2009 Ekim Anneleri

selam milletsositososito gece biz de uyuyamadık:sinifsinif:,yeni kalktık daha kızımla..kavaltı yapıp dönerizzemuszemus

günaydınn..akşam iftara gittik..sahuru da yaptık sabah 5,5ta ewe geldikk..e anca uyandım haliynen..ne war ne yok..doğuran eden yok demi:)))

slm kıslar...evi topladım temisledim....kahvaltımıısı ettikk kısımla.....bi bakiim bizim güzel annişler napıo dedimm...herkes iidir inşallahhhh....yerimseniben

sitede dolaşırken okudum ve çok hoşuma gitti ...sisinle paylaşmak istedimm...
seni duyuyorum anne.......
"Anneciğim, sen daha varlığımdan haberdar değilken,
ben nelerin farkındayım bir bilsen:

Acını ve hüznünüzü paylaşırım. Sevincine ortak olur, hoşlandığım şeylere alışırım. Hayata küsüp beni istemediğin zaman sana gücenir, ümitsizliğe düşerim.

Okşadığın ve iltifat ettiğin zaman sevinir, mutlu olurum.
Bir şeyden korktuğun veya çok öfkelendiğin zaman benim minicik kalbim daha hızlı çarpmaya başlar. Eğer alıştırdığın saatte beni okşamazsan,
kızgın bir halde tepinir, senden ilgi beklediğimi belli ederim.
Bana ninni söylediğin veya hoş bir müzik ( kur-anı kerim ) dinlettiğin zaman yumuşak hareketlerle kımıldanır tempo tutarım. Belki inanmayacaksın ama rüya bile görürüm.

Öyle ki; doğmadan önce gördüğüm rüyaların sayısı doğduktan sonra gördüğüm rüyalardan çok dah fazladır.

Daha zeki ve daha başarılı bir çocuk olmamı istiyorsan;
bana hamile kaldığın günden itibaren eğitimime başlamalısın.
Seni duyduğumdan, sesini diğer insanların sesinden ayırdığımdan hiç şüphen olmasın.
Çünkü senin sesinden daha güzel bir ses yok anneciğim."

Ana rahmindeki bebeğin dilinden okuduğunuz bu cümleler gerçektir ve bilimsel araştırmaların verileriyle doğrulanmış bulunmaktadır. Anne baba sorumluluğunun doğumdan sonra başladığını savunan teoriler artık geride kalmıştır. Bilim adamları, yaptıkları araştırmalarda, doğum öncesinde eğitilen çocuklarda, eğitim almayan çocuklara oranla, beyin hücrelerinin ve hücreler arası nöron bağların daha fazla olduğunu tesbit etmiş bulunmaktadır.

-alıntıdır.

yeni kalktım lalimm..kocim uyuyo..bişiler yiyimm ew toplıcam bende...

lalimm naaptın kuşum ya..koptum ben...

berraamm münük kuzuumm seni sewoumm annecimmm
opuyorumnanaktan

günaydın iyi pazarlar canlarım .nasılsınız _
doğum yapanlar var sanırım hayırlısı olsun .
allah bizkerede sağlıklı doğumlar nasip etsin inşallah .

lalimm naaptın kuşum ya..koptum ben...

berraamm münük kuzuumm seni sewoumm annecimmm
opuyorumnanaktan

süper demi canım ..bende okuyunca içim gittiiii....:asigimğluşumu istiom artık.....:asigim:
unutmadan günaydın canım...afiyet olsunnnyerimseniben

ayyy zuzuuum biz de geçen yıl ramazadnda bir gurubumuz vardı,iftardan sahura oturur sonra ayrılırdık,o zaman beebklerim yoktu daha,bu ramazanda onları bekleyeceğim de aklıma gelmezdiopuyorumnanaktan,
o gurupla şimdi anca iftar yapıp sonra kaçıyorum,çünkü artık oturamaz oldum kolay kolay,,
çıkmayın anam çıkmayın dışarı buketim,yolda izde kalırsız Allah korusun,zaten sel mel diyorlar ankarada Allah korusun
dinleyin bakiyim kocalarılmaz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…