2009 Ekim Anneleri

bizde doktordan geldik teyzeleri 2750 olmuş kuzucum ama yan yatıomuş karnımda sezeryana alıcaz herhalde seni dedi ben sezeryandan korkuorum ama deyince bekleriz 39falan olunca da dogum pozisyonu almazsa alırız dedi moralim bozuldu yaaa:çok üzgünüm:

opuyorumnanaktancanımm son ana kadar döneceğini sölüyorr büyükler korkma canım allahın izniyle kuzun döner sende sezeryan olmak zorunda kalmazsın şekercimm maşşallah kuzuya bak nede güzel büyümüş

yaa sizinki öle bizimkide diyoki 3500 gr biraz geçsin normale almam sezerya diyo ya ona ne demeli bende ondan korkuyorum halbuki ben ne güzel normal istiyorumm ama nasip canım bakalımm zaman ne gösterecek

zuzum maşallah prensesineee........canım daha zaman var ozamana kadar kesin girer kanalaaaayerimseniben

ay iişallah lalim yaaa
Maşallah minik kokosha zemuszemus

maşallah prensesine zuzucum bizde bakalım pazartesi günü gidicez prensimizi görmeye.34+5 deyken 2700 dü pazartesi günü 37+1 olacağız bakalım ne kadar olmuş bizim tosuncuk çok merak ediyorum.

teşekkürler teyzeleri..geçen hafta 150 gr almıştı bu hafta 400 gr almıışş:))))
maşallah kuzuna...hiçbirimizin noolcaı belli diil cnm üzülme sıkma canını..bizde normal normal diyoruz ama bakalım noolcak

kolaylarına mı gelio ne bizim dr da cok kalabalık hergünü dksı dolıu adamın bekelmek işine gelmio normali herhalde ama bu sefer söledim ben cooooook korkuorum sezercikten die son güne kadar bekleriz o zamna bebekte bi sorun olmazsa dedi yoksa 3hafta somnra alalım diodu sende öle de bakalım ne dicek

[QUOTEmaşallah kuzuna...hiçbirimizin noolcaı belli diil cnm üzülme sıkma canını..bizde normal normal diyoruz ama bakalım noolcak[/QUOTE]

orası öle ama sorun yokken dr yüzünden istemiorum ben sezeryan falan bi sorun olsa da öle dese tamam yan yatıo neden bu son hafgtaya kadar bile dönebilir halbuki mafoldumben mafoldumben

ayy inş. sağlıkla olurlarda allah gönlümmüze göre verir ve çatır çatır normal doğururuzz kaydirigubbakcemile3

sibelcim sağlıkla inş. kocamamn olmuştur tatlımm hayırlı haberlerle git gel inş.

inşallah canım.kocaman olmuştur herhalde.3kilonun üstüne çıktığını duymak istiyorum artık.senin bebiş nasıl doktora ne zaman gidiyorsunuz.
ben özel bir hastaneye gidiyorum doktorum ayın 16 sından bayram sonuna kadar izinliymiş.çok korkuyorum doktorum izindeyken doğururum diye.ona çok güveniyorum onsuz olmaz.inşallah bizim bebiş öyle bi sürpriz yapmaz.

maşallah miniklerinize kıslarr tısuncuk olmuşlar valla herhalde ekim annelerinde en zayıf kuzu benimkisi olcek aman sağlıklı olsunda ben sütümle şişmanlatırım kuzumu değil mi ama opuyorumnanaktan

maşallah senin tosunada.
üzülme canım neden üzülüyosun sağlıkla gelsinde ister sezeryan ister normal.şimdiden onu düşünüp üzme canını

maşallah miniklerinize kıslarr tısuncuk olmuşlar valla herhalde ekim annelerinde en zayıf kuzu benimkisi olcek aman sağlıklı olsunda ben sütümle şişmanlatırım kuzumu değil mi ama opuyorumnanaktan

saol teyzesiopuyorumnanaktan bugun duydum hemşireden zayıf dogan bebekler daha cabuk kilo alıyorlarmış canım üzülme 1 2 aya kalmaz yetişir bizim bebiklere

saol teyzesiopuyorumnanaktan bugun duydum hemşireden zayıf dogan bebekler daha cabuk kilo alıyorlarmış canım üzülme 1 2 aya kalmaz yetişir bizim bebiklere

aa gerçekten mi bunu duymamıştım bak saol cicim :asigim: inş. sağlıkla alırız kucağımızada bisssler büyütürüsss onları demi ama opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

sibelc,m benimde 18 inde yani cuma günü akşam üstü bakalımm benimki neler yapıyo içerde en son geçen ay gördüğümde 2300 gr dı benimkide 3000 gr olmuştur yada o civardadır diye düşünüyorum heralde aman sağlıklı olsunda isterse 2500 gr olsun yeterki sağlığı yerinde olsun kuzumun

aa gerçekten mi bunu duymamıştım bak saol cicim :asigim: inş. sağlıkla alırız kucağımızada bisssler büyütürüsss onları demi ama opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

hayırlısıyla bi dogsunlar da tosuncuk yaparıs biz onları hiç takılma canım kilosuna benim dr her defasında soruyorum die kızıo bile saglıklı mı demiosun kaç kilo almış diosun dio :kedi:

yasemincim ben de dün yeni bi doktora gittim nilime 2391 dedi. 4 hafta önce 2870 di 1 hafta önden gidiyodu ama şimdi 1 hafta geri gözüküyo. çok kafama taktım dünden beri gelişme geriliğimi var acaba diye... sağlıklı dedi ama çncesinde o kontrol etmediği için gelişip gelişmediğini anlamazmış gibi geldi. adam o kdar çok konuşuyoki soru bile soramadım zaten.. çok canım sıkkın geldim eve dünden beri de hala sıkkınım yani.... sadece iyimi onu merak ediyporum....ve korkuyorum

bahaircim kilo kaybetmiş olamaz ya meleğin allah allah bi daha gitsen bi anormallik var galiba anlayamadım ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…