2009 Ekim Anneleri

hoşgeldin bebekimmmmmm..opuyorumnanaktan......evet canım az kaldı mutlu sonaaaa:sm_cool::asigim:
gule gule canim....
mehaycımmm opuyorumnanaktantekrardan geldim ama:kedi:
sıkma canını canım...ne güzel eşin hallederim demişşşşşopuyorumnanaktankendini botan yere üzüp strese sokma opuyorumnanaktan

henüz 3 bebiş geldi.....4 ve 5 sıradakiler sezaryan igünleri belli olduğu için yazılmış yanlış hatırlamıosam....

hymarry ve nilgün özkanı da dogum yaptı olarak görmüşüm ben kızlar pardon heyecan yarattıgım için

artık dogsunlar
zaman cabuk gecsın.biryandan da
korkuyorum ıyı bakacakmıyım diye

hiç korkma canım...bebişini kucağına alınca en tecrübeli anne olacaksınn....ve inanki sen bile hayret edeceksin kendine...bebişine süper bakacaksınnnnnnnnopuyorumnanaktan

opuyorumnanaktancanım bendede toplanma ve sancı oluyor ama düzenli değil...bence 38 haftayı doldurunca pıtır pıtırr döküleceğiz.........opuyorumnanaktan

ayy insallah:)
1-bel agrisi
2-kasik agrisi
3-karinda sanci baslamasi
4-sancinin duzenli olmasi
5-nisan veya su gelmesi

ben suan 1.basamaktayim sen 3.basamaktasin demek hadi bakalim hayirlisi ...
38ve 39.haftalarda dogum olur insallah 40 ve 41 e kalirsak yandik hem cok agirlasacagiz hem bebek agirlasacak(pirtlatmak bi mesele olacak)hemde iyice sabirsizlanacagiz..

opuyorumnanaktancanım bendede toplanma ve sancı oluyor ama düzenli değil...bence 38 haftayı doldurunca pıtır pıtırr döküleceğiz.........opuyorumnanaktan

evet canım 40. 41. haftaya kalmayız inşallahh...benim cadı kızım 39+1 de doğdu....arkadaşımda geçenlerde doğum yaptı 39+4.....genelde 38 .haftadan sonra geliolar...hadi hayırlısı bakalım...ben bayramın ikinci günü 38.haftamı dolduruyorummmdelikafadulden

bugun bended e önce kasık sonra hafıf bel agrısı oldu.hiç böyle olmamaıstı endişe ettım ama gectı sonra

kaydirigubbakcemile3 ayy ne biliim sizi ööle yazışırken gördüm ya ondan yasdım...

senin 37 hafta dolacak neredeyse akannehir o zaman normaldir herhalde belirtiler değil mi canım ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…