2009 Ekim Anneleri

merhaba kizlar iyi aksamlar ........

safylara birsey olmus sanirim site de sorun var

bu arada doguran falan oldumu ????????' :))))))))

selam kızlarrrr
misafirlerim vardı ve ben çok yoruldum uzanıp dinlenmek istiyorum ama uzandığımda ağrılarım çoğalıyor sanki çünkü rahat yatamıyorum mafoldumben ne yapacağım benn

kıyamam sanaa :teselli: anacım niye gelirlerki hamişken anlamam,milletin asıl bizi çağırması lazım klava:

hoşgeldin ilkaycım opuyorumnanaktan

bugün doğuran yok kaydirigubbakcemile3

selduşum orayı bir kaç aydır göremiyorum zaten ama çatlamadı gibi :kedi:

hosbuldum canim tesekkürler

iyi bari doguran yoksa ben yakinda dogururum ayakta durunca batiyor cikti cikacak sali günü randevum var cok merak ediyorum

hosbuldum canim tesekkürler

iyi bari doguran yoksa ben yakinda dogururum ayakta durunca batiyor cikti cikacak sali günü randevum var cok merak ediyorum

hosgeldin ilkayım benimde aynen batıyor bi de şeyim cıkacak gibi ama ben daha 2gün önce geldim doktordan hersey normal dedi daha rahim agzın acılmamıs dedi...anlamadım cok baskı yapıyor ama hele bugün yürüyemiyorum hiiiç..

hayırlısı olsun ilkaycım...
hehe o his artıkın herkeste var acaba toptan mı doğursak kaydirigubbakcemile3

hoşgeldin ilkaycımm bugün doğuran yok şekercimm

ben birde ishal oldum yaaa hayret bişi

nasılsınız?bebişler nasıl? ya ben iyice agırlaştım.pazartesi doktora gidecem .randevum var.bide ellerim ve ayaklarım şişiyor?sizde de oluyor mu acaba.

aynen benim gibi :) benimde acilmam yoktu sanirim hala yok ama acilma heran olabilirde sonucta bebekler asagida :)) birde sey acilmadan ziyade benimki sanki iyice daraldi orasi bende esime diyorum iyice daralmissa bu nasil acilacak esnemesi gerekirken tersi oluyor sanki

hayırlısı olsun ilkaycım...
hehe o his artıkın herkeste var acaba toptan mı doğursak kaydirigubbakcemile3

hehehehe toplu dogum deseneee ne guzel olurdu dunyada bir ilk :sm_cool:

kıyamam sanaa :teselli: anacım niye gelirlerki hamişken anlamam,milletin asıl bizi çağırması lazım klava:

bende aslında aynen öyle diyorum ama benim koca çağırmayı daha çok seviyorr klava: hem arkadaşların eşleri kıymetli yormuyorlar eşlerini bizimkisi oooooo tam sopalık walla

bende bi ara doğurcam mı acaba diye paniklemedim değil hani böyle içimde oynamaya başladı aşağıdan baskı geldi felan off off ben 15 gün daha beklesin diyorum erken daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…