duruo daha dönmez 39da alırız sacma geldi bana deseki 40ı bekleyelim dönmezse yapcak bişi yok oke

32.haftada dogum pozisyonundaydı hesapta artık dönme ihtimali cok azdı

34.haftada küt diye seni sezeryan yapcaktık dimi dedi yoo bi sorun mu var dedim yooo ben öle hatırladım bi an dedi ki 2dk önce 10gün önce mantar enfeksiyonu için aramıştım onu hatırlayıp kullandın mı söyledigim ilaçları gecti mi diodu

sonra bugun küt die yan duruo daha dönmez 3 hafta sonra alırız dio ben korkuorum deyincede bekleriz 40ı dönmezselırız dio

karar verdim burda daha önce gittigim bi dr vardı pazartesi ona gitcem oda yan derse ne ala güvenmeye dewam ederim yok farklı derse gitcem devlet hastanesinde dpgurcam cok kızdım adama yaa klava: klava: klava:

hımm CADIARZU bence de canım sen bi doktora daha görün... umarım güvenini sarsacak bi durum olmaz...

ayyy hamileyken yemege birini beklemekte cok zor oluo bende işten geliş saatlerine göre hazırlıorum yeme düzenimi yoksa bekleyemiorum napiim kaydirigubbakcemile3

beklenmiyo yaa valla içimde dora bi ordan bi yerini çıkarıyo bi bu taraftan bi yerini çıkarıyo kalk hadi der gibi ama yazık akşamları sadece beraber yiyoruz yemek ee şimdi bekleme sen ye o arkadan yesinnn olmuyo hem kocişi istiyomm hemde acıktıkkk o nasıl olcek yaa

gizoşum benimki geldi ama fosur fosur uyuyor bekliycem uyansında öyle hazırlayayım :bbo:

arzucum kaldır kıss kaldırr yiyinn yemeğinizi oğluşumuz seninde acıkmıştır belkimm :asigim:

acıkmaz mı anacımmm abur cubur yiyip duruyom deminden beri kaydirigubbakcemile3 dur barim kalkıp çorbamı yapayım hadi görüşürüz sonra cokacimcoook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…