bahaircim kilo kaybetmiş olamaz ya meleğin allah allah bi daha gitsen bi anormallik var galiba anlayamadım ama
bizde doktordan geldik teyzeleri 2750 olmuş kuzucum ama yan yatıomuş karnımda sezeryana alıcaz herhalde seni dedi ben sezeryandan korkuorum ama deyince bekleriz 39falan olunca da dogum pozisyonu almazsa alırız dedi moralim bozuldu yaaa:çok üzgünüm:
kızlaarr bebikimi gördümm geldiimm...2950 gr olmuşş..suyumuz filan iyiymiş şükür..kanala filan da girmemiş girme teşebbüsleriymiş anlaşılan o ağrılar ben de giriyo diye nası hawaya girmiştim bozuldum:)) nst de ii çıktı çrş bi daa gircem nstye...
bence en güzelini söylemiş doktorun.yani sezeryan ürkütücü ama 4 kilo olursa bebişin doğum zor oluyomuş yani bebiş açısından.hayırlısıyle ssağlıklı olsunda sezeryan olsunyaa sizinki öle bizimkide diyoki 3500 gr biraz geçsin normale almam sezerya diyo ya ona ne demeli bende ondan korkuyorum halbuki ben ne güzel normal istiyorumm ama nasip canım bakalımm zaman ne gösterecek
yasemincim ben de dün yeni bi doktora gittim nilime 2391 dedi. 4 hafta önce 2870 di 1 hafta önden gidiyodu ama şimdi 1 hafta geri gözüküyo. çok kafama taktım dünden beri gelişme geriliğimi var acaba diye... sağlıklı dedi ama çncesinde o kontrol etmediği için gelişip gelişmediğini anlamazmış gibi geldi. adam o kdar çok konuşuyoki soru bile soramadım zaten.. çok canım sıkkın geldim eve dünden beri de hala sıkkınım yani.... sadece iyimi onu merak ediyporum....ve korkuyorum
haklısın canım kilo kaybı yok ben yanlış okumuşummm bende bilmiyom ki kaç gr olcek merak ediyorum sadece bakalımmm ne olacağını cnaım maşallah niline sağlıkla gelsin kuzu Şeniz
maşallah bebişine kocaman olmuuş.sağlıklı olsunda sezeryan normal ne farkeder sıkma canını
maşallah bebişine kocaman olmuuş.sağlıklı olsunda sezeryan normal ne farkeder sıkma canını
maşallah kocaman olmuş zuzucum.az kaldı ha sizin ohhh heves yaptım bak.bende haftaya gitcem çok merak ediyom kuzumu ne kadar olmuş acaba
bence en güzelini söylemiş doktorun.yani sezeryan ürkütücü ama 4 kilo olursa bebişin doğum zor oluyomuş yani bebiş açısından.hayırlısıyle ssağlıklı olsunda sezeryan olsun
ultrason ölçümleri bire bir doğru çıkmıyo.bence sıkma canını
korkma canım ya allahım yarebbim yaa bende çok korkuyom aslında sana diyomda sezeryan beni çok tırstırıyo offffmafoldumben
ben cooook korkuoyorm bu sezercikten bide hamile oldugumu ögrenene kadar cok sigara içerdim ben ögrenince attım paketi bitti ama bıraktıktan 1sene sonra bile anesteziyle alakalı problemler olabiliomuş ya da hemen uyanamıyomuşsun ona bakıodum şimdi iyice tırstımmafoldumben mafoldumben
korkma canım... bende hamile kalmadan önce 1 pakete yakın sigara içiyordum.. ve geçen sene haziranda düşüğüm olmuştu ve arkadasında genel anesteziyle kürtaj oldum. anesteziyle ilgili bi sorun yaşamadım. rahat ol iyi düşün ki vücuduna hükmedebielsin
ben cooook korkuoyorm bu sezercikten bide hamile oldugumu ögrenene kadar cok sigara içerdim ben ögrenince attım paketi bitti ama bıraktıktan 1sene sonra bile anesteziyle alakalı problemler olabiliomuş ya da hemen uyanamıyomuşsun ona bakıodum şimdi iyice tırstımmafoldumben mafoldumben
slm kızlar nasılsınız? az kaldı az...bu bebekler kaçıncı haftadan sonra dönuyordu yaw...
cok geçmiş olsun canım hatırlatmak istemezdim allah hayırlısını versin artık ne diim:Saruboceq:
slm kızlar nasılsınız? az kaldı az...bu bebekler kaçıncı haftadan sonra dönuyordu yaw...
slm kızlar nasılsınız.
yok canım sorun değil. yaşanması gerekiyormuş yaşanmış... allah daha beterlerinden sakınsın hepimizi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?