2009 Ekim Anneleri

bahaircim kilo kaybetmiş olamaz ya meleğin allah allah bi daha gitsen bi anormallik var galiba anlayamadım ama

canım kilo kaybı yok. üstüne 600 grama yakın almış. ama 1 ay öncekinde 1 hafta ilerde gözüküyodu şu anda 1 hafta geride.. ya az kişlo almışşş..

gizemcim seninkinin 3000 olduğınu sanmıyorum daha 35 +3 desin kız 3 kiloysa doğana kadar 4.5 olur...:)

haklısın canım kilo kaybı yok ben yanlış okumuşummm bende bilmiyom ki kaç gr olcek merak ediyorum sadece bakalımmm ne olacağını cnaım maşallah niline sağlıkla gelsin kuzu Şeniz

maşallah bebişine kocaman olmuuş.sağlıklı olsunda sezeryan normal ne farkeder sıkma canını

maşallah kocaman olmuş zuzucum.az kaldı ha sizin ohhh heves yaptım bak.bende haftaya gitcem çok merak ediyom kuzumu ne kadar olmuş acaba
yaa sizinki öle bizimkide diyoki 3500 gr biraz geçsin normale almam sezerya diyo ya ona ne demeli bende ondan korkuyorum halbuki ben ne güzel normal istiyorumm ama nasip canım bakalımm zaman ne gösterecek
bence en güzelini söylemiş doktorun.yani sezeryan ürkütücü ama 4 kilo olursa bebişin doğum zor oluyomuş yani bebiş açısından.hayırlısıyle ssağlıklı olsunda sezeryan olsun

ultrason ölçümleri bire bir doğru çıkmıyo.bence sıkma canını

az kaldı inş. gelsinler zamanlarında ama ben çok sabbırsızlanıyoprum ya siz ???

maşallah bebişine kocaman olmuuş.sağlıklı olsunda sezeryan normal ne farkeder sıkma canını

ben cooook korkuoyorm bu sezercikten bide hamile oldugumu ögrenene kadar cok sigara içerdim ben ögrenince attım paketi bitti ama bıraktıktan 1sene sonra bile anesteziyle alakalı problemler olabiliomuş ya da hemen uyanamıyomuşsun ona bakıodum şimdi iyice tırstımmafoldumben mafoldumben

korkma canım ya allahım yarebbim yaa bende çok korkuyom aslında sana diyomda sezeryan beni çok tırstırıyo offffmafoldumben

inşaah öyledir canım... bakalım görecez...

korkma canım ya allahım yarebbim yaa bende çok korkuyom aslında sana diyomda sezeryan beni çok tırstırıyo offffmafoldumben

artık öyle dua ediyorum allahım hayırlısı nasılsa öyle olsun die ama tırsıom işte bi yandan da saglıkla kucagımıza alalım da

dönsün ama yaaaa:çok üzgünüm:

korkma canım... bende hamile kalmadan önce 1 pakete yakın sigara içiyordum.. ve geçen sene haziranda düşüğüm olmuştu ve arkadasında genel anesteziyle kürtaj oldum. anesteziyle ilgili bi sorun yaşamadım. rahat ol iyi düşün ki vücuduna hükmedebielsin

cok geçmiş olsun canım hatırlatmak istemezdim allah hayırlısını versin artık ne diim:Saruboceq:

ayyyyyy bende içiyodum sigara.neyse ya hayırlısı olsun korkma allah büyüktür yardım eder eminim

slm kızlar nasılsınız? az kaldı az...bu bebekler kaçıncı haftadan sonra dönuyordu yaw...

hg canım valla az kaldı eger sezercik olursam hele 3haftadan az benim hayırlısı... 36.haftadan sonra yerleri iyice daraldıgında dönme ihtimalleri coook azalıomuş öle dedi bugun dr yan yatıomuş benim zillim de

slm kızlar nasılsınız? az kaldı az...bu bebekler kaçıncı haftadan sonra dönuyordu yaw...

slm kızlar nasılsınız.

hoşgeldiniz kızlar sizlere de selamlar..... nasılsınız iuyisiniz?????
bu arada bebeişler 36. haftadan sonra sabitleniyo o hafataya kadar dönem ihtimalleri var... ama 32. haftada dönmeye başlşıyolar...

kızlar bu dönme işini ben anlamadım.Benim dr. bana hiç öle bişi söylemedi.Daha erken diyemi acaba bahsetmedi.Son kontrolde başı aşağıda ayakları karnımda idi.Şimdi bu doğum pozisyonumu oluyo.Öyleyse bu çocuk doğuma kadar böle baş aşağımı durcak kafam karıştı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…