selam kızlarrrr
misafirlerim vardı ve ben çok yoruldum uzanıp dinlenmek istiyorum ama uzandığımda ağrılarım çoğalıyor sanki çünkü rahat yatamıyorum mafoldumben ne yapacağım benn
hosbuldum canim tesekkürler
iyi bari doguran yoksa ben yakinda dogururum ayakta durunca batiyor cikti cikacak sali günü randevum var cok merak ediyorum
slm canım sol tafına yatıp dinlenmeyi dene ben 1 saattir yattım biraz rahatladım:))))
olabilir belki de orası da catlıyordur :bbo::bbo:
selam kızlar?
hosgeldin ilkayım benimde aynen batıyor bi de şeyim cıkacak gibi ama ben daha 2gün önce geldim doktordan hersey normal dedi daha rahim agzın acılmamıs dedi...anlamadım cok baskı yapıyor ama hele bugün yürüyemiyorum hiiiç..
hayırlısı olsun ilkaycım...
hehe o his artıkın herkeste var acaba toptan mı doğursak kaydirigubbakcemile3
denedim ama yok rahat edemedim dik durduğumda daha rahatım ama böylede dinlenemiyorum ki mafoldumben
kıyamam sanaa :teselli: anacım niye gelirlerki hamişken anlamam,milletin asıl bizi çağırması lazımklava:
nasılsınız?bebişler nasıl? ya ben iyice agırlaştım.pazartesi doktora gidecem .randevum var.bide ellerim ve ayaklarım şişiyor?sizde de oluyor mu acaba.[/QUOThosgeldin canim ben iyiyim sen nasilsin ?
sislik bende 2-3 aydir var ama asiri derece de degil özellikle ellerim sabah kalkinca sis oluyor ayaklarimda gün icinde ve aksamlari daha belirgin oluyor
hoşgeldin ilkaycımm bugün doğuran yok şekercimm
ben birde ishal oldum yaaa hayret bişi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?