zuzum maşallah prensesineee........canım daha zaman var ozamana kadar kesin girer kanalaaaayerimseniben
Maşallah minik kokosha zemuszemus
zuzumm maşallah meleğine tatlımm
lalimmm canımmm opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
maşallah prensesine zuzucum bizde bakalım pazartesi günü gidicez prensimizi görmeye.34+5 deyken 2700 dü pazartesi günü 37+1 olacağız bakalım ne kadar olmuş bizim tosuncuk çok merak ediyorum.
maşallah kuzuna...hiçbirimizin noolcaı belli diil cnm üzülme sıkma canını..bizde normal normal diyoruz ama bakalım noolcakbizde doktordan geldik teyzeleri 2750 olmuş kuzucum ama yan yatıomuş karnımda sezeryana alıcaz herhalde seni dedi ben sezeryandan korkuorum ama deyince bekleriz 39falan olunca da dogum pozisyonu almazsa alırız dedi moralim bozuldu yaaa:çok üzgünüm:
ayy inş. sağlıkla olurlarda allah gönlümmüze göre verir ve çatır çatır normal doğururuzz kaydirigubbakcemile3
sibelcim sağlıkla inş. kocamamn olmuştur tatlımm hayırlı haberlerle git gel inş.
bizde doktordan geldik teyzeleri 2750 olmuş kuzucum ama yan yatıomuş karnımda sezeryana alıcaz herhalde seni dedi ben sezeryandan korkuorum ama deyince bekleriz 39falan olunca da dogum pozisyonu almazsa alırız dedi moralim bozuldu yaaa:çok üzgünüm:
kızlaarr bebikimi gördümm geldiimm...2950 gr olmuşş..suyumuz filan iyiymiş şükür..kanala filan da girmemiş girme teşebbüsleriymiş anlaşılan o ağrılar ben de giriyo diye nası hawaya girmiştim bozuldum:)) nst de ii çıktı çrş bi daa gircem nstye...
bizde doktordan geldik teyzeleri 2750 olmuş kuzucum ama yan yatıomuş karnımda sezeryana alıcaz herhalde seni dedi ben sezeryandan korkuorum ama deyince bekleriz 39falan olunca da dogum pozisyonu almazsa alırız dedi moralim bozuldu yaaa:çok üzgünüm:
maşallahminiklerinize kıslarr tısuncuk olmuşlar valla herhalde ekim annelerinde en zayıf kuzu benimkisi olcek aman sağlıklı olsunda ben sütümle şişmanlatırım kuzumu değil mi ama opuyorumnanaktan
saol teyzesiopuyorumnanaktan bugun duydum hemşireden zayıf dogan bebekler daha cabuk kilo alıyorlarmış canım üzülme 1 2 aya kalmaz yetişir bizim bebiklere
aa gerçekten mi bunu duymamıştım bak saol cicim :asigim: inş. sağlıkla alırız kucağımızada bisssler büyütürüsss onları demi ama opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?