hoşgeldin bebekimmmmmm..opuyorumnanaktan......evet canım az kaldı mutlu sonaaaa:sm_cool::asigim:Selam kızlarrr.....
Ben geldim. Zeynocan geri döndü... :sm_cool:
Sonunda doğum iznine ayrıldım veee artık evdeyim.....
:)
Tekrar aranızda olmak çok güzel. Ösledim walla :)))
:1hug:
Eeee ne var ne yok, sanırım doğum yapanlar bile olmuş maşşallah.alkisalkisalkis
E daha başka nasılız bakalım? Lall az zamann kalmış.
Nureefşan hayır mı kuzum, niye gerginsin bakalım...
Anlatın kızlar, niye topikte kimsecikler yok....
Ben geldim yau, aaaaa......
mehaycımmm opuyorumnanaktantekrardan geldim ama:kedi:gule gule canim....
sıkma canını canım...ne güzel eşin hallederim demişşşşşopuyorumnanaktankendini botan yere üzüp strese sokma opuyorumnanaktan/zeynocan hosgeldin canim ..kayinvalidem bi dusuncesizlik yapti ona moralim bozuldu esime anlattim o halledecek insallah onemli bir mevzu degil cok sukur..
actim SEYREYLE GUZEL isimli ilahiyi dinliyorum acayip rahatlatti kesinlikle tavsiye ederim ..sozleri cok guzel...
bizim topikte artik aksamlari toplaniyoruz cicim:) gunduz nedense pek kimse olmuyor...
hymarry ve nilgün özkanı da dogum yaptı olarak görmüşüm ben kızlar pardon heyecan yarattıgım için
lalimm paylaşımın için ççok teşekkür ederim dadlunmmmopuyorumnanaktan
artık dogsunlar
zaman cabuk gecsın.biryandan da
korkuyorum ıyı bakacakmıyım diye
lalll supersin canim bende bu bilgileri ariyordum merak ettigim sorularin hepsinin cevabini aldim
yalniz diyorki bel agrilari 38.haftada baslar sonra kasiklara iner..
ben 35.haftadayim birkac gundur bel agrilarim basladi acaba ben 38.hafta veya 39.haftaya doguracakmiyim/:)
opuyorumnanaktancanım bendede toplanma ve sancı oluyor ama düzenli değil...bence 38 haftayı doldurunca pıtır pıtırr döküleceğiz.........opuyorumnanaktan
ayy insallah:)
1-bel agrisi
2-kasik agrisi
3-karinda sanci baslamasi
4-sancinin duzenli olmasi
5-nisan veya su gelmesi
ben suan 1.basamaktayim sen 3.basamaktasin demek hadi bakalim hayirlisi ...
38ve 39.haftalarda dogum olur insallah 40 ve 41 e kalirsak yandik hem cok agirlasacagiz hem bebek agirlasacak(pirtlatmak bi mesele olacak)hemde iyice sabirsizlanacagiz..
kızlar naber ???
doğuruyonus mu yoksam akannehir
kaydirigubbakcemile3 ayy ne biliim sizi ööle yazışırken gördüm ya ondan yasdım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?